Nu har jag kommit ner till Karlstad. Sitter i min STORA lägenhet, alldeles själv. Älskling åkte för snart en timme sen :(  usch saknar DIG redan!! :'(

Det kommer bli jättebra här i Karlstad, men jag vill ju bo med min underbaraste andra hälft! :) Men det kommer det också. Ska bli skönt att få tjäna lite pengar igen! :D

Imorgon börjar jobbet, en informationsdag. Ska ta mig en cykeltur ner på stan, jag har ganska bra koll iaf! :D Mitt ♥ har visat mig stan lite idag innan han for till Ludvika igen. Imorgon börjar han sin fasta tjänst på Loxodonta! :) Lycka till älskling!


Nej nu ska jag ta mig något att äta, slappa lite och smälta flytten .. är ju helt nytt fortfarande.


/ Madeleine
Har hänt en hel del på sista tiden. Har flyttat ut ur lägenheten, och på lördag flyttar jag till Karlstad.. oooh, är lite nervös, men det kommer nog gå superbra! :)

Har varit i Göteborg under helgen, med Stefan och Camilla. En helt underbar helg! :D På lördag när vi kom ner dit så letade vi på vårt hotell, sen gick vi upp på stan träffade Sofia och Daniel (kompis till mig), sen gick vi vidare till Ullevi där vi var på Green Day konsert! :D Så jävla grymma live! Förband var Johnossi och Joan Jett and the Blackhearts, dem sistnämnda har jag aldrig hört talas om och dem var ju inte speciellt bra heller.. men men nu har man sett dem också ;) haha.
På söndagen shoppade vi lite :D eller ja en hel del ;) (måste bara få tillägga att det var älsklingen som betalade allt under helgen, hihi ;)).  Tack världens bästa!! ♥
Är inne på nionde veckan med träningen nu, känns inte som att det händer någonting med kroppen.. :/ Surt att man inte ser någon skillnad. Men det kommer väl hoppas jag! :) Men man blir lätt lite otålig, och vill det ska hända för mycket på för kort tid.
Nu ska jag hoppa in i duschen, har varit ute på en springtur på 3 km :D jobbigt ;)
Sen ska jag ta och lägga in lite musik på min nya ipod :) Har köpt den lilla nya Ipod Shuffle :D En rosa såklart ;) haha. Men den är hur bra som helst! Liten och smidig när man tränar. Så den rekomenderar jag! :)
Natti natti på er!
Älskling, jag är jättekär i dig! Kom hem från jobbet nu, längtar efter dig! :) Puss puss! ♥ ♥



/ Madeleine