Yeay! Nu är det bokat !! Den 7 november åker jag och Josefine mot Thailand. Där ska vi gå bartenderutbildning i 1 månad. Kommer hem den 6 december igen. Ska bli sjukt kul! Men har lite resfeber, var bara någon timme sen vi bokade. Är ni intresserade av att se lite av utbildningen, gå in på: www.bartenderskolan.com .
Jag har velat göra det ett tag nu, men har inte haft någon att åka med. Men nu har jag det, så man måste ju passa på :) och förhoppningsvis så kommer jag in på skolan i vår och då är man pank och upptagen med studier i 3 år!

Nu ska jag städa och diska. Imorgon kommer mamma hit och senare på kvällen ska vi gå på bio, "Flickan som lekte med elden".

Lördag har jag inget planerat, men söndag däremot kommer bara bestå av mys!!! ♥


26 dagar!


/ Madeleine
Idag är jag lycklig!
Har haft en bra dag, simmade med Jasmine på förmiddagen, och sedan cyklade jag till Sandra. Myste med Lukas, och hade trevligt med Sandra. Var på husvisning idag också förresten, med Sandra och Richard som ni kanske förstår. Hus ligger inte på min lista just för tillfället. Finns annat som ligger före.
Bartenderutbildning i Thailand t.ex. :) Skulle vara sjukt kul!

Men även att älsklingen kommer hem på söndag redan gjorde mig sjukt glad idag! Bara 4 dagar kvar! En evighet förvandlades till 4 dagar! :) Hur kan det vara möjligt? ;) hihi.
Krya på dig älskling! Hoppas du blir bättre tills du ska komma hem :D ♥

Igår var jag dock mindre glad då jag fick reda på att jag bara får 2500kr i månaden av a-kassan. (pga olika refler hit och dit. De hittar alltid de små felen som gör att man får så lite som möjligt!). Hata staten! 
Så blir det att skriva in sig i vikariepool på dagis. :) Lite roligare att vara på dagis än att ta ännu ett jobb i hemtjänsten. Lite trött på det om jag ska vara ärlig.

Nu har jag borstat tänderna och tvättat ansiktet. Jag tror faktiskt att det börjar bli lite bättre med finnarna efter jag började använda Nutrogena Visibly Clear. Jag gillar den! Huden blir len och fin. Har lite finnar på vissa ställen, men har använt den i snart 2 veckor, 2 gånger om dagen och jag ser iaf lite skillnad, så jag är nöjd! :) Ska testa att börja äta lite mer nyttigt också. Det påverkar ju huden mer än vad man tror.

Nej nu ska jag sova. Ska upp på stan kl 12 imorgon och träffa Josefine, ska smida lite planer om resa :)

Natti natti!


25 dagar!

/ Madeleine
Idag har det varit en lugn dag. Jag har varit och träffat min jobb coach, som jag var tvungen att ha för att få a-kassa. 2500kr kommer jag få från a-kassan, det suger. Bara för att jag fått ersättning förut så gällde inte de nya reglerna för mig, så då fick jag ej inkomstrelaterad ersättning! Ja det verkligen suger! Jävla tattare. Som jag sagt tidigare, när kommer min otur vända egentligen?

Har varit och storhandlat lite. Så nu har jag massa god mat i kylskåpet! :)

Nu sitter jag bara och kikar på lite tv. Inte så myckt bra, men det kanske kommer något lite senare.


I lördags var jag med Sandra och hennes familj på husvisning. Det var trevligt. Jag var på middag hos mamma, moussaka :) Riktigt gott!

Igår var jag med mamma och Richard på kopparbergsmarknad, hittade inget speciellt, köpte 8 fina julkort och en inhandlingslista man kan sätta på kylskåpet :) Det var roligt att komma ut lite.
På hemvägen åkte vi förbi sommarstugan som farfar hade när han levde. Det var kul att se stället igen, har inte varit där på 11år, om inte mer. Såg ut precis som jag kom ihåg det. Såg ut att behöva lite ny färg på utsidan av stugan, skulle vara roligt att fixa på stugan lite, så den finns kvar längre :)


23 dagar!


