Jaha, då är det nyår imorgon! Ett nytt år med nya möjligheter, 2010 kommer bli ett bra år! :D

Har nyss ätit lite tacos :) mumsigt! Rester från igår :D Skönt att slippa laga mat ;) haha. Lat som man är. Nu snart blir det en promenix på stan, ska leta på ett snyggt linne som jag kan ha på mig imorgon ;) Kommer bli så sjukt roligt imorgon, träffa Cat och ja röja lite :D

På tal om något annat. Bara för att man är blondin betyder inte det att man är helt lost! Handlar ju ganska mycket om vad man har innanför pannbenet också. Visst, kanske finns fler blondiner än brunetter som inte har en hjärna. Men jag är inte en av dem. Haha, ja jag skrattar bara åt er, att ni inte har någon hjärna och inte förstår hur förutsägbart allt är. Sinnes! Ja ja, jag har iaf roligt åt det.



/ Madeleine
Ja ibland fattar jag ingenting. Jag blir så fruktansvärt arg :( Men men livet ska väl vara såhär. Folk ska göra en besviken, arg och ledsen, sånt man får stå ut med, i varje fall jag.

Nej fy fan för allt just nu! Vill bara boka en biljett någonstans och dra härifrån! Slippa alla i denna jävla stad, slippa bry sig om vad som händer, och bara kunna slappna av, leva livet och må bra. Det är något jag strävar efter varje dag. Jag har kommit en bra bit på vägen och det känns sjukt skönt!

Ja ja, orkar inte skriva mer på denna blogg som ingen kommenterar på....

Natti!


/ Madeleine
Söndag idag, och ny vecka imorgon. Jag är på toppen humör idag! :)

Igår hade jag besök av Rebecca på kvällningen, drack gott och snackade om allt mellan himmel och jord. Jätte trevligt! :) Hon är verkligen en underbar och rolig person, en bra vän! :D

Idag har jag bara tagit det lugnt! :) Sofia och Daniel kom och hälsade på vid 12, jätte roligt att få träffa dig igen, och din andra hälft också såklart! :D
Åt lite kebab med Stefan, snackade lite skit, klippte bort hårbollar som blivit allt för stora i Rufus päls. Sen fick jag skjuts till Sofia, de ville bjuda på lite mat :) Mumsigt var det! :D Blev kvar där ett tag, nyss hemkommen. Kollade på lite tv, sen spelade vi Ord-Yatzy, något nytt, men kul och klurigt var det .. tyvärr så förlorade jag och Sofia..haha.

Så nu sitter jag här. Ska ta mig lite BJ's :D


Blir nog en shoppingtur nu snart framöver :D KUL ska det bli :D :D

JAG ÄR SÅ GLAD IDAG ! :D jag vet inte varför, känns bara så bra!

Godnatt på er!

/Madeleine
Idag har jag haft lite pyssel för mig, vad säger jag inte, för då är överraskningen förstörd ;P

Systeryster åkte imorse, hon väckte mig innan hon gick, men jag lär knappast sagt så mycket haha. Helt väck i skallen på morgonen, konstigt att jag inte fräste åt henne när hon väckte mig ;) haha. Så dåligt morgon humör alltså! Riktigt kul att du bodde hos mig under jul! Tack för att du lagat mat och diskat hela veckan ;) haha. Man blev lite bortskämd under en vecka :D ♥

Har haft besök av underbara mamma Helen också :D Tack för pratstunden, jätteroligt och trevligt att få se dig, var ett tag sen! Jag hoppas kunna komma till er i örebro snart ! :) Saknar dig och Isabell! ♥

Nu snart ska jag ta och göra mig ordning! Blir lackleggings, nå snyggt linne och lockigt hår ;) Jag och Rebecca ska ha lite party här ikväll, 2 manna blir det :) Ska bli kul som fan! :D Snart kanske jag blir örebroare! ;) eller karlstadbo ..

