Varför ska ALLT krångla! Dagen börjar inte så himla bra. Först glömmer man nycklarna inne i tvättstugan så jag varken kommer in till tvätten eller i lägenheten, jahapp då var det bara att sitta och vänta 1 timme på att hon som tvättat innan mig ska hämta sin tvätt. Och tro inte att hon kom en minut innan det var slut på hennes tid. Väl inne så fixar jag allt och när jag kommer in i lägenheten piper min mobil, sms på ingång :) Ja det var i alla fall en glad nyhet textat på det sms.et :) Det var Jennifer som berättade att de fått en dotter! Det var höjdpunkten på dagen :)

Posten kommer, och i brevinkastet dimper min lönespecifikation ner. Men som vanligt får man en chock när man öppnar kuvertet, jahapp då har man fått lön för 71 timmar fast man jobbat 140. Jag blir så jävla förbannad! Varför kan det aldrig stämma. Det är ALLTID fel! Varenda jävla månad! Är så trött på denna skit. Ringa och tjata hela tiden. Blir så arg! Hoppas innerligt att de sätter in pengarna nu. Allt för det nya systemet som Falu Kommun tycker är så bra! BULLSHIT!

Har haft besiktning av lägenheten också. Trodde jag skulle få någon anmärkning där också, eftersom det bara krånglar. Men icke :) Så det var skönt!

Nu ska jag gå och göra lite mat. Sen vid 16.00 bär det av mot Borlänge och ca 03.00 i natt mot Arlanda, och 06.45 mot Grekland :)

Ha det så bra allesammans! Återkommer med bilder den 4 juni.

/ Madeleine
Grattis Jennifer och Andreas till er lilla flicka! Jag önskar er all lycka, och jag längtar tills jag får träffa er tös. Hoppas allt gick bra under förlossningen. Kommer och hälsar på om någon vecka :) Längtar!

Puss puss!

/ Madeleine





( Jag sa hela tiden att de skulle få en flicka, och jag hade rätt ;D hihi )
Vill gratulera min barndomskompis och hennes kille till deras lill kille som kom igår! :) Som jag har väntat på att få se den lille knodden. Får ta och hälsa på när jag kommit hem från Grekland!

Stort Grattis och lycka till med allt!

/ Madeleine
Då var man redo för att åka till Ludvika. Vädret är inte det bästa så det blir jeans och min fina adidas tröja :) Klockan ringde aldrig imorse, vaknade 10 min innan.. Ganska konstigt för jag la mig rätt så sent igår. Men jag var pigg idag, och det är riktigt konstigt! Jag är ingen morgon människa, dem generna är från pappa, haha :)
9.00 när jag duschat och fixat mig, så väckte jag gubben och åt lite frukost. Och det blev verkligen en liten frukost, en rostad smörgås med svartvinbärsmarmelad, och ett glas juice. Är inte så hungrig eller sugen på frukost, har jag aldrig varit, men det är ju bra att få något i sig.

Känns som att det kommer bli en bra dag idag :) Träffa mami, se på fotboll, och kanske träffa lite kompisar. :)

Nej nu ska vi åka, elias samling är 10.00.

Puss

/ Madeleine
Var ner på Stadium och skulle inhandla adidas tröjan, men då var det bara den vita/silver som kostade 399kr. Men den var fin den också, så jag köpte den :)



Riktigt nöjd med mitt inköp! :) Måste nog skära ner på mitt handlande nu, haha! Har handlat en hel del nu, bikini, klänning/tunika (som kommer på måndag), adidaströjan och sen kanske jag ska köpa någon av dessa klänningar till bröllopet (se några inlägg ned).

/Madeleine
Lördag idag och man är äntligen ledig, och inte vilken ledighet som helst! Ledig lördag-tisdag, sen på natten till onsdag åker vi mot arlanda. Så jag blir långledig från jobbet och det ska bli riktigt skönt. Är lite trött på att jobba. Och i helgen hade dem kris på jobbet, fattas folk både imorgon söndag och måndag. På måndag var det 6 olösta turer. Och jag får inte jobba mer denna vecka, har jobbat FÖR mycket. Så det känns skönt att de inte kan ringa till mig :)

Snart ska jag ta mig ner till stan och inhandla en adidaströja, de var tydligen på rea :) har velat haft en sån ett tag.

Har inte så mycket att skriva idag, har inte gjort något speciellt. Kanske skriver lite senare.
Imorgon blir det i alla fall Ludvika, hämta resväska, och Elias ska spela fotbollsmatch i Grängesberg. Får se om jag kikar på matchen eller om jag är hos mamma istället. Beror nog på vädret.