/Madeleine
Inte lika tråkigt väder idag, solen skiner lite och det börjar bli fina färger på löven :) mysigt med höst! Torsdag idag och klockan är redan 16.21. Tiden har gått fort idag. Har varit på stan med Jasmine och Susann, köpte lite ansiktsmasker och hårfärg (ska göra slingor, har sån ful utväxt). Ska ha tjejkväll hos Susann ikväll, så därför jag inhandlade detta :) Får se vad det blir för god mat på det också. Ska bli riktigt trevligt!

Imorgon blir det lunch på stan, och sen blir det klippning 19.00 :) Ska bara toppa håret, få bort det slitna så man kan borsta det utan problem. Blir inte att shoppa så mycket denna månad, tråkigt nog. Blir att hushålla med 1000kr på nöjen och shopping. Tråkigt, men sånt är livet!

Förresten ska på dop den 17 oktober :) Har ni något bra förslag på dop present? Har en grej som jag funderar på men vill ha lite att välja på och jag har så dålig fantasi till sånt. Är ju inte så ofta man blir bjuden på dop. Så kom med förslag !!

Jag har verkligen massa jag skulle vilja köpa denna månad:

* Löshår 800kr
* Fixa naglarna 500 kr
* Babyliss icurl 800 kr
* Boots anti blemish cleansing foam 300 kr (själva medlet kostar 50kr, frakt 250kr från usa).
* Fina underkläder 300 kr
* Make up store smink, minst 500 kr
* Köpa biljett till Isabell i örebro, tur och retur, 250 kr

Summa: 3400 kr ...

...tråkigt att man aldrig kunde ha turen med sig i spel. Eller ha ett jobb med bra lön. Jag ska fanimej komma in på skolan i vår !! Annars vet jag inte vad jag gör! Man får ju bara 300 dagar med a-kassa, så då måste jag komma in! Håll tummarna för mig den 24 oktober då jag ska göra högskoleprovet! Och håll tummarna i vår när jag söker skola, så man får utbildning och kan få ett jobb!

Vad tycker ni låter mest spännande; Barnmorska eller Ambulanssköterska?
Det är det som jag funderar på att bli efter sjuksköterske utbildningen. Båda jobben är ju spännande och båda jobben innehåller tragiska händelser, men att hjälpa folk och att de visar sin tacksamhet är något som får en att må bra. Vet människor som inte ens har blivit undersökta när de har varit med om olyckor, och de har kunnat dött för det. För att folk inte sköter sitt jobb, jag blir så arg på sånt. Byt jobb! Därför vill jag utbilda mig för att kunna hjälpa folk och göra ett bra jobb, kunna rädda människor och kunna uppleva lycka tillsammans med dem.

Nu blev det en diskussion här igen, haha. Ja det blir lätt så ibland.

Ska packa ner lite grejer nu, till tjejkvällen.


19 dagar!

/ Madeleine
Onsdag idag och inte långt kvar till helg! Längtar! Har massa planerat hela veckan.
Idag har jag varit och simmat med Jasmine, riktigt skönt att simma faktiskt. Och idag var det inte mycket folk alls, och det var även 10 kr billigare att simma på fm. (kostar 35kr på fm). Och ett tio kort kostar 400, då tjänar man ju inte ens på att köpa 10 kort om man alltid simmar på fm.

Resten av dagen har jag inte gjort speciellt mycket. Jag råkade somna på soffan i några timmar, sen har jag lagat mat och nu sitter jag här, kollar på 2½ män! :) Så bra haha. Tråkigt att de visar samma avsnitt 24 gånger i månaden. Har sett detta typ 7 gånger nu.

Försöker få mig lite sällskap ikväll, men det ser mörkt ut. Jag ska iaf poppa lite popcorn och kika på idol.

Har inte så mycket att skriva ikväll heller. Så ni får nöja er med detta ;)




18 dagar!


/ Madeleine
Idag har jag inte gjort så mycket. Har inte varit utanför lägenheten alls. Har varit så tråkigt väder och jag hade ingen lust att göra någonting. Har dock dammsugat och städat upp här hemma. Rufus är ju ganska duktig på att ha blomjord i soffan och på golvet. Fick massa räkningar idag också, blä! Ska bli spännande och se vad man får i lön denna månad, jobbade bara 53.5 timme i augusti, men får lite ob och semester ersättning på det också, så hoppas iaf på 7 tusen :)

Igår var jag med Sandra hela dagen, jag gosade med lilla Lucke medan hon lagade mat och greja, hihi! Han är verkligen den sötaste! Ska försöka hitta en super bra dop present, har ni nå förslag? :)


Blir ett kort inlägg idag, har inget att skriva om. Blogg torka!


