Nu var det ett tag sen igen. Haft fullt upp med olika saker och även ingen lust att blogga. Nu tänkte jag att jag skulle skriva lite iaf.

Måndag - tisdag hade jag besök av Isabell. Hade mys hela dagen, film, popcorn och kladdkaka med hallon i :) riktigt mumsigt!

Fick en tidig julklapp av mamma i tisdags :) Fick en resväska, passar ju superbra tills jag ska åka :) Skönt att ha en egen och stor var den också! Perfekt!

Idag har jag varit hos Sandra och Lukas hela dagen, alltid lika mysigt och roligt där. Och Lukas har ju blivit så duktig på att sitta helt själv! :) Kom hem för någon timme sedan. Satt mig vid datorn och sitter här än. haha.

Imorgon kommer Rebecca :D yeay! Fan vad roligt ! :)



Lägger in en bild på mig och min nyinköpta mössa! I like it a lot! :)
Fast tror folk tycker den är lite rolig, glor när man har den på sig. Men man har ju olika smak ;)


Måste bara tillägga att det bara är 10 dagar kvar tills jag åker till Thailand!! Fan vad grymt det kommer bli! :D

Ha en bra kväll!

/Madeleine
...har jag varit i natt! Jag vill inte drömma mer, kan dem inte bara sluta påminna mig. Dem påminner mig ständigt om dig, om oss och det vi hade. De får mig bara att vilja ha allt det där tillbaka, mer än vad jag redan vill. </3 Tårarna är mina bästa vänner idag!





18 dagar kvar till Thailand, om tiden bara kunde skynda på lite.







/ Madeleine
Idag är det 22 dagar kvar tills jag och Josefine sätter oss på planet till Thailand!! Fy vad jag längtar! :) Nedräkning pågår ;D

Ska snart ta och städa lite, får besök av mamma och syster Rabogliatti idag :) ♥

Igår var jag med Josefine på tatueringsstudion från 14-19 :) Blev så sjukt fint ! :) Efter det gick jag till brorsan och hans pappa och åt mat, riktigt mumsigt! Satt och tjålade lite, och vid 22-tiden gick jag hem. Duschade och gick och la mig.


Längtar tills nästa helg, då Rebecca kommer till mig! :D ÅH vad kul det ska bli :) Tjohoo!



Nej städa var det ja ;P




Slänger in en bild på Rufus in action! (kolla in svansen, hahaha)

/ Madeleine
När man mår som dåligast, vill man självklart att folk ska bry sig. Men självklart på ett bra sätt, uppmuntra och ge en positiv energi. Men det finns ju alltid någon som ska vara negativ.
Ja man har ju alltid tyckt att folk alltid bryr sig lite för mycket! Men vafan nu får det räcka! Ni som snackar, ni som tror att ni gör mig glad när ni trackar ner på folk jag älskar, jag ska berätta för er att jag inte alls blir att må bättre! Man tycker att ni själva borde förstå det. Snacka skit om folk ni vet är dumma i huvudet, men säg för fan inget om människor ni inte känner! Det är ingen som vet någonting hur allt är. Och att det inte bara är en som pratar, vad får ni allt ifrån? Jag fattar faktiskt inte det. Sköt ert liv så sköter jag mitt. Jag tycker man har nog med egna bekymmer, än att man behöver lägga sig i andras också. Men det som är viktigast är vad jag vet, och jag vet sanningen! Så ta er i kragen och skaffa er ett eget liv. Ge fan i andras!






Tack till er som ställt upp för mig under den här jobbiga tiden! Ni är verkligen underbara allihopa! ♥



/ Madeleine

Igår var jag med Stefan, var på stan och kikade runt lite, inte för att det fanns så mycket att kika på men..
Var även ute och fotade lite med min systemkamera :)

Vi for iväg till Hagge för att ta upp Elias båt :) Så den inte fryser fast i vinter.. Ja det ska behövas en kvinna till allt ;) haha. Synd att jag inte hade min sladd från mobilen till datorn, då hade ni fått sett en rolig film :) haha. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge !

Kvällen bestod av Jeff Dunham, haha. Men blev så trött så jag somnade till i soffan ett X antal gånger.


Hade ju rest en ganska jäkla lång bit under dagen också. Först till Antarktis, till Thailand och sen hem. På en dag liksom.





/ Madeleine

.. egentligen vet jag inte vad jag ska skriva här faktiskt! Har inte hänt något speciellt!

Har haft myskväll med Josefine, beställt flygbiljetter till Thailand, umgåts med familjen och älskade Jasmin! Vad skulle jag göra utan er. Tack för allt!

Stefan kommer hit och äter tacos om 15 min. Skönt att ha lite sällskap ibland :) Kan lätt bli lite ensamt, men jag har ju faktiskt min underbara kissemiss Rufus! ♥ Han gör allt lite bättre och lättare! :)


Nej orkar inte skriva mer idag.



/ Madeleine
Jag har inget att säga eller skriva, jag är helt tom.
Kommer nog inte skriva här på ett tag.
Jag är verkligen den lyckligaste på jorden! :) För om 2 timmar kommer Elias hem till mig :D ♥
Har tvättat och donat här hemma hela dagen, och än är jag inte färdig. Har precis varit på Willys och inhandlat lite grejer till maten :) Hoppas det blir bra! Tänker inte skriva vad jag ska laga för mat om Elias läser detta innan han kommer hit.

Nej jag lär väl sätta fart!

Ha en bra söndag kväll! :)

30 dagar! (nu behöver jag inte räkna dagarna längre)




/ Madeleine

Nu var det några dagar sedan jag skrev här.. har inte haft tid riktigt! I torsdags var jag på bio med mamma och richard som jag skrev i det tidigare inlägget, filmen var sketa bra :) Rekomenderar den :) Det var mysigt att gå på bio med mammsen ♥

Igår spenderade jag dagen hemma hos Sandra. Åt god mat och hade massa sysslor för oss. Jag diskade medan Sandra matade och sov ner Lukas. Var ute med Hoppsan, haha hon älskar löv. Så himla söt! :) Jagar alla löv hon ser falla..haha.
Vi flyttade soffor till förråd. Tog promenad till och från förrådet på högberget, fast hem blev det mer springa ;) haha. Lukas vaknade och då fick vi skynda oss ifall han ville ha mat, man kan ju inte amma ute. Så först skyndade vi in på konsum, handlade taco ingredienser :) Skyndade oss hem och jag började med mat, Sandra dammsugade där den nya soffan skulle stå och Lukas vägrade somna för natten vid sju, så han somnade runt 11. Det var våran dag ungefär, vi gjorde säkerligen något mer. Jo just ja. Tvättade gjorde vi också. haha.
Halv 9 satt vi oss i soffan och kollade klart idol, där började vår lugna kväll :)
Kollade på klockan, oops! Fan klockan är ju fan 01.30. Shit vad drygt att cykla hem. Nej jag sov över på soffan.

Idag har vi inte gjort alltför mycket. Åt frukost och tog det lugnt. Åkte hem vid 11 tiden, då kom Josefine hit på besök. Ett ganska kort besök då vi egentligen skulle ringt till flygbolaget, men de hade ju inte öppet idag. Så vi satt och pratade lite om kursen i Thailand, fick pirr attacker i magen båda två. ;) Är sjukt pirrigt alltså!

Blev bjuden på lunch hos brorsans pappa idag också :) Tacos, mums! Man kan verkligen inte föräta sig på tacos. Alltid lika gott varje gång! :D

Nu sitter jag här hemma i soffan, har en sovande Rufus bredvid mig :) Och imorgon kväll har jag min underbara pojkvän sovandes bredvid mig :) Som jag har längtat!



29 dagar!


/ Madeleine