Jahapp då har man bott i Ludvika i 2 dagar och det känns bra. Har faktiskt fått bra ordning, har bara lite grejer som ska upp på väggarna. Sen är det klart :)
Har redan haft lite besök. Sandra, Lukas och Richard kom förbi idag, följde med dem hem en stund och de bjöd som vanligt på mat ;) Tack, ni är bara för söta!
Var nyss och handlade lite på Willys, det var nära och bra, så det får bli den affären jag spenderar mina matpengar på framöver. Om man inte har vägarna förbi MM någon gång när man har skjuts ;) haha.

Känns skönt att flytta från Falun, men det känns även lite konstigt. Man har ju bott där i 1½år med kärleken och nu ska man helt plötsligt bo själv i en ny lägenhet. Ni som nu tänker att jag och Elias har gjort slut, så är det inte. Han ska hälsa på sin kusin i gbg i kanske 1 månad. Och sen kanske resa lite. Därför jag bor här själv. Hoppas på skolan i vår eller en annan lite hemlig grej som Sandra fråga mig om idag ;) Livet har mycket möjligheter! Ska fundera på vad som är den bästa :) Man måste ju testa sig fram..

.... och ja Sandra det skulle vara jätte roligt! Ett bra förslag faktiskt! :) Vi kan kolla upp det, helt klart!


Är lycklig just nu! Jag är nära alla mina vänner. Jag behöver inte sitta hemma och ha tråkigt! Och jag behöver inte hänga Elias i hälarna för att jag inte har någon att umgås med på fritiden. Vilken lättnad att ha kompisar igen! Och inte vilka kompisar som helst! De mest underbara som finns! ♥ 
Väldigt tråkigt att vara ifrån älsklingen så länge bara. Kommer bli jobbigt, men ska klara det! :) ♥ Måste ju vårda förhållandet lite, eller vad man ska säga. Kan ju vara bra att längta lite efter varandra. Älskar dig!

Jaja, nog om kärlekspsykologi ;) haha.

Kom gärna och hälsa på mig alla nära och kära! :)


Nu blir det tacos och sen kanske lite popcorn.




/ Madeleine
Igår hände det lite allt möjligt. Var på kalas hemma hos mamma. Alva, "mitt halvsyskon" har fyllt år. Så vi stannade på kupolen lite snabbt och gick in på en spelbutik och köpte ett dataspel. "Mitt djursjukhus i Afrika" hette det. Det blev en hit :) Alltid roligt när det man köper uppskattas! :) Tårta och annat gott mamma bakat tugga man i sig, och det satt fint i kistan. Blev dock en kort visit, då vi skulle hem och fixa till oss lite för party på kvällningen.

Jajemänsan, det var fest i norslund igår. Hos en kompis vid namn Caroline. Tillslut blev vi 7 st och vi hade en mycket trevlig kväll. Vissa pratade jobb, andra pratade snusk och andra tog fula kort, haha.
Runt halv 12 tog vi våra kläder på oss och vandrade ner mot stan och så knallade vi in på harrys, sjukt mycket folk där inne. Men kul var det!
Har även kommit på att man inte ska tro att man är lika bra som alla bartender att kasta glas i luften och sedan fånga det igen. Kan lätt hända en olycka då. Som trasigt glas t.ex. ;)

     
   
 

Nu har ni fått lite smakprov på vår lördagskväll!


Nu ska jag fortsätta packa. Carro, jag lovar att komma och hälsa på dig. För detta måste göras om! :)

/ Madeleine
Nu är det äntligen fredag. Denna fredag kommer bjuda på ganska mycket. Har varit ute och sprungit runt kolgårn, ooh shit vilken dålig kondition man har fått. Nu måste man ta tag i den igen.. Nu har man nyss duschat och lagat mat, det blev potatis, lax och kokade morötter. Riktigt mumsigt!
Innan älskling kommer hem från veckans jobb ska jag försöka hinna med lite grejer som måste göras. T.ex. diska, packa ner lite köksgrejer i kartonger och ordna till mig lite. Ska kolla på elias fotbollsmatch mot korsnäs som börjar 18.00. Får hoppas de vinner denna gång ;)
Nej jag lär sätta igång om jag ska hinna med allt.