17 dagar!



/ Madeleine

Söndag är väl den tråkigaste dagen på hela veckan. Då börjar snart en ny lång vecka. Men i veckan ska jag försöka hitta på massa mer roligt! På torsdag är det iaf tjejkväll hos Susann :) Ska bli mysigt! Det blir jag, Susann och Jasmine, ska lägga ansiktsmasker och äta gott, och bara mysa.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit med Hannah på grängesbergsmarknaden, hittade inget att köpa, eller jo det gjorde jag, men hade inga pengar till det haha. Men det kommer ju marknad till kopparberg nästa helg också och då har man fått lön, så då kan man ju kanske hitta något. Vill ju så gärna ha en fårskinnsfäll, de är ju så mysiga! Tack för att du frågade om jag ville med :) jätte kul att se dig, var så längesen!

1½ timme kvar till jag ska tvätta. Gud så tråkigt! Har verkligen ingen lust, men det måste ju göras. Börjar sina i underklädes lådan, så det är på tiden att jag tar tag i det.


Att vara/bo själv kan vara nyttigt, har jag kommit på! Under dessa 2 veckor har jag hunnit tänkt, funderat och känt efter riktigt ordentligt. Vad jag vill göra med mitt liv, vad som betyder mest och vad man ska ta vara på. Man ska definitivt ta vara på sina vänner och de kära man har. Vänner är bland de viktigaste man har! Men även den speciella personen man delar sitt liv med, skäm bort din älskling med mysiga överraskningar, visa hur mycket du älskar honom/henne. Ibland blir det för lite kärlek och mys. Visa vad du känner och framförallt ta inget förgivet. Har du svårt att öppna dig genom att prata, så skriv ett brev, köp en personlig present eller skicka ett mysigt mms!
Jag vet verkligen vem jag älskar och jag har inte visat det alltför bra den senaste tiden och det har satt sina spår. Men nu har jag haft mina tankeställningar, jag vet vad som betyder mest för mig!
2 veckor har jag umgåts med underbara vänner, skrattat och haft riktigt kul! Jag har varit lycklig, men inte hel som person. Min underbara Elias är min andra hälft! Jag är inte hel förrän han har kommit hem igen. Men en sak är säker, jag kommer satsa till 1000 på honom! Jag har fått chansen att ha en underbar pojkvän och det kommer jag ta vara på. Som sagt 2 veckor ensam med mina tankar har gjort att jag har hittat mig själv igen. Jag känner det, på många olika sätt! 3 veckor till kommer nog bara göra susen! Du vet vad jag menar älskling!


Nu blev det mycket seriös snack, men jag tycker folk ger och tar för lite! Finns många som tar allt förgivet, men gör inte det snälla ni. Det kommer inte sluta som ni tror och vill. Respektera och älska din partner som om han/hon vore den sista på jorden! Och ta vara på alla vänner ni har! De är guld värda!


Nu ska jag sortera lite tvätt och dammsuga för min underbart söta förbaskade katt hade nyss ner en blomma, så det ligger jord i soffan och på golvet, haha.



Förresten är så sugen på att använda denna mössa i vinter, men jag vet inte om jag vågar. Vad tycker ni om denna björnpäls på huvudet? Tycker den är cool och jag vet att man ska ha på sig det man själv är bekväm i, men vill ändå ha lite åsikter. Så kom igen, säg vad ni tycker!!


15 dagar!


Jag gillar inte sill, men jag älskar sillen!


/Madeleine

Idag blev det upp i tid. Kl 7 ringde klockan, men gick inte upp förrän halv 8. Duschade, gjorde mig iordning och åt frukost sen kom Stefan. Brummade iväg mot Västerås. Där vi gick runt och kollade i affärer. Jag sprang runt och passade på att prova kläder när Stefan var och klippte sig :) Hittade en lite finare t-shirt :) kostade inte alltför mycket heller. Good!
För att få lite mer i plånboken gick vi in på spelstallet och spelade på varsin lotto. Nu får ni hålla tummarna för oss ikväll!
Tog lunch på ett ställe vars namn var Dou House eller nåt. Åt kyckling, tzatziki och klyftpotatis, riktigt mumsigt! :) Men kycklingen var det lite konstig konsistens på. Kändes som att den var kokad istället för grillad, haha. Men gott var det. Strosade runt en stund och kikade runt bara. Eftersom både jag och Stefan inte äger en tjock plånbok (som vi hoppas på att vi får ikväll) så blev det inte mycket shopping, men det var iaf en trevlig resa :)

Nu är jag hemma, Stefan är och hälsar på en kompis, sen kommer han för tacos :) ska bli mumsigt!


