Idag blev det en heldag i Orsa Björnpark med svärföräldrarna! Det var mycket trevligt :) Vi såg amurtigrar, brunbjörnar, andra STORA björnar med något konstigt namn, persisk leopard, vargar och isbjörnar! Åh nu blev jag ännu mer sugen på att åka till Svalbard och se isbjörnarna i sitt "verkliga" liv!
Provade mitt nya objektiv idag också. Blev fina kort, men de korten som man tog genom nätet runt hängena där djuren var blev inte lika bra.

Här kommer några av mina favoriter!









Jag är helnöjd med dessa 4 bilder, och då har jag 200 till ungefär! ;) haha. Smattrade på som bara den med kort, men det är då man får dem där speciella korten.


Inatt åkte mitt hjärta till Istanbul med jobbet, kommer hem natten till måndag! Jag saknar honom redan, och det är bara torsdag.. :( Men det är nyttigt att få sakna och längta lite.

Påtal om något helt annat så klarade jag min tenta som jag skrev 10 maj, ett vg och två g! :D Så nu blir det lång ledigt ända till tisdag, ska bli så skönt! :)

Ha en bra helg allihopa!


Du är verkligen det bästa som finns! När jag tänker på dig får jag världens största leende och det pirrar i magen ♥ Jag längtar jättemycket efter dig. Vi ses snart. Jag älskar dig, Stefan Lindgren! ♥


/ Madeleine