Är ca en vecka kvar tills jag får veta om skolan! HOPPAS att jag kommer in! Skulle vara underbart!!! :D

Hoppas ni haft en bra jul!

Bjuder på denna "fina" bild :) HAHA. Jag och Mogge ;D




/Madeleine
Hoppas ni alla hade en bra julafton igår. Jag hade iallafall en trevlig dag :) Först träffade jag Sandra, och åkte sedan till pappa. Snackade lite skit och åt god julmat :D synd att man blir alldeles fööör mätt! Vid fyra tiden åkte vi hem till mamma, bytte lite julklappar. Fick en fårskinnsfäll :D myyys! :D Fick en resväska tidigare i år, så jag hade inte så många julklappar att öppna, men vad gör det! Klockan blev fem och då gick vi till mammas killes föräldrar. Och så var det dags att äta igen, haha. Är fasiken fortfarande mätt sen gårdagen.

Bjuder på två bilder hur jag såg ut igår på självaste julafton ;)

 

Nu ska jag snart åka till mormor, ska dit och äta lite mer julmat haha.


Någon som ska ut ikväll ? Jag funderar på att gå ut, men vet inte riktigt än.


God Jul på er iallafall! :)



/Madeleine

Var tog tiden vägen ? Det är 2 dagar kvar till jul liksom. Äh fy fan ! ;) Blir säkerligen trevligt! :) Har bara 2 julklappar att dela ut i år, haha. Och jag får bara en i år, eftersom jag redan fått mina ;D haha. Ja ja det var väl skit samma egentligen :).

Idag blir det en visit hos mormor, Sandra om jag hinner och sen iväg och äta middag hos Tobias och Tomas :)

Så ska väl ta och sminka mig lite, så man inte ser ut som ett lik ;)

Tack Jasmin för igår, det var jätte kul att ha dig här hela dagen! :D Hör av dig om det är något !! ♥



Vill bara säga att jag har världens bästa vänner! Tack för att ni finns! ♥


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!




/ Madeleine

Idag har jag varit hundvakt åt Melou, mamma och Co var iväg till tomteland idag. Så hon kommer och hämtar gnällspiken till hund vid 19.00. Han är så mamma sjuk så han går runt här och gnyr, haha.

Gick upp på stan med Jasmin idag, hon skulle handla lite julklappar. Jag köpte inget, men kollade efter ett par lack leggings, men de kostade fan 199 kr och det har jag inte pengar till :( åh, jag som ville ha ett par till nyår !
Träffade på mormor Anette (jasmins mormor), blev jätteglad när jag såg henne, kramade henne och så kom självklart tårarna, haha :) Var så längesen jag träffade henne och hon är så söt så inte konstigt man blir blöt i ögat ;)

Nu är jag hemma och myser med Jasmin, har varsin godis påse och kollar på tv. Blir att smaka på min BJ's glass också som jag fick igår, tack! :D



Saknar sol och värme!


/ Madeleine

Igår var en trevlig lördag! Hade julafton hos fam. Green för småbarna, åt tacos och mumsade annat gott :D Åkte hemåt vid 8 tiden, Stefan och jag blandade lite goda drinkar :) Rosa Pantern t.ex. :) Om ni vill ha drinktips till en kväll är det bara att skriva och fråga. Kan ca 80 drinkar så kan nog ge dem flesta ett gott råd efter er smak! :)

Idag blir det bara att ta det lugnt, vika in lite tvätt och dona innan syster anländer. Brorsan kommer nog ner snart och håller mig lite sällskap till syrran kommer! :D

Musik är fan underbart! Tänk om det inte fanns musik, vad allt skulle bli mycket tråkigare! I love it!

Nej det får ett bli kort inlägg idag.




/Madeleine

Underbara är bara förnamnet! Ja förnamnet till familjen Agerberg/Karlsson.

