Femte introdagen på jourmottagningen idag, och fick idag ta ett venprov :)) gick superbra, och fick blod på första stick försöket :D första gången jag tar venprov på en människa, i skolan har vi ju bara dockor och sticker på ;) så det var roligt och man får lite bevis på att man faktiskt kan :)

Nu ska jag snart hämta min cykel :) och ikväll lär det väl bli en pluggkväll och komplettera den förbannade hemtentan som tydligen inte vara bra nog!

Det var lite om min dag.


/Madeleine

Jag är glad & lycklig! :) har precis fått en ny cykel. Ska hämta den imorgon :D så nu ska det cyklas! Ska bara köpa till ett riktigt bygellås så ingen kan ta den.

Ska snart åka till jobbet, är fortfarande en liten nervös och spännande känsla att åka dit, men har 2,5 vecka intro kvar innan 7 dagars jobb väntar, så det borde jag klara :)

På lördag ska jag stå på loppis på hammarbacken, så kom och handla ;) haha. Kommer sälja lite allt möjligt, kläder som jag tröttnat på eller aldrig använt, till bra priser :)

Just nu känner jag mig kry, det enda som är jobbigt är rethosta och ett dunkande huvud! :P men jag ska nog överleva det. Nog med allt skitsnack! Här kommer en bild på mitt tillfixade någotsånär nyklippta hår :)

/Madeleine

Ligger i soffan och tittar på tv med en godisskål och ett glas med päroncider (alkoholfri), då den är bra mycket godare. Är inte ens gott med alkoholdrycker ;)

Är gräsänka idag! Stefan är och kollar på fotboll med några kompisar. Har spelat lite diablo III, men blev drygt tillslut :P

Förstår inte hur man kan sakna en person så mycket som jag gör direkt han går utanför dörren! Kan aldrig få nog av att ligga och mysa eller bara ligga och prata hela kvällen! Man vet aldrig vad som händer i livet, så jag kommer ta vara på alla stunder jag får med dem jag älskar!

Puss och Godnatt!

/Madeleine

Vaknade vid 9 och kände mig jätte konstig.. Kändes som att jag hade legat på en stenbädd inatt, då kroppen var helt mörbultad! Såhär 2 timmar senare känner jag mig fortfarande helt slut och orkeslös. Halsont och huvudvärk! Ja men yippieee. Hatar att vara sjuk, och helst på de få dagarna innan jobbet börjar, vilket är på måndag. Får hoppas man mår bra tills dess!

Ska dock försöka orka ta mig till apoteket och köpa lite mediciner :) bafucin och echinagard.

Igår installerade vi vår diskmaskin som vi köpt begagnad, tjoho den var trasig. Fungerade en gång, sen när vi satt i disk och skulle köra ett program stannar den 5-10 min in i programmet och maskin är full i vatten. Ja men härligt! Har gjort rent filter men det hjälper inte. Får se om vi försöker fixa eller köper en ny. Jag skulle vilja köpa en ny så man vet att den funkar och man har garanti på den. Har en köpare på den vi har nu, på ca. 500 kr, men jag har varit ärlig och sagt att den är defekt. Har inte samvete att ljuga om att saker fungerar och sen veta att när de kommer hem funkar det inte!

Nej nu ska jag vila lite.

/Madeleine

Ja nu är det efterlängtade sommarlovet här :D Underbart!! Är nu ledig ända till på måndag, då börjar jobbet på jourmottagningen :) ska bli så kul att jobba där i sommar. Sen blir jag iaf ledig hela augusti. Kommer bli så skönt att få vila upp sig innan skolan börjar igen.

Idag har jag gjort klart sista hemtentan och sen tog jag mig en sväng ut till Sandra! Snosade på underbara Ludwig och Lukas hade fullt upp att leka med sandras små syskon.
Tog oss en springtur vid 17 tiden, blev sol och uppehåll, lovely! Blev nog 4,5-5 km. Så skönt att springa, finns inget bättre känsla som efter en löprunda :) älskar det!

Vid 18 tiden blev vi bjudna på mat hos Stefans föräldrar. Hans bror m. familj var också där :) trevligt!

Nu ska jag sova. Imorgon kommer min papps hit och fixar vår diskmaskin. Så då ska den testas, har en hel del disk ;)

Godnatt på er!

/Madeleine

Helgen har varit lugn och skön! Fredagen spenderades hemma med besök av Pontus och Linnéa, åt mat kollade lets dance och spelade rappa kalja! Var en rolig och trevlig kväll :)

Gårdagen spenderades på frisörsalongen och hemma på soffan! Klippte av mig i stort sett allt mitt hår. ;) sen hade jag och älskling twilight maraton :) me like.

Idag har vi tagit oss en tur till Borlänge bara för att göra något en tråkig söndag som denna ;)

Imorgon kommer pappsen hit och installerar diskmaskin och sen blir det plugg! Måste göra klart hemtentan.

Hoppas ni haft en bra helg.

/Madeleine