Idag har det gått 14 dagar. Det känns som en evighet, jag längtar efter att få pussa och krama dig! Så fort jag ser folk ge varandra sin kärlek så blir jag att sakna dig extra mycket. Men som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag vet att det är jobbigt för dig också, men som tröst kan jag bara säga; det kommer ordna sig, jag tänker på dig varje dag och jag älskar dig överallt annat på jorden! Du och jag!


Solen skiner, har varit mycket fint väder idag! Man blir så glad av det! Hoppas det är lika fint väder imorgon, ska jag försöka gå ut lite då med. Ska även tvätta 18-21. :) Det är behövligt, som vanligt ;) haha.


Nej nu ska jag lägga mig på soffan lite, drömma mig bort. Bort till en underbar tid! Både dåtid och framtid.


14 dagar!



/ Madeleine


Hallå där alla läsare!
Vet inte riktigt hur många ni är, men vet att det iaf är några som läser. Lite tråkigt när man inte får kommentarer, men det kan vara skönt att skriva av sig lite ibland iaf.

Igår var jag som sagt hos Sandra. Vi hade en mysig kväll framför tv.n med idol, kvällsfika och chokladbollar som vi bakat :) Var lika trevligt som vanligt!
Vaknade kl 8 imorse av att dem ringer och säger att de ska installera mitt nya kylskåp! :) åh vad glad jag blev. Skönt med ett nytt kylskåp som inte fryser all min mat. Men 1 timme senare ringer de igen, nej du måste vänta till v. 43 på ditt kylskåp, har blivit nå fel. IGEN! Min tur alltså ;) haha. Ja ja. Det är som det är ..

Var och åt lunch hos mammsen idag, gott! :)

Och nu är jag nyss hemkommen från min brors pappa som bjöd på middag! Potatisgratäng och fläskfilé, riktigt mumsigt! Hade väl tänkt kolla på idol kl. 20. Kanske brorsan kommer hit också :) Kul med lite sällis!

Imorgon får vi se vad som sker. Kanske blir en utflykt :) Trevligt! En sak som är säker är att det blir tacos iaf! Det kan man aldrig bli trött på.



Slänger in en bild från min säckgång! :)

13 dagar!



/ Madeleine
Nu vill jag ha höst. Det är ändå ingen värme ute, så nu kan det lika gärna bli lite kyligare så man kan ha mysiga stickade koftor på sig :) Längtar lite tills dem färgglada löven kommer, tills det blir riktigt mörkt på kvällarna då man kan lysa upp lägenheten med massa värmeljus, så mysigt!

Igår var brorsan här ett tag. Han hämtade något han glömt dagen innan. Och senare på kvällningen kom Jasmine hit :) Vi satt bara och pratade och hade trevligt. Kollade även in en blogg som Jasmines kompis hade skrattat åt, och jag lovar! Man skrattade! Fy fan, hur kan man göra så mot sig själv! Hon är bara för mycket, haha. Ja herregud!

Idag torsdag blir det lugnt till em någon gång, då jag ska till Sandra. Richard skulle åka bort, så ska dit och ha tjejkväll :) Blir film mys och övernattning! Ska bli riktigt roligt.

Innan jag cyklar tilll Sandra ska jag nog upp på stan och köpa mig ett par strumpbyxor, ett par som man kan ha i höstkylan :) Varma och sköna!
Skulle även behöva fylla på mobilen, men får se ;) Skulle vara bra om man jag kunde hålla mig till löning. Är ju om en vecka ca.

Ska försöka leta på något i min garderob som man kan ha på sig. På tal om nya kläder, så kanske jag får en sprillans ny tiger tröja i helgen :) och ja jag skrev rätt, FÅR ! Hoppas hoppas den passar! :D

Lägger upp lite gamla och minnesvärda bilder! Finns mycket minnen i dessa bilder. ♥

     
      
     

12 dagar!


