Idag var det ledig dag! Så skönt! :) Har inte fått alltför mycket gjort idag, men man måste ju få vila någon dag. Har i alla fall bakat morotskaka idag :D
   Så fick jag besök av Kine idag, det var så kul att träffa dig igen gumman! Var så längesen nu, ska försöka komma till Ludvika nästa vecka när jag är ledig :)
   Träning blev det idag också, skönt när man har kommit igång att träna på riktigt.
   Nu sitter jag bara och lyssnar på lite musik, ska snart sova tror jag, är så trött. Men imorgon jobbar jag kväll, så då får jag sovmorgon :) Börjar inte förrän 14.00 :) Sen är jag ledig lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag :D ska bli riktigt skönt! Känns nästan overkligt att vara ledig 5 dagar i streck.
   Min söta men busiga katt ligger och sover så sött på soffan. Har klippt hans klor idag, och han blir bara duktigare för varje gång :) hehe :) Han är som min lilla bebis ;D haha!
   Imorgon får jag min nya mobil :D ska åka till borlänge och hämta den efter jobbet :) Är så trött på min nuvarande mobil. Sen ska jag och Linda titta på film, mys pys!
   Blir nog en superbra helg detta!
   Nu ska jag se om det är något på tv. Skriver mer en annan dag :)
   Ha en bra helg allesammans!

/Madeleine


Rufus

Slänger in en bild på min söta Rufus när han är bara 10 veckor :)

Säljer nu min K850i för 500kr, nypris nu från 2300kr och uppåt.




Mobilen har 5 megapixelkamera, automatiskt linskydd, autofokus och xenonblixt. Bilderna blir väldigt bra för att vara tagna med en mobil.
Mobilen har 3 touchknappar, fungerar utmärkt och batteritiden är väldigt bra. Om man inte tar så mycket foton håller det upp till en vecka för mig.
Jag säljer den för att jag ska uppgradera mig lite.

Kommentera om ni är intresserade! :)

Mvh Madeleine

Äntligen kom solen fram idag :) det var riktigt skönt! Den är efterlängtad!
   Jahapp, idag har man jobbat, inte alltför länge så det var skönt. Så vandrade jag hem i det fina vädret, längtar verkligen till våren nu, och sommaren förstås. Finns inget bättre än sol och värme. Väl hemma så tar jag tag i vår extrem stora tvätthög som var minst 3 dm övanför tvättkorgen och låg lutad mot väggen, haha! Så nu är det inte mycket tvätt i den längre. Elias kom hem och jag hade ordnat med klyftpotatis och lax, riktigt mumsigt! :) Provade även på att göra en creme fraiche sås med rom i, och lite andra ingredienser, tror den blev godkänd ;D
   Elias har varit duktig idag och dammat hela lägenheten och dammsugat :) tack älskling! du är så duktig hihi ;D
   Klockan tickade på och blev 18.00, då bar det av till lugnet. Jag och Linda hade bokat in oss på step. Riktigt jobbigt idag, men jätte roligt och skönt!
   Nu är jag hemma, har varit hemma ett tag. Sitter vid datorn, ska hoppa in i duschen snart. Men måste få skriva av mig lite :)
   Är lite smått irriterad på alla folk som lägger ut annonser på blocket. Har tänkt att köpa en ny mobil, har fått flera napp men när vi ska göra affären så svarar de inte på mailen, blir så LACK! Va fan vill de ha något sålt eller? Ibland kan man ju undra. Jävla typer .. Nej nu har jag bestämt mig för att jag inte ska köpa någon mobil från blocket. Ska göra något annat kul för mina pengar :) Kanske åka till Säfsen den 7 mars, med älsklingen, ska bli skoj! Är inte superduktig på slalom men, har bara åkt 2 ggr i mitt liv, men men :) jag kommer ju i alla fall ner för den blå backen och den är ju näst lättast ;) haha!
   Nej nu ska jag duscha!

