Så himla skönt med semester! Var längesen man fick vara ledig över sommaren. Men nu äntligen :) Tänkte uppdatera med en bild på hur min träning och kost gått sen innan fitness fighten. Första bilden är 1 april. Andra bilden 1 maj och tredje bilden 27 juli. Jag är riktigt nöjd med formningen av min kropp! Nu ska det bara tightas till lite mer ;) Nu promenad med melou! /Madeleine

Är i Malmö hos min fina vän Jessica! Hade en mysig hemmakväll igår med mat, fika, vin och film :) idag är inga planer gjorda, får se vad dagen har att ge. Lite shopping kanske?! ;) Hoppas ni har det bra där hemma! Puss /Madeleine

Idag började dagen med frukost kl. 10 och sen vid 11 tog jag mig en skön löptur. Vid 12 tiden åkte jag med familjen Agerberg/Karlsson till Örebro för att gå på lek och buslandet med Lukas och två av Sandras bröder. Ja dum som man är så tog man jeans på sig. Nästa gång blir det allt mjukisbyxor om man ska åka dit.
Det har iallafall varit en väldigt lyckad dag, kul att få leka och gosa med mina favorit killar ♥
 
Vår dag i bilder! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack min vän för att du och din familj finns! Ni förgyller mitt liv ♥ Tack för en underbar dag. Puss!
 
/ Madeleine
Hej!
 
Jag är medlem på en sida som heter Buzzador där man kan få testa nya produkter till förmånliga priser, för att sedan skicka in omdömen och betyg på dem. I fredags fick jag hem en eltandborste, Oral-B TriZone 5000, som jag buzzat hem för under tusenlappen, men som i butik kostar ca två tusen kronor. En del produkter/tjänster är gratis att buzza, det är kul och man får ge respons på vad man tycker om produkterna, vilket jag tycker är en väldigt smart idé.
 
Jag buzzade alltså hem en eltandborste, jag hämtade ut den i fredags och jag älskar den! Mina tänder känns så otroligt mycket renare efter jag använt den om man jämför med en manuell tandborste. Man fick med olika tandborsthuvuden och de kommer åt väldigt bra mellan tänderna. Jag har väldigt lätt för att få tandsten, men med denna super tandborste tror jag att mängden tandsten minskar. Jag är supernöjd!
 
 
Så gå in på www.buzzador.com och bli medlem, och buzza hem bra och fina produkter till bra priser!
 
/ Madeleine