/ Madeleine

Onsdag den 16 september. Jag önskar att det kunde vara 16 oktober. Vill att tiden ska skynda på lite, inte jämt, men bara dessa 4 veckor. :) Tänk att ett samtal kan göra en så glad, men samtidigt så ledsen. Saknar dig så otroligt mycket!

Idag har jag varit flitig. Fast först var jag lat och tog sovmorgon :) Åt frukost, sen städade jag hela lägenheten. Dammade, dammsugade, putsade spegeln, städade toaletten, plockade undan kläder och diskade. Så nu är det fint här hemma.

Jag har fått mitt internet inkopplat i lägenheten idag. Äntligen!

Jag har även varit flitig och simmat 2 km idag. Jag och Jasmine tog oss i kragarna och hoppade ner i bassängen och plaskade :) Riktigt skönt att röra på sig, och man tränar verkligen hela kroppen när man simmar, så himla skönt! Ska nog ta och köpa ett 10 kort och simma en gång i veckan, och sedan varva med promenader och springturer :) Har ju elljusspåret nära mig! Sen cyklar jag ju 5 km flera gånger i veckan. Måste ju vara minst 4-5 km från mig till jägarnäs? Eller vad tror ni?

Sitter och tittar på 2½ män, det är bara så bra! :) Ett av de bättre programmen som går på tv.

Nu ska jag smaka på min smoothie som står på kylning.. :)


11 dagar!

/ Madeleine

Idag ringde mamma och frågade om jag skulle med till veterinären. Melou hade blivit jätteröd i ögat och det rann var ur det. Jag följde med och han hade bara fått in lort eller stött in en pinne i ögat när vi var och fiskade i söndags. Han fick ögonsalva utskriven. Veterinären kollade på det "3.de ögonlocket" som han kallde det. Var typ hud innanför ögonlocket. Men allt gick super! Melou var så duktig så :)

Åt lunch på sibylla, tog med hem till mig. Rufus fick träffa Melou lite :)

Nu sitter jag hemma hos mamma. Ska gå och sätta mig ute i solen lite.

Imorgon får jag internet hemma i lägenheten :) 15.30 ;D yeay!


Ha det bra!

10 dagar!



/Madeleine
Idag har jag varit och fiskat i Prästtjärn. Det var jag, mamma, tobias, richard och morbror Svenne (den så kallade storfiskarn). Tobias drog upp den första fisken, mallig som han blev :) haha. Fikade lite, och sen fick Svenne upp en fisk, självklart större än den Tobias fick upp.
Jag fiskade inte så mycket, man kan inte meta där, och tycker inte att det är så roligt att kasta. Jag fiskade med kula, men det bidde ingen fisk för min del. Men det var lik fan! ;) Var skönt att vara ute lite, solen sken och det var varmt och skönt. Och mysigt att grilla korv i skogen.
Just det ja, vi hade en till buse med oss, Melou självklart! Sprang runt som en tok i skogen, han var dock inte så fin i pälsen när vi skulle åka hem. Ben och mage var ganska leriga, men så är det ju att ha hund.

           

Nu sitter jag i sängen och tar det lugnt. Kommer inte att ha internet på någon dag, eftersom la cable inte har kommit och installerat det som de sa att de skulle göra. Ska ringa imorgon och då ska de komma denna vecka, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Så tråkigt att inte kunna sitta på internet när man vill. Så då vet ni det om ni tycker jag är dålig på att uppdatera blogg.


8 dagar!

/ Madeleine

Fredag igår, jag var hos Sandra på förmiddagen, hjälpte henne lite med dopkort och grejer. Gosade med Lukas medans hon duschade. :) Var en sväng på Dollar Store, kikade runt och Sandra handlade lite.

Vid halv 6 kom Isabell till stan. Jag och mamma hämtade upp henne på station och sen åkte vi hem och åt tacos hos mamma :) riktigt gott!

Åkte hem till mig, mös framför idol och sen blev det Pirates of the Carribean 3. Men fy vilken lång film! Orkade inte ens se klart. Började 21, och slutade 00.25, då var det iofs MASSA reklam men ändå.

Idag har vi inte gjort mycket alls. Isabell är för tillfället och hjälper Jasmine att flytta :) Jag orkade inte.. Sry! ;) Behövs städas här hemma, så jag gjorde det istället.

Sen ska jag försöka plinka på gitarren lite.