Jag och Sandra träffades första gången i klass 5. Vi blev bra vänner och vi umgicks i stort sett varje dag till första året på gymnasiet. Ja jag var som en i deras familj fick jag höra från hennes pappa. Men en dag så skulle vi välja gymnasium, vi valde olika linjer och vi tappade kontakten. Något som jag har tyckt varit jätte tråkigt och ledsamt. Tiden gick, vi tog studenten och jag flyttade till Falun. Någon gång därikring att jag bodde i Falun fick vi kontakt igen på något vis :) Jätte kul! :D Vi hade då inte träffat varandra på ca 3 år. Helt sjukt men sant! Men det konstiga var att när vi träffades igen så var det som att börja där vi avslutade. Kändes precis som vanligt! Och nu har vi jättebra kontakt! Sandra har en underbar familj, som jag tycker grymt mycket om! Och detta är verkligen ett bra exempel på en sann vän! Sanna vänner kommer alltid tillbaka!

Sandra, jag vill tacka dig och Richard för allt ni gör för mig! Det betyder så otroligt mycket! Ni bjuder mig på allt för mycket enligt mig, men jag ska gott göra er :) Ni hämtar och skjutsar, ja ni är helt underbara! Och att vara hos er är bland det bästa som finns! Man är alltid glad hos er, om man inte är det innan så blir man det så fort man sätter in foten innanför er dörr. :) Ni lyser verkligen upp min vardag när den är grå och trist! :D Och det betyder mycket att få vara med i Lukas uppväxt :) Det är så roligt att se att han verkligen känner igen mig och att han inte är blyg som han var i början. Ja det känns så speciellt på något vis! Jag älskar att vara Nanny Madde :) Så säg bara till när ni behöver barnvakt!
Jag vill bara att ni ska veta att ni är guld värda! Tack för allt! :)

Lilla Lukas var inte alls så stor här :)


/Madeleine

Ja som ofta så är jag hos Sandra idag. Vi har haft en bakdag :) Det blev så mycket som; Snickers, knäck och kladdkaka. :) Riktigt mumsigt blev det! Ska kanske ta och koka lite knäck hemma också! Behövs ju inte så mycket ingredienser, bara grädde som jag inte har :D

Nu sitter vi bara och kollar på lite tv. Lukas ska väl egentligen ha sovit för 1 timme sen, men han bara busar runt i sängen. Låg där inne en stund när han skulle nattas men jag började bara skratta, för han busar och grejar där inne :D

Det har iaf varit en bra dag! Har fått en liten promenad, riktigt skönt! :)

Imorgon är det lördag och då blir det middag hos Familjen Green! Trevligt ska det bli! :) Barnen ska väl få sina julklappar också, då de inte kommer vara här under jul!

Och på söndag kommer systeryster! :D Ska bli roligt, träffas ju inte alltför ofta. Hon ska även bo hos mig under tiden hon är här i Dalarna. :) Skojsigt! :)

Nu ska jag vara lite social med Sandra!
 
Ha en bra helg allesammans.

/Madeleine
.... för det är Amandas 20 års dag, hurra hurra hurra! :D Grattis på dig gumman! :)

Idag har jag haft fullt upp! :) Vaknade, startade datorn och satt mig och glodde runt lite på internet. Då jossan skrev och frågade om jag skulle med till Dollar Store, så det var bara att hoppa i kläderna och sticka. Sprang även förbi vid tvättstugan och kollade om det fanns en tid. Jajemänsan 11-15. Så tvättat har jag också gjort idag! Tur, för det var fullbokat i tvättstugan till den 22 ...

Och idag blev Josefine en i gänget tjejer! Hon är blond nu! :) Hon blev nästan flintskallig på köpet också, men nu är hon i alla fall blond! Super fint! :D Nu kommer du bli ännu mer poppis i Thailand ;) haha.

