Sitter hemma och tar det lugnt efter en heldag på centret med Johanna. Fick en hel del gjort idag, så snart blir det tentaplugg, som är nästa vecka på onsdag! Sen har vi en till tenta den 10 juni, sen är det sommarlov! Ska bli skönt med sommarlov, fast jag ska jobba hela sommaren. Tiden har gått så himla fort, har redan gått ett halvår på utbildningen, bara 2,5 år kvar som säkerligen kommer gå grymt fort.

Snart kommer mitt stora ♥ hem från jobbet, då blir det en springtur. Så skönt att man kan träna hur mycket man vill igen, knappt nå känningar av knät alls :D

Idag kommer äntligen Jasmin & Alessa hem från Mallorca, om inte askmolnet ställer till med att de inte får flyga hem. :(

Nu har jag tagit hem bordet som jag målat! :) Blev jättebra, har två stolar kvar som jag ska måla men det får bli någon gång när jag har mer tid. Har ju iallafall två stolar, & det räcker ju åt mig och älsklingen.


I helgen var vi i Västerås med Ewa, Benny, Mamma & Richard. Bodde på hotell, shoppade & gick ut på kvällen. Mycket trevligt!
Jag shoppade en klänning, bh, t-shirt, tröja, strumpbyxor & träningsbyxor. Sen fick jag två piké tröjor av älskling!

Nej nu ska jag gå & få någonting gjort, behövs städas lite.

/ Madeleine

Nu är det helt underbart ute, jag hoppas att det kommer bli en fin & varm sommar, även fast jag ska jobba exakt hela sommaren... tråkigt men sant. Man får tänka på pengarna ;) hehe.

Ja som ni märker är jag inte världens bästa på att uppdatera bloggen, men måste erkänna att ni är ganska dåliga på att kommentera också :P

Mitt liv består för tillfället av tenta plugg, träning, pojkvän & kompisar i den mån som hinns med, det är inte lätt alla gånger.

Idag har jag tvättat, lyssnat på föreläsning, dammsugat, diskat, målat bord och stolar