Nu är man sambo igen, och det känns underbart! :) Har grejat i lägenheten sen kl 12 idag, så snart i 10 timmar. Trött och sliten men det börjar likna ett hem nu iallafall.
Soffa, tv-bord, tv-bänk, sängram & sängmadrasser på plats! Nu är det "bara" alla kläder och allt små plock som ska läggas på rätt plats!
Och jag ÄLSkAR min sängram!! :D Så fin! Och äntligen har man en säng som madrasserna inte glider isär på... :D Me is happy, the happiest!

Jag bara älskar livet för tillfället! :) ♥

Det som gör mig till den lyckligaste:

- Jag får äntligen bo på samma ställe som min underbara andra hälft!

- Jag kom in på skolan och pluggar nu till SSK.

- Jag har de bästa vännerna i världen.

- Jag har dem underbaraste små liven i mitt liv, (Rufus och Baloo).


Nej nu ska jag göra ett sista ryck innan älsklingen kommer hem från träningen!

Imorgon ska jag gå ner till centret och plugga lite :)



Natti natti!

/ Madeleine
Dagen har bestått av att tvätta, städa och packa! Nu har jag städat ur två rum, så nu står alla grejer i vardagsrummet och i köket, t.om. sängen ;) haha. Men vad gör man inte för att det ska fortare när man väl ska flytta!

Och jag har nog världens tur nu, eller jag ska inte säga för mycket men jag hoppas!! Det var en kille här med sin familj och kollade på lägenheten och han kunde ta över lägenheten den 8 februari som jag ville :) Perfekt! Hoppas bara att hyresvärden går med på att han tar över den! :)

Igår jobbade jag på LLA, lika roligt som vanligt, kunde dock ha varit lite mer folk och en bättre match!

Imorgon blir det också jobb där, då spelar Färjestad mot Södertälje. Får se om det blir bättre resultat då. Ska rensa min frys på fikabröd, så mina arbetskollgor får lite avskedsfika av mig ;) haha.

Som jag har skrivit tusen gånger förut, men måste bara få skriva det en gång till, Jag ÄLSKAR joshua radins musik, hans nya låtar är helt underbara!! :) lyssnar varje dag och de blir bara bättre och bättre.


Mina böcker till skolan kom idag också! :) Perfekt, för på måndag börjar jag. Pirrigt men väldigt roligt och spännande!


Nej nu ska jag sova och drömma om min prins där hemma ♥! Så natti natti på er!



/ Madeleine
Förlåt för dålig uppdatering, har inte riktigt haft tiden till att skriva något här & inte motivation heller, ni kommenterar allt för dåligt ;)

Idag tänkte jag iallafall lägga upp lite bilder från Paris resan jag och älsklingen var på över nyår! :)









Bjuder på lite mer bilder en annan dag ;) Tog massa fina bilder! Det var det bästa nyår någonsin :)

Är fullt upp i mitt liv just nu, packning av alla saker i lägenheten, ordna & fixa grejer inför skolstart på måndag, träffa kompisar & träna igen!

Fick ju lov att göra lite uppehåll med min träning, men nu är jag igång igen. & anledningen till att jag inte kunde träna var att jag fick ont i knät! Knät låste sig & knakade för jämnan, smärta & värk ständigt. Fick en tid hos sjukgymnast & fick då reda på att jag behövde inlägg i mina skor, så jag gick till Inter Sport här i stan för att köpa inlägg & då gjorde vi en så kallad fotanalys först! & genom den visade det sig att jag "pronerar". Det betyder att jag går mer på insidan av mina fötter än på hela foten, så det är därför jag fått smärta i knät. Vi gjorde två sulor gjutna efter mina fötter & jag testade att träna igår som jag brukar göra. & gissa vad, det varken knakade eller gjorde ont, så nu är jag fit for fight igen! :D

Så ett tips till alla där ute, gå & gör en fotanalys, det är gratis! :) 70% av alla människor belastar eller går fel på fötterna!

/ Madeleine
Nu är jag tillbaka i Karlstad i några dagar, har inte varit här på länge. Åkte härifrån den 28.e december, sen dess har jag varit på resande fot.
Över nyår var jag och älskling till Paris! Så fin stad, vi hade så mysigt och vi såg så mycket fint! Några ställen vi gick till var Notre Dame, Eiffeltornet, Parisehjulet, Museé de Louvre, Triumfbågen, m.fl.
Glömde dock mitt minneskort i kameran som ligger kvar i Ludvika, så bilder kommer i ett senare inlägg!

Kom tillbaka till Sverige den 2.a januari. Och den 3.e januari var det kalas både för min bror som blev 19 år och Stefans pappa som blev 65 :)

Har varit på stan med Jasmin, Alessa & Isabell, så mysigt! Och så roligt att äntligen få träffa dig Isabell. Närmare ett år sen jag såg dig.

Igår var jag barnvakt åt Alessa i en timme :) ♥ det gick jättebra, hon var så nyfiken på kissekatterna! Men katterna var lite "rädda", men nyfikna! haha.

Vi hade även 65 års kalas för Stefans pappa igår, det var jätte roligt! :) Vi var 16 st. Stefans båda bröder var där, Örjan & Björn, & deras familjer var med. Sen var mamma & richard med, & även nå kompisar till Stefans föräldrar. Mycket trevligt var det! :)

Kom till Karlstad vid 15 tiden, fick skjuts av Örjan & hans familj, då dem ändå skulle åka hem idag. (de bor också i Karlstad).

Har även köpt en ny dator! Så nöjd!! Min gamla ger upp vilken sekund som helst och man vill ju ha en dator som håller när man ska plugga! :)



Nej nu ska jag gå och börja packa ner min lägenhet!

Hoppas ni alla hade en bra jul och ett gott nytt år!

Puss!

/ Madeleine