När jag ändå är på g, så ska jag ta och städa hela lägenheten, så den är ren och fräsch tills jag får besök på söndag! :) Men känner jag mig själv kommer det ligga kläder och grejer framme på lördag igen, så jag får städa igen.. haha. Ja man får väl skylla sig själv! ;D




/Madeleine
Är så jävla taggad för allt just nu!

Har massor med resmål jag vill utföra, synd att pengarna är slut för tillfället haha.

Mina resmål, detta vill jag se:

USA

Thailand

Australien

England

Irland

Någon som är sugen att resa med mig ? :)
USA, Thailand och Australien kommer vara lite längre resor, runt en månad eller två ;)
England och Irland lite kortare, någon vecka.

Men som sagt måste tjäna in lite pengar först. Men sen beger jag mig, om jag inte kommer in på skolan. Då reser jag i sommar en kortare resa.

/ Madeleine

Ja äntligen har snön kommit. Åh så ljust och fint det är! Äntligen kanske man blir lite piggare på dagarna och helst på morgonen. :)
Skulle ha varit på barnkalas idag. Lilla Jonathan fyller 1 år. Men han hade feber och var lite hängig så vi ville inte riskera att Lukas också ska bli dålig. Så vi får ta det en annan dag :)

Idag blev det en lååång sovmorgon, hade ju iofs varit skönt att gå upp i tid, men nu blev det inte så ;) Ska kanske iväg till Sandra idag och julstöka och baka lite. Mysigt!
Sen senare ikväll så blir det middag hos Susann. Jag, Susann och Jasmin ska ha lite mys kväll! :D

Snart är det bara en vecka kvar till jul också. Fy vad tiden går fort! Men det ska bli mysigt ändå. Syster ska bo här under tiden hon är i Ludvika, det ska bli sköj! :)
Är iaf klar med julklapparna, blev inte så många i år, och jag köpte alla i Thailand. Mycket skönt att ha det gjort! :D

På tal om skolan i vår, om jag kommer in i Karlstad kanske jag redan har en lägenhet på G. Beroende på om ingen hinner före och OM jag kommer in. Men jag hoppas verkligen på det! Skulle vara underbart att få börja plugga och få flytta till en ny stad men nya möjligheter :D yeay! Ca 3 veckor kvar till antagning 2 :D :D
Taggad som fan nu !!


Nej nu ska jag ta något att äta, magen kurrar!

Rufus är jätte intresserad av snön utanför fönstret. Han fick sitta vid den franska balkongen en stund och han satt där och pep ;) haha. Men sen blev det så kallt här inne, så han fick komma in igen. Han får väl sitta där en liten stund snart igen :D

Bjuder på en bild från Clublime i Thailand. Jag och Jessica! ♥




/ Madeleine

Idag lyckades jag pallra mig upp vid halv 10 :) Är en ganska bra tid att gå upp. Inte för sent och inte för tidigt. Gick upp och gjorde mig ordning för en tripp till Borlänge med Josefine! :) Så nu är jag hemma igen, det enda jag kom hem med var ett läppglans från HM. Har ju haft min shoppingtid i Thailand ;) haha. Nu måste man hålla lite mer i pengarna. Men jag hoppas på ett jobb snart! :D Är så sugen på ett bartender jobb nu, söker massa hela tiden, men har inte fått nå svar än. Så får väl se, men vore grymt kul att jobba som bartender. :) Det är något för mig ;) haha.

Nu efter detta inlägg ska jag städa och ta upp resten av mina julgrejer och sedan ställa ner kartongen i källaren igen, så den slipper stå i lägenheten och ta plats som den nu gjort snart en vecka ;) haha.
Syrran kommer ju på söndag, så det är nog dags att börja städa lite. Grejer lite överallt nu. Har inte ens packat upp allt ur resväskan, snacka om att man är lat.

Sen ska jag iväg till Sandra, "min andra familj!" :D


Nej dags att sätta igång :)

Puss på er!