/ Madeleine

Idag har det varit full rulle :) Gick upp vid 9 tiden. Ordna till mig lite och cyklade till sandra. Theres kom på besök också så vi tog oss en promenad. Vi gick till Konsum först, för att rätta lottoraden. :) Fick för mig igår att spela på lotto då potten låg på 150 miljoner och det skulle ju inte vara helt fel. Men jag fick nöja med mig 104 kr. Men inte dåligt pinkat det heller :) Sandra och mamma vann 80 kr också. Kanske blir en rad eller två på lördag också. haha.
Begav oss hemåt igen, lagade lite tonfisksallad, gott!

Senare var det dags att åka till kupolen med mamma och brorsan :) Hittade en skinnjacka :) Åååh! Förälskad på en gång, haha! Så snygg. Och med luva :) och priset, ja lagom :) 699kr. Kommer en bild en annan dag.

Det bar av hemåt efter någon timme. Väl i Ludvika åkte vi till mormor och morfar och hälsade på. Fick lite kvällsfika. Mumsigt.

Cyklade hem vid 8 tiden. Kollat på tv, duschat och snackat skit på msn ;) haha.

Nu ligger min mys katt och sover på min mage. Så ska passa på att sova när han är lugn.

Natti natti!

/Madeleine
Ja det är man varje morgon. Eller ja ligger vaken i sängen iaf. Jag blir inte väckt av tuppen, men av min kära katt! Varje morgon runt 6 tiden så vaknar odjuret och börjar härja runt. Med mitt morgon humör får han det inte lätt ;) haha. Skäller på honom, men det går in genom ena örat och ut genom det andra. Haha jag fattar inte att han orkar. Idag bråkade han från 6 - 8.. Så skulle Richard komma och fixa min cykel kl 9, så det vara bara att kliva upp och när jag gick upp gick katten och sov. Fy fan! Han är som en liten bebis alltså.
Nu är min cykel fixad och ny sadel och allt :) yeay! Nu hoppas jag att det inte är nå idioter som snor dessa ventiler också, då jävlar! Cykel Madde, here I come!

Har käkat lite frukost, och nu snart bär det av upp på stan. Ska träffa Sandra och Lukas. :) Blir en promenad hem till mamma efter besöket på stan. Får se hur det blir ikväll :) Elina skulle komma hit, men hon kanske inte hade tiden att räcka till. Vi får se. Annars kommer Mino och ser Idol med mig ;) haha. Vilka idioter det finns med i det där programmet alltså.

Nu blir det att ordna upp lite i lägenheten innan jag ska sticka iväg.




Mysig bild från förra vintern! :)


Hoppas ni får en bra dag!

4 dagar!

/ Madeleine
Åh det lilla samtalet förgyllde min dag! Att höra din röst var underbart! :) hihi.

Idag har det varit en riktig slapp dag. Låg under täcket och chattade på msn tills klockan var runt 13 tiden. Gick upp och åt matlådan med Korvstroganoff och ris. Skönt att slippa laga mat idag.

Nu börjar det se bra ut i lägenheten, plockade upp alla klädkassar igår, så nu är de borta från golvet :) Imorgon kommer mammas kille och lagar min cykel, underbart! :)

Har inhandlat MASSA frukt idag. Bananer, nektariner, kiwi och äpplen. Så nu blir det nyttigt ett tag.

Det är lite blogg torka idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så det får bli ett kort inlägg idag.






/ Madeleine

Vaknade kl 10, satt mig vid datorn och slappade lite till. Jennifer skrev och frågade om vi skulle ses och självklart sa jag ja! :) Satt hemma hos mig en stund och tjålade lite skit ;) sen vandrade vi vidare upp på stan, eller rättare sagt, vi åkte bil. Gick runt på stan och kikade lite, sen tog vi en fika på engel :) Novalie växer och blir så stor, det går så fort. Tack för den trevliga stunden!

Nu sitter jag hemma i soffan, lyssnar på musik. Ska ta och laga lite mat, blir nog isterband, potatis, morötter och rödbetor.

Var meningen att jag och Mino skulle simma lite idag, men då stängde badet kl. 16 idag. Så det blev inget. Ska ta det imorgon istället :) Kanske man ska köpa ett 10 kort? Vad säger du mino?

Har bestämt mig för att inte äta så mycket snask hela tiden. Så nu har jag köpt vindruvor och så har jag fått plommon, så himla gott!

Nej börjar kurra i magen nu.




2 dagar!