Slänger in en bild på mig och jennifer, togs för 3 år sen. Gud vad tiden går fort!
Hade så sjukt kul med dig denna kväll!
<3

Ha en bra helg allihopa!

Håll tummarna för fint väder imorgon, då älskling ska hoppa fallskärm.

8 dagar kvar!



/ Madeleine

Hur känslokalla människor finns det egentligen? Jag blir så fruktansvärt arg på folk som ska vara elaka! Fick veta idag att Rufus uppfödares katt (rufus bror) har blivit förgiftad och dött. Förgiftad av människor, människor som fan inte borde leva själva. Hur kan man vara elak mot ett oskyldigt djur. Nu har jag fått svar på varför jag har min katt som inne katt.
Uppfödaren hade även hört om hur folk hade sett hur de slagit katter med brädor som de satt spik i. Jag förstår inte hur man kan vara så grym.. Fy fan rent ut sagt. Jävla idioter! Blir fan riktigt ledsen när jag hör att folk utsätter djur för sånt. Folk är fan inte riktiga nuförtiden. Usch!
Kommer verkligen hålla Rufus inne nu. Iaf tills man flyttar till hus på landet eller något, där man vet att de får vara ifred.

På tal om något annat, här packas det för fullt. Mamma var här igår, hon putsade alla fönster, jag packade lite och tog ner alla gardiner, så nu ser det väldigt tomt ut här. Men det är ju bara en vecka kvar :) TACK mamma! <3
En vecka sen blir jag din granne mino! <3 ;D i 12 dagar iaf :) haha.

Blir kanske utgång på lördag, med Carro! Jättekul att du frågade :) blev superglad! :)


Var på kupolen en sväng idag, trevligt, men inhandlade ingenting. Elias handlade lite grejer dock. Vill köpa en soda stream, kanske blir efter jag flyttat till Ludvika. Skönt att slippa bära på flaskor och panta dem sen.

Nu blir det film med min underbara Elias <3.

Puss och godnatt!

/ Madeleine
Nu är man på besök hos den här söta ungen! Har aldrig sett en 12 veckors bebis som tycker det är roligt att hänga på detta vis :)




Nu ska jag skjutsa karl till stan sen skjutsa bror till pizzeria, och sen tillbaka till Sandra för film.
Ha en bra kväll!

/ Madeleine
Det var attans vad fort det gick att få bilen såld. Satt in annons på blocket i söndags och idag onsdag sålde vi den. Känns lite tråkigt ändå, men tänker man på pengarna man får när vi sålt den och pengarna man spar varje månad så blir man glad :) Sålde den för bara 3 tusen mindre än vi köpte den för, det är ju riktigt bra. Har ju ändå haft den ett år och kört ganska mycket med den. Men jag är i alla fall glad nu! :)

Som sagt åkte till Ludvika igår. Var på stan med mamma och sen gick jag till Jasmine, där jag kollade hur jag kunde möblera min lägenhet (hon bor i en likadan som jag ska flytta till). Det såg lite mörkt ut, kommer nog bli lite trångt men det ska gå :) Litet men mysigt :)
Mamma kom och hämtade mig på stan på em, vi åkte på Dollar Store och kikade lite. Åkte hem och mamma gick en promenad med Melou. Tänk nu kan jag ha honom på besök oftare :) yeay!
På kvällskröken hyrde vi en film, och köpte godis :) Filmen var dock inte sådär jättebra, men det var mysigt! Ibland är det så skönt att bara komma hem till mamma och mysa runt. Så rogivande på något vis.