/ Madeleine
Idag har jag varit hos mamma, eller ja blev att jag sov över där inatt. Kollade på en film som slutade vid 2. Så det blev lite sent. Men jag åkte hem igen vid 13 tiden, hämtade upp Isabell på högberget. Mös framför tv :) Alltid lika mysigt att ha dig här! Gick till willys och köpte lite godis, gick hem till mig igen. Men sen kom vi på att vi skulle gå till Jasmin och Sonny. Började kolla på en film, men vid 18 tiden skulle vi till Isabells pappa och äta lite mat :) Mumsigt! Spaghetti och köttfärssås stod på menyn. Smaskens! Kollade på lite lucia där och någon timme senare gick Isabell till en kompis och jag vandrade hemåt. Föll lite snöflingor när vi promenerade hemåt! :) mysigt! Ja det har varit en bra dag iaf! :D Imorgon är det ny vecka med nya underbara och roliga saker inplanerade :) allt från barnkalas till mys med Susann och Jasmine, och Borlänge med Jossan! / Madeleine
Ja det är den stora frågan för mig just nu. Har ingen aning vad som kommer ske i mitt liv i vår. Visst är det lite spännande samtidigt som jag gärna skulle vilja veta! Helst av allt skulle jag vilja komma in på sjuksköterskelinjen i antingen karlstad eller örebro. Känner ju lite mer folk i örebro, men kommer jag in i karlstad så tackar jag ju inte nej. För det är ju detta jag vill. Om jag inte kommer in på skolan då ? Ja då blir det antingen söka jobb i någon stad i Sverige, som bartender självklart :) Annars blir det jobb i Norge på någon bar, eller varför inte Thailand igen? Fast jobba denna gång, man tjänar ju inte mycket men man klarar ju sig och kan leva där nere. Ja ni, som ni hör har jag en hel del planer och reservplaner. :) Så nu blir det att leva livet, och jag ska verkligen göra det! Om jag inte kommer in på skolan blir det väl helst att jobba in pengar och sen dra ut och resa, en månad gick sjukt fort, så skulle inte göra mig något att vara borta en längre stund. :D Det är väl min kissekatt jag blir att tänka på då. Tycker så synd om honom om jag ska lämna bort honom hela tiden. Eller ja hela tiden, har gjort det en gång men ändå. Han är ju min lilla bebis <3 ;) haha.
Ja ja men vi får se vad som händer. Om jag har tur är jag färdigutbildad sjuksköterska om 3 år :) och barnmorska om 5,5 år. Då är man 26,5 år .. åh fy fan! nej sådär får man inte tänka, får man ju ålders nojja!
Nu har jag berättat lite om mina planer. Vad har ni för planer för livet ? Kom igen berätta lite :) Eller leker ni bara runt och tar livet som det kommer ?
Ja om 3 veckor vet jag om jag kommer in på skolan, så jag kommer skriva här om den bra eller dåliga nyheten. Men ett måste är att ni håller tummar och tår för mig! :)

Igår var jag med Sandra och Lukas hela dagen! Och det är helt underbart att vara med dem. Man blir på så bra humör, dem sprider glädje omkring sig. Och man ska inte tala om vad söt Lukas är. Han börjar bli sån stor kille, snart står han helt själv. Ja det är som sagt underbart att vara Nanny när man är där :) hihi.

Det är en bra dag idag, I am happy! :D

Hoppas ni alla har en bra helg!

Imorgon får jag träffa underbara Isabell :D <3 längtar!
3.e advent och allt imorgon, ge oss lite snö nudå för fasiken!