/Madeleine

2 dagar av 16 har jag varit ledig de senaste veckorna, börjar bli sjukt trött och sliten. Somnar runt 21.30 och 22.00 varje kväll, och det är inte likt mig för jag är ganska pigg på kvällarna, i alla fall om man jämför med på morgonen. Men jag är verkligen glad att jag har jobb, har 50%-ig schemarad till 29 mars och antagligen får jag förlängt till i början av maj :D yeay! :D sen blir det sommar och då vet jag att jag har jobb hela sommaren om jag vill :)
   Och om Elias åker till Norge och jobbar från mars - slutet av augusti så kommer jag jobba hela sommaren, tjäna lite kosing till mina resor jag ska göra :)
   Nästa år blir det i alla fall en resa till USA i några veckor, jag och Linda ska resa runt där och se oss omkring :D ska bli riktigt skoj!
   Som sagt ska ju Elias åka till Norge och jobba om jag hittar någon room mate, har inte råd att bo här helt själv, så om någon är sugen så fråga mig om ni är godkänd room mate ;)
   Snart kommer min söta Linda över med banankaka som hon bakat :) mums!


   Klart jag kommer sakna min älskade Elias om han åker till Norge men jag tror det kan vara nyttigt att vara ifrån varandra lite, kan lätt bli trassel på tråden om man är med varandra jämt. Tror det kommer bli bra i alla fall! Bara jag hittar någon att dela lägenheten med :) Men tro inte att jag delar den med vem som helst! Jag har mina krav haha ;)

   Älskar dig Elias! <3
/Madeleine


Jag   hjärta    Min älskling!

Idag är det bara jobba som gäller. Började 08.30, det var iofs skönt med lite sovmorgon :) slutade första passet 14.00 och då kom Linda över och gjorde mig sällskap, lagade lite mat :) Jätte mumsigt! Det blev kycklinggryta med ris, gott :D
   Nu är klockan snart 16.00 och då går jag på mitt andra jobb pass, och det slutar 21.30. Hatar att jobba delad tur, så himla tråkigt :( hela dagen går till spillo. Inte nog med det, jag jobbar 8 dagar i sträck nu, sen är jag ledig torsdag nästa vecka, sen jobbar jag fredag, lördag och söndag. Så jag är ledig 1 dag på 11. Jobbigt. Men men, det blir ju pengar iaf :)
   Tack för kladdkakan Linda :D den var jättegod! mums! :D du är så söt <3

Nu ska jag kila till jobbet, hoppas tiden går fort så jag får komma hem någon gång. Börjar 07.15 imorgon så behöver komma hem och sova lite.

Aja, nog tjatat om jobb!
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har iaf!

/Madeleine
Idag har det varit en bra dag. Man kunde sova tills man vaknade imorse, strosa runt här hemma i lägenheten och ta det lungt. Har ju som ni kanske förstår varit ledig idag, så skönt!
   Har hunnit med en hel del idag. Har lagat mat, städat, och även setat en del vid datorn ;) haha! Har även varit på boxercise med Linda idag :) Kul att slåss lite, så man får ut sina aggressioner. Idag lyckades jag hålla mina långa ben borta från Lindas armar iaf ;) förlåt stumpan för gången innan denna :( . Gick förvånansvärt bra att träna idag, trodde inte att det skulle gå så bra eftersom jag har världens träningsvärk överallt. Var på 2 träningspass igår, det första kallades abs, då vi tränade mage, rygg och bål. Jobbigt var det, sen bar det hemåt, slängde i mig något att äta, så bar det av igen till borlänge för att spela tennis :) åh ! det var så himla kul! och det gick så bra :D
   Just ja, höll på att glömma det roligaste idag, åkte pulka med Linda och Elias nu ikväll :) Vi är bäst på att åka pulka! haha. Sista åket så satt vi i pulkan alla 3, och jag var tvungen att sitta baklänges för att få plats, lite läskigt men det gick bra som tur va :) Men pulkan var lite bucklig när vi åkt klart, haha :D
   Avslutar detta inlägg med att ge denna dag en 10 poängare :)