En till positiv sak i höst är att jag kan ta mig mer tid att åka ut till pappsen! :) Blir ju lite närmare nu, ska bli bättre på att hälsa på!

Och alla kompisar, yeay! Det kommer bli härligt att umgås med er lite oftare :)

Nej nu ska jag åka och handla lite tror jag. Det behövs lite grejer i frysen..

/ Madeleine
Idag har jag jobbat, 07.30 -13.30, så skönt att jobba korta turer :) När jag kom hem sov jag i 3 timmar, sjukt trött! Så det ska bli skönt att vara ledig 2 dagar nu. Sen har jag bara 2 jobb dagar kvar här i Falun. :) yeay!! Ska bli så skönt att få vara ledig lite. Har ju inte varit det  på 3 år, det blir ju så när man är vikarie.
Nu på kvällskröken fick jag något ryck och packade lite köksgrejer som man inte använder så ofta, och städade ugn och köksfläkt, så nu är de skinande rena. Så det blir inge mer matlagning i ugnen innan vi flyttat ;) Skönt att ha det gjort, bra att städa lite då och då. Blir det inte lika mycket sen när man väl har flyttat ut alla grejer.
Mammsen kommer även den 19.de och hjälper till att städa, tack älskade mamma! <3 älskar dig!
Nu regnar det massa, bara öser ner. Tycker synd om dig älskling, som tränar fotboll just nu! Men lite regn har väl aldrig någon dött av som man brukar säga..

Imorgon åker jag till Ludvika och där ska jag träffa mamma, ska skriva på papper på lägenheten. Sen ska jag kila till arbetsförmedlingen och skriva in mig där, så jag får min a-kassa. Sen ska jag vara hemma hos mamma och mysa. Träffa lite kompisar kanske. Jag blir iallfall kvar i Ludvika till onsdag em. Så om det är någon som vill ses, så hör av er :) Jasmine gumman, du kanske vill ta en fika med mig? :)

Förresten sitter och lyssnar på Joshua Radin, finns ingen bättre mys musik i sånt här regnväder!! Öppna spotify och lyssna, om ni gillar fin lugn gitarr musik så rekomenderar jag Joshua.
När jag lyssnar på Joshua blir jag att tänka på min och Elias tid tillsammans, den tar mig 2-3 år tillbaka i tiden. Precis när vi träffades så lyssnade du mycket på Joshua och jag minns så väl stunderna med dig när vi lyssnade på den här härliga musiken! <3





Saknar dig! Kom tillbaka :)

/ Madeleine
Jajemänsan! Nu är det kött och majskolvar på grillen. Grillmästarna är nere och fixar :) Dvs Elias och Stefan. Just nu sitter jag och tänker på hur underbart allt kommer bli i höst. Jag kommer vara i samma stad som mina nära och kära. :) Kommer dock bli jobbigt att vara ifrån älsklingen så länge, men det ska nog gå bra :) Du får lova att komma och hälsa på med jämna mellanrum ;) <3

Det har varit en bra tid här i Falun:
Jag och Elias flyttade tillsammans till något eget, riktigt mysigt och roligt. Så himla skoj att inreda och dona i lägenheten. Och även lite spännande samtidigt!
Började på nytt jobb och fick underbara arbetskamrater.
Träffade Cat, en bra kompis som man träffar alltför sällan, men vi hade våra bra och minnesvärda stunder! Jag lovar att komma och hälsa på dig! :) Saknar dig! Du är en rolig och glad prick! Du sprider glädje.
Träffade en annan kompis och vi hade också riktigt kul, men sen gick det utför och ut i sanden. Men så kan det vara. Inte alltid det är så lätt. Jag har dock haft en underbar tid här med er. Tack för den här tiden! Kanske kommer tillbaka någon gång i framtiden, vem vet ;)

Nu hoppas jag köttbitarna är färdig grillade snart! Är jätte hungrig! :)