/ Madeleine
Ja då har man julpyntat lite idag. Ville egentligen inte julpynta i år. Hade varken orken eller lusten. Men nu blev det så ändå. Man måste ju pynta för sina barns skull. Och ja jag får pynta för min son Rufus skull ;D

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Jag har tagit det lugnt och bara myst med min kissekatt som har varit väldigt snäll och gosig idag :)

Nu sitter jag och kollar på 2 ½ män :D så himla roligt! :D

Imorgon blir det att gå upp i tid och sen ta mig upp på stan för att träffa Sandra och Lukas. :) alltid lika roligt att träffa dem :D Och Lukas växer och blir så stor :D

Nej nu blir det nog att hoppa in i duschen så man slipper göra det imorgon bitti.


/Madeleine
                             

kan ladda upp fler senare :D
I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you
Ja då var man hemma igen då. Lite tråkigt faktiskt. Men har haft en underbar resa med massa roliga upplevelser. Och erfarenheter :) Ja det har helt enkelt varit super! Saknar redan alla roliga människor, ska ta och åka till örebro och malmö snart och hälsa på några av dem :)

Just nu är jag hemma hos mamma, ska äta lite mat och senare ska jag till Sandra och Lukas. Åh vad roligt det ska bli! :D Och om jag hinner så blir det tacos med Stefan, men det ska nog gå och klämma in. Annars blir det imorgon, mums! :)

Flygresan gick bra och kunde sova någorlunda bra. Dock lite kallt att komma hem. Själv är man ju van med 35-40 grader och sol ju .. Ja ja, men det har varit en underbar tid i Thailand och nu blir det att jobba och spara ihop till något mer äventyr! Detta var lätt värt alla pengar och tid :D Rekomenderar att göra en sån här grej, men om ni ska gå denna barskola så tänk på att det är JÄTTE MYCKET plugga!! Jag orkade knappt med det. Men jag klarade det! :)


Lovely!


/Madeleine

(Bilder kommer!)
Jag KLARADE det!! :D Jag fick godkänt på kursen ! =D är så jävla glad just nu. Sån lättnad! :D Så nu blir det bara sola och bada tills lördag.

Nu ska jag upp och göra mig i ordning, måste ju ut och fira! :D

Tack Elias för att du peppade mig att fortsätta! :)


/ Madeleine
Idag har vi haft prov hela dagen. Kom hem for nagon timme sedan. Har gjort teoriprov, skriftligt drinkprov (80 drinkar) och free pouring prov. Har ingen aning hur det gick pa nagot. Men jag tror det gick skit, for mycket att lara sig. Sa jag ar installd pa att inte klara kursen, sa man inte blir sa besviken. Tror det kan vara det basta!
Men om jag inte klarar kursen sa ar jag anda nojd att jag gatt den och det har varit en rikig upplevelse har nere och sa tror jag att man far latt jobb aven fast man kuggat pa teoriprov. Det ar ju inte liksom det man har anvandning for. Det ar ju det praktiska och det kan jag ju :D

Ikvall blir det ganska lugnt! Ska ut och ata med amandas och tobbes mammor :) Trevligt och gott ska det bli!
Sen blir det lite plugga pa drinkar, for imorgon ar det barprov, da ska vi blanda 8 drinkar som lararna bestammer. Sen ar det aven flairing prov. Det kommer inte ga bra, haha.

Sen pa torsdag ar det bara avslutningsmiddag sen ar det slut :D Sa blir det SOLA och BADA de 3 sista dagarna :D Skont det ska bli att fa slappna av :)

Ja mamma, tiden har gatt jattefort har nere. Helt sjukt! Men det har varit himla roligt! Och man har fatt sa mycket nya bra vanner, som jag verkligen ska halla kontakten med :D

Och snart far jag reda pa om jag kommer in pa skolan i var. Forsta antagningen ar nu i borjan av december, spannande! Skulle kunna flytta till orebro :D For nu kanner jag nagra fler dar. Och amanda ar helt underbar som person, riktigt rolig! Sa det skulle vara kul att bo dar! :D

Skriver nar jag fatt antagningsresultatet :D

Ha det bra!
Puss!


/ Madeleine