Ni som är nyfikna och kommenterar men inte vill skriva era namn, ni behöver inte kommentera, kommer inte att svara.




/ Madeleine
Jag ska på bröllop den 27 juni, hittade dessa 3 underbara blåsor :) men tycker om allihopa. Som ni kanske vet, i alla fall ni som känner mig, vet att jag älskar rosa! Men kommentera efter ert tycke. Vilken klänning skulle DU valt?
Svart är ju lite tråkigt så de andra två ligger lite högre upp på "vill ha listan".




/ Madeleine
Ja, nu sitter jag här trött och slut i kroppen! Har varit ute på en springtur, den gamla vanliga turen, tar 30 min. Helt perfekt runda. Svettig och trött sitter jag och lyssnar på Taylor Swift. Har varit duktig och gjort lite magövningar också :) Så skönt att ta sig en tur direkt efter jobbet, så kan man slappa resten av dagen!

Jag förstår inte varför jag alltid är så omotiverad till att jobba nuförtiden. Känns alltid så tråkigt och jobbigt att gå dit. Jag måste ha jobbat för mycket! Men det är ju bara imorgon kvar, sen får jag semester i 11 dagar :) Imorgon jobbar jag 8-13, 14-21.30. Inte alltför roligt, men jag får tänka på att jag är ledig efter det! :D ska bli underbart!

Ska hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, ta ett mellanmål och sen kommer Elias antagligen hem från fotbollen. Sen blir det tacos med Elina och Stefan! Alltid lika trevligt! :)
Vad skulle jag göra utan dig Elina :)

Har beställt en klänning/tunika från nelly.com och även en bikini :) Så fin! Ville beställa den förut men då var den slut, så fick jag syn på den igår, då slog jag till på en gång!






Den här bikinin har jag beställt, men trosorna är vit och lila randiga :) Jättefin! ;D Kommer nog på posten imorgon, yeay! Älskar när det är snabb leverans :)

Nej nu måste jag duscha!
Hej svejs!

/ Madeleine

Nu är jag super glad! Har fått världens bästa sommarschema, först är jag ledig under ludvika festen och bröllopet den 27 juni :) Så då blir det födelsedagskalas den helgen! Så jobbar jag mestadels dagturer till 13.30. Har bara 2 helger att jobba på 8 veckor! :D Underbart skönt! :) Jag är verkligen på strålande humör, sjukt glad! Självklart jobbar jag några dagar till 15.30 och 16.00 men det är inte ofta, hihi.

Idag har man jobbat, gick hem vid 15 tiden, åt lite tacopaj och nu sitter jag här. Älsklingen ligger och sover så sött i soffan, trött efter dagens slitande.

Ikväll 18.30 blir det step, ska bli så skönt att röra på sig. Måste verkligen komma igång igen, har ju varit lite småsjuk ett tag, eller ja jag vet inte om man är sjuk bara för att man har rethosta dagarna i ända, men .. Var ut och sprang i söndags, riktigt skönt var det, förutom när jag fick en fluga i ögat och inte kunde ta bort den. Vet inte om den försvann ur ögat eller om den ligger kvar där bakom någonstans, haha! Jag fick i alla fall en lätt ögoninflammation eller något liknande.. haha. vilken jävla tur man ska ha ;D

Nu är det bara 7 dagar kvar tills vi ligger på playan och solar :) Ni tycker säkert att jag tjatar om det hela tiden, men jag är så glad att jag ska åka på semester så måste få tjata lite ..

Elina frågade någonting igår om att komma till Borlänge och vara social, så vi får väl se om det blir något .. Blir ju efter träningen i sådana fall. Men det lät trevligt så ska nog åka dit. Måste ju kolla lite i taxfree katalogen jag fick hem idag. Såg lite billiga grejer man kan beställa till utresan, ska nog beställa något :) Och sen beställer man ju massa grejer till hemresan, godis, "dricka" och lite annat smått och gott..

  

Jag och Elina i Tunisien, denna gång blir det Grekland, men utan karlar ;)




Bjuder på en fin bild när jag och Elias var på dromedar ridning i Tunisien ;D



Hej svejs!

/Madeleine

Är verkligen en fin kväll ikväll. Har varit ute på en springtur även fast jag är krasslig i halsen, har haft rethosta i en vecka nu, går inte över och jag vill verkligen träna, så den kan inte stoppa mig längre :)
Rufus tycker också att det är skönt väder, vi har fönstret öppet (har myggnät så han inte hoppar ut) och där sitter han och
njuter.