Slänger in en gammal bild på mig, är nog 3 år gammal ;D


/ Madeleine
Idag har varit en bra dag. Jag gick upp halv 10, då ludvikahem ringde och väckte mig kvart över 9. De meddelade att min mor får skriva på borgen papper så länge tills jag får stämpla. Och det var ju positivt, så på tisdag ska jag till Ludvika och skriva papper på lägenheten, och sen i slutet av månaden bor jag på Furuborgsvägen i marnäs. Kommer bli toppen! Längtar faktiskt! :) ska bli skönt att komma härifrån. Jag längtar efter mina kompisar så sjukt mycket nu, vill bara flytta på en gång. Sandra och Lukas kommer få massa besök i höst av tant madde ;) haha.

Jag har spelat tennis idag, med Stefan och brorsan. Var roligt! :)

Sen har jag varit till Volvo, för det lyste en glödlampa på instrumentbrädan, som Elias kallade för lamprelä. Ja, man blev ju nästan utskrattad när man kom dit och kallade det så. Ja det var inte svårare än att byta glödlampa för bromslyset. Så nu är det klart! Tänk att det ska behövas en tjej för allt ;) haha. ( Ja ja stefan var också med, men det räknas inte ;D ).

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Ska grilla lite när Elias och Stefan kommer tillbaka, de är och lämnar Volvon på rekonding (stavning?). Så den blir lite fin innan man ska sälja den :)
I höst kommer den så kallade cykel madde tillbaka ;)

Have a good day!

/ Madeleine


Ibland klagar folk bara för mycket!
Finns de som har det värre.

Jahapp då har man fått besked på skolan, Reserv 120 på betyg och reserv 61 på högskoleprovet.
Har även fått svar om lägenheten på notgården som skulle varit perfekt för mig och Rufus, men med min vanliga tur, så var det helt plötsligt 2st före mig. Så det var den lägenheten det. F*n varför ska man ha sån otur jämt. När kommer min otur att vända egentligen?
Först träffar man människor som man tror är ens vänner, sen kommer man inte in på skolan, och man får inte lägenheten som man verkligen skulle vilja ha, och som passade med utflyttning och inflyttning, för den var tom redan nu. Vill bara skrika rakt ut!! :(
Allt är bara skit !





/ Madeleine


Jag önskar att jag någon gång kunde få ha lite tur.

Jag är med och tävlar om dessa fina namn mössor! :)
Gå in och tävla du med: http://alskadehjartegryn.blogspot.com



/ Madeleine
I helgen var det dags för Elias att hoppa fallskärm, men det var för molnigt, så det blev inställt. Så vi for vidare mot Stockholm och Gröna Lund. Det var jag, Elias, Stefan och min bror som hade en super trevlig och pirr i magen dag. Vi åkte allt det värsta som fanns. Pirrade sjukt mycket i magen när man satt sig i fritt fall första gången :) Andra gången var det inte lika illa ;) haha. Men så roligt vi hade!! Måste göras om.

Just nu sitter jag och funderar på massa grejer! Ska flytta till Ludvika i slutet av denna månad, OM jag inte kommer in på skolan. Det andra urvalet är på gång, och snart får man se andra antagningen. Man kan ju hoppas, men det ser mörkt ut. Är lite positiv men samtidigt negativ för att inte bli alltför besviken om jag inte skulle komma in.
Lägenheten som jag kanske kommer få i Ludvika ligger på notgården, det är en 2.a med stor balkong :) så där ska jag göra uteplats åt Rufus! Kommer bli skit bra! Och något ännu bättre, ska tapetseras om i alla rum ;D Kan jag verkligen ha sådan tur att jag får den? Ja vi får som sagt se i slutet på veckan. Och då vet jag antagligen resultatet från skolan också. :) Det är mycket att stå i just nu. Måste börja packa, och fixa arbetsgivarintyg osv.

Och nu ska jag städa lite. Kommer folk och tittar på vår lägenhet på torsdag. Så lär väl passa på att städa när man orkar ;)


/ Madeleine