Puss och kram 
        /Madeleine


Rufus

Rufus, min galna men underbart söta kissekatt :) <3

Söndag, den så kallade vilodagen, var en riktigt arbetsdag. Jobbade först 08.00-13.30 och sen bar det hemåt för lunch. Kom hem till färdiglagad tacos :) mums! Tack Elias och Linda! <3 så söta så!
   Innan jag skulle iväg och jobba mitt andra pass för dagen åkte jag och elias och tittade på bandy, det var harnäs mot falun, och harnäs förlorade. Robin, Pertey och David var också där och kikade.
   Klockan blev 15.40 och jag var tvungen att brumma iväg till Korsnäs. Kände mig inte alltför motiverad men det gick bra. Delad tur är verkligen inte roligt att jobba, hela dagen är förstörd, och trött blir man. Det är tur att man har annat som lyser upp ens dag då :) Ni vet vilka ni är! :D




/Madeleine

Trött var bara förnamnet i lördags morse. Kom hem vid 03.00 och somnade väl inte förrän någon timme senare, och så upp vid 07.00 för att gå till jobbet. Men det var ju självförvållat, och även fast man var trött så var det värt det ;) Det gick ganska fort att jobba, slutade 13.30 :)


Kom hem och skjutsade grabbsen till Head, i Borlänge. Sen åkte jag hem, stannade på Ica maxi och köpte lite godis först :) mumsigt!


Under kvällen tänkte jag ta det lugnt, gå och lägga mig i tid denna kväll. Blev det som jag tänkt? Nope! Elina och jag åkte till Smedjebacken, där Niclas hade fest :) Hur mycket folk som helst! Även denna kväll/natt blev sen, kom hem och somnade någon gång efter 01.00.


Linda, du skulle varit med mig till Smb istället :P




Vill bara tillägga att jag har världens bästa vän! <3

Linda och jag

Du och jag min vän! :) <3

Äntligen fredag, skönt med helg! Synd att man dock inte är ledig.
   Dagen var inte helt planerad, men tanken var att vi skulle ta det lugnt, man hade en tidig morgon att vänta dagen därpå.
   Slutade jobbet 16.30 denna fredag, väl hemma hade vi finbesök. Jaxen (Robin), Niclas (Dixon) och Zoohar var här och hälsade på lite. Fråga mig inte hur de kom på deras fina smeknamn, för det har jag ingen aning om ;D
   Robin och Niclas har ju varit ute och rest i 4 månader, så det var roligt att se dem igen. Förutom att man såg ut som ett lik när man satt bredvid dem, ni kan ju tänka er själva hur det kändes ;) haha!
   Vi bestämde oss i varje fall för att ha lite kul denna kväll, så Robin och Niclas stannade här i Falun. För att få lite tjejsällskap under kvällen ringde jag Linda och självklart kom hon över på party!
   Linus, Pertey och Vesslan kom även hit och umgicks, trevligt! Efter man räknat och tänkt lite så blev vi alltså 7 killar och 2 tjejer ;)
   Men jag är ganska van, när jag och elias blev tillsammans var det jag, ensam tjej och alla hans killkompisar, haha! Det har varit roligt faktiskt, kan vara roligare att festa med bara killar ibland, blir inte lika stelt som när man kanske är på fest  med tjejer som man inte träffat tidigare. Inget illa om oss tjejer, men killar är inte bitchiga som tjejer kan vara. Finns ju alltid några tjejer som tycker att de är snyggast, bäst och vackrast och ser ner på andra. Så därför är det ibland roligare att festa med killar, och dessa killar är roligast, de röjer, det är kul! :) haha!

Tack för en rolig fredag kväll allihopa! Och killar, välkomna hem igen! :D


Robin, Jag, Niclas och Linda

   Robin och jag    Linus och Vesslan  
Jonte och Elias   Linda <3

/Madeleine
Sådär, då har man en blogg igen då. Gillade inte den andra bloggsidan, sen blev det lite tråkigt att blogga, men ska testa nu igen.
Har inte så mycket att skriva om just nu. Har precis färgat håret, så ska väl gå och tvätta ur färgen nu snart.
Sen blir det boxercise 17.30, med Linda. Blir skoj!

Ha det bra så länge!

/Madeleine