Och här är en bild för någon dag sedan, Rufus låg i soffan och tittade på tv ;)



Nu blir det snart en dusch och sen blir det att göra smoothie och lite kvällsfika :) Och lite tv. Ska ju jobba 8-13, 14-21.30 imorgon, ser verkligen inte framemot det, men men det är ju vikariepoolen som har satt dem tiderna åt mig. Helt stört att man ska behöva jobba sådana tider. Ja ja, nog tjatat. Jag får kämpa på denna vecka, sen blir det ledigt med sol och bad, med underbara Elina :)

Godkväll

/ Madeleine



Elias <3

Idag har man jobbat i Korsnäs, 8-13, med Elina :) på rasten kollade vi resor, hittade en billig sista minuten, kostade bara 2000 kr ;D Så nu är resan bokad! Det blir en vecka med Elina på ön Samos, i det grekiska paradiset ;) Ska bli så sjukt skönt att komma iväg! SOL & BAD! Och roligt ska vi ha ;)
Ni ska få en bild så ni kan bli lite avis ;) hehe.



Nu ska jag laga lite mat, det blir öring (som vi fiskade upp igår), potatis och någon kall sås till :) mums!
Sen blir det att tvätta 15-17, och igår städade vi hela lägenheten, så skönt att ha det gjort. Åkte till Ludvika, där vi fick den fina fisken. Elias hälsade på sina kompisar och jag var hos mamma :)

Ha en bra dag i det fina vädret!
Jag kommer sväva på rosa moln idag, är så nöjd med att bokat resa ;D

/ Madeleine

Nu är älsklingen hemma igen, igår torsdag var vi på bio :) Jag valde film, och det blev State of Play, den var faktiskt riktigt bra! Så om ni ska gå på bio, se den!

Idag är man ledig och likaså imorgon, så jädrans skönt. Idag blev det dock ingen sovmorgon, var iväg till Borlänge, min kompis behövde en sminkmodell. Så det är klart man ställer upp! :) Riktigt kul faktiskt. Nopprade ögonbryn, dag och kvälls sminkning blev det :) Så nu blev jag sugen att gå en smink kurs som jag sett på internet, synd att det ska kosta så himla mycket.




Såhär blev sminkningen, me like! :)

Nu ska vi laga lite mat, sen blir det fotbollsmatch för elias. Ska kanske med och kika, man har ju inget annat för sig iaf ;)

/Madeleine

Såhär ser förresten min underbara pojkvän ut i håret! Och så tror han att man blir glad när han ser ut som ett miffo ;) jaja, en sak är i alla fall säker och det är att Jonte inte har frisör generna från sin far.



Fint va, eller vad tycker ni alla ?
Igår tisdag var jag ledig, då kom Jasmine upp till Falun, vi gjorde lite ärenden sen åkte vi till kupolen. Hittade faktiskt lite grejer att inhandla :) Köpte ett turkost lite längre linne, jättefint till sommaren, sen köpte jag en lång skjorta, svart och rosa rutig, så himla fin! Jag hittade även ett halsband med nå krimskrams på, för 19 kr :D Rea gillar jag!
Fikade en glass, mums! Jag rekomenderar kulglassen på kupolen, riktigt god.
I alla fall så åkte vi till Ludvika efter besöket på kupolen, där utförde vi också lite ärenden, åt lite mat hos Jasmines mamma och kollade på lite tv. Jag drog mig sedan vidare till mamma, fikade och mös framför tv:n :)

Idag har jag jobbat, 07.15-16.00, jobbig tid. Men dagen gick ganska fort i alla fall.. Hem efter jobbet, packade träningskläder och åkte till Borlänge för att fira födelsedagsbarnet Stefan. Grattis! Fick väldigt god tårta. Hann förresten också se lilla Gabriel, så söt! Men det var nog bäst att de gick när jag kom, älskar bebisar! Vill bara ha en egen när jag får se sådana små krabater ;) haha!
19.30 var det dags att hoppa runt på stepbrädan, riktigt skönt att röra lite på sig. Och rethostan som jag har (som vägrar gå över) höll sig lugn under träningen, konstigt nog. Trodde att jag skulle få en host attack, men icke. Hoppas bara att den ger med sig snart, så drygt att inte kunna sova.

Nu ska jag se på lite tv innan jag ska sova, har ett jobbpass 8-16 som väntar imorgon.

Natti natti !