/ Madeleine

Är det en dröm? Nej, jag vaknar inte fast jag nyper mig i armen. I guess it´s not a dream. Fuck!

Allt är sig likt...

  ... förutom att Du inte är här.

Har varit på Willys idag för att köpa en muffinsform, men icke! Det hade dem inte. Så jag fick köpa pappersformar. Hmm, rekomenderar inte dem. Halva smeten rann ur formarna ut på plåten!! Så fick ställa dem i typ 3 formar var. Då stod dem upp. Attans. Ja ja, dem smakade gott iaf.

Jasmine frågade mig om film och godis ikväll. Så vi åkte till affären och köpte godis, gick upp och såg film hos Mino och Sonny. Kollade på en film som jag inte minns namnet på. Nicole Kidman var med i den iaf ;)
Tack för den trevliga stunden! Det behövde jag! :) <3

Funderar på om jag ska slänga mig i duschen och rensa tankarna lite. Skulle behövas känner jag.


Japp, det blir dusch, sen natti natti!



/ Madeleine



Something is said, it sits in my head
It's been there too long, it's killing me slow
It's rolling around, it's pushing me down
It's keeping the good part of me closed

Can't you see that when I find you, I'll find me

Oh I need you to know today I'll wait for you always
Oh I need you to know today I'll wait for you always

My only weakness, is knowing your secrets
and holding them close, and hold them tight
I know the way to silently make you
smile with my eyes, when you're trying to fight

Can't you see that when I find you, I'll find me

Oh I need you to know today I'll wait for you always
Oh I need you to know today I'll wait for you always

Cause when I find you, I'll find me

Can't you see that when I find you I'll find me

Oh I need you to know today I'll wait for you always
Oh I need you to know today I'll wait for you always
Oh I need you to know today I'll wait for you always

When I find you...
When I find you...

...I'll find me


Sandra ringde på kvällningen, och så frågade hon om vi skulle baka lite kakor. Hennes syster fyller år och ska ha kalas på söndag så ja visst det lät kul! Och det var det!
Du gör mig alltid så glad! Tack för idag :) Och din son är bedårande, även fast han dreglade ner hela min tröja idag ;) haha.

Jag har världens bästa vän! <3



Nu är det natti!

/ Madeleine

Livet är inte alltid så lätt, tycker livet ofta är ganska svårt. Man ska göra olika val, och framtiden kommer sedan baseras på dessa val. Tänk då om man gör fel val? Hur ska man veta vad som är rätt och vad som är fel? Visst ska man tänka framåt, men just nu vill jag inte tänka framåt alls! Just nu kan jag inte tänka på något positivt som kommer hända i framtiden. Allt är bara så krångligt! Varför ska allt hända just mig? Jag orkar inte stöta på mer problem, och helst inte med medmänniskor inblandade.
Ligger i min soffa och tittar ut genom fönstret, på den blå himlen med vita fina moln. Drömmer mig bort lite grann. Drömmer mig tillbaka till den tiden då allt var så himla bra! Jag önskar att nutiden kunde vara lika bra. Joshua Radin spelas i mina öron, den bästa musiken när man bara vill mysa eller när man är lite ledsen. Och för mig ger denna musik mig en massa minnen. Och just denna dag är denna musik den som känns bäst, eller den känns oftast bäst för den påminner mig om dig och våra undebara stunder tillsammans! Det var Du som fick mig att le igen, det var Du som fick mig att känna mig stark och det var Du som fick mitt hjärta att hoppa glädjeskutt! Du är mitt allt och jag hoppas du kommer vara det ett tag till. Men som sagt jag ser inte framåt just nu. Jag tar dagen som den kommer, det känns bäst! Inga förhoppningar ..
Söndag kommer bli en svår dag, vad kommer hända? Det är ingen som vet. Man kan ju hoppas att min otur vänder om, och turen kommer tillbaka. Om jag så fick en önskan, så vet jag exakt vad jag skulle önska mig. Vad skulle ni önska er?
Ibland funderar jag på varför man egentligen lever, varför är man en människa? Vad går livet ut på? Att klara så många motgångar som möjligt? Tänk vad livet är konstigt... Allt man ska gå igenom och göra och sen ska man dö. Jaha sen då?

Ja som sagt så är inte livet det lättaste alltid, but Everything´ll be alright!




Ibland är det riktigt skönt att skriva av sig lite. Just en dag som denna.



/Madeleine