Idag hade vi tenta mellan 9&12. Klockan 10 var vi alla klara och det har aldrig känts så bra på en tenta någon gång ;) men det är av en anledning, ämnet är ganska logiskt plus att de flesta tidigare tentorna är till 80-90% identiska :)
Nu har man slutat termin 4 och på måndag börjar termin 5 och de sista läsåret, var sjutton tog tiden vägen?!

Efter tentan tog jag mig lunch och satte igång med en riktig storstädning, hatar när det ligger saker exakt överallt! Så nu är det så fint, får se hur länge till ;)

Ska slappa lite nu, sen blir det 90 min spinning! :O ja jag vet, det är galet, men måste testa hur det passet är!

Nu tar jag helg, hoppas ni får en mysig och skön helg!

/ Madeleine

Ja som rubriken lyder så är det dags för ett seminarie på skolan idag! Vi har fått två patientfall som vi ska prata om, vad som gjordes fel och varför, osv.

Träningsvärken börjar komma i benen, jobbigt att huka sig ner ;) men jag gillar träningsvärk, eller ja iaf om den är överkomlig! Gillar inte när den gör så ont att man knappt kan gå ;)

Såg två tjejer på gymmet igår som hade köpt en bok för att bli en bättre löpare. Malin ewerlöv som skrivit den! Blev lite intresserad av att köpa den.

Nu blev det strömavbrott här, så får se hur länge den är borta. Ingen service på mobilen heller, så undra vad som gått sönder nu.

Ja ja, greja lite innan skolan kallar!
/Madeleine

Efter en lång förkylning och alldeles för onyttig jul så är träningen igång igen. Var ner på gymmet och körde ett ben- och mag styrkepass :) så skönt efteråt!

Imorgon blir det body attack pass! Har bara gått på det en gång, så ska bli kul att testa det igen.

Nu slappar jag i soffan! Väntar på att min sambo ska komma hem <3
/Madeleine

En riktigt slapp och skön dag idag! Sovmorgon, film mys med älskling & snart matlagning.
Har blivit så mycket onyttigt under jul & nyår så nu ska det bli mindre med det!

Är peppad på ett riktigt grymt träningsår! Midnattsloppet 2013 i Sthlm är inbokat och mitt mål ska vara en timme! Så här ska det spruta svett & tårar för att ta mig dit.

Hur har er jul & nyår varit? Har ni några planer för 2013? :)

Ska gå och greja lite i badrummet, har slängt ut vår eländiga tvättmaskin som river sönder våra kläder :( så nu blev det mer space :D

/Madeleine