/Madeleine
Har varit ledig torsdag-söndag och det har varit underbart! I torsdags gick jag upp tidigt för att ta 09.30 tåget till Ludvika. Fixade ordning mig och så tog jag mig en promenad ner till ica och köpte frukost och gick sedan vidare mot tågstationen. Väl på tåget åt jag en torr macka från ica, men juicen var riktigt god! och dyr ;) Köpte Brämhults juice, med jordgubb-apelsin smak, så god! Drygt 1 timme senare är jag framme och där väntar mamma och hennes kompis Lollo. Hos mamma blev det mys med Melou, saknar den vovven så mycket :) Det är så mysigt att  vara hemma hos mamma, man behöver inte bry sig om så mycket, bara ta det lugnt och njuta. Åt mat, och sen åkte vi upp på Lyviksberget för att gå på Rusta och coop, vi tog och sedan ner på stan och kikade runt lite, roligt att göra något med mammsen :) Blir ju inte alltför ofta. Senare på kvällen åkte vi till mormor och firade hennes 82 års dag! Grattis än en gång. Väl hemma hos mamma, så hade Elias kommit till Ludvika en dag tidigare, yeay! :)

Fredag morgon och klockan ringer, dags att gå upp och åka mot Örebro. Framme vid 12, och umgås då med Isabell tills klockan blir 16, då vi hämtar upp Elias mamma i stan. Utför lite ärenden på stan och åker även till Ikea och inhandlar lite grejer till lägenheten :) och massa värmeljus :D Kvällen bestod av mys och tv tittande.

Lördag och sovmorgon, så skönt! Elias och hans mor ska idag ha en mor och son dag, så jag, Isabell och Jasmine som kom vid 14 tiden umgicks hela dagen :) gick på stan och kikade, hittade inget speciellt som jag ville ha. Kan vara bra att spara lite pengar ;) Vi åt en riktigt god sallad på stan, mums! Och det var så trevligt med er flickor! Senare på kvällen åkte vi mot Nora och där vi grillade hos Elias mammas karl Peter, riktigt gott! Blev Robinson tittande också. För att alla skulle få sovplatser, så sov elias och hans mamma i Nora och vi tjejer åkte tillbaka till Örebro, hade så mysigt den lilla stunden vi var vakna när vi kom hem :)

Idag Söndag, vaknade 09.30, åt frukost och sedan hämtade jag och Jasmine upp Elias i Nora, så åkte vi mot Ludvika, där vi skulle släppa av Jasmine och sedan mot Falun. Elias skulle nämligen spela fotboll idag, hemmamatch i Sundborn. Självklart var man där och tittade :) Hade med mig fika och varm oboy och en varm filt. Det var välbehövligt, för det var lite kyligt. Sundborn vann i alla fall med 5-0 mot Gustafs. Du höll 0:an älskling ;)

Har tvättat och donat lite här hemma också och nu blir det sova, så godnatt!

Puss! /Madeleine
Nu har det varit lite dåligt med uppdatering igen, men det beror inte på att jag inte orkat, utan att jag inte haft något internet på en vecka. Dåligt Bahnof! Nu har det äntligen kommit tillbaka :)

Nu sitter jag och Rufus vid datorn. Jag skriver och Rufus leker med bokstäverna som hoppar upp på skärmen när jag skriver :) Han tycker det är så roligt, söt !

Har jobbat länge idag, 07.30-16.15, men det gick bra. Och nu är jag ledig massa dagar, jobbar bara onsdag nästa vecka, så jag hoppas att jag får lite mer jobb nästa vecka. Imorgon ska jag åka till min mami :) Ska bli trevligt, på kvällen ska jag, mami och moster åka till mormor som fyller 82 år! Grattis min söta mormor! <3

Längtar till fredag, då jag äntligen får träffa min underbara pojkvän igen, saknar dig. Tråkigt att du måste åka bort och jobba jämt nuförtiden. Jag har världens bästa kille! Så ni borde vara avundsjuka ;) haha.

Ska iväg på step och svettas lite :) Riktigt kul och så skönt efteråt!

Hej svejs

/Madeleine
Då sitter man på jobbet och har tråkigt. Har ingen motivation till att jobba, men man måste ju. Inge internet har man hemma heller, därför jag bloggar från mobilen. Lite drygt att skriva allt som hänt på mobil, men kan ta det lite kort. Valborg var trevligt! Var i borlänge och grilla med massa kompisar. Men det blev lugnt eftersom man skulle upp och jobba delad tur dagen efter. Men så blev det inte iaf. Jag mådde skit dåligt när jag vaknade men trodde det berodde på bakfylla, men blev bara värre och värre under dagen. Matförgiftning var det. Måste jobba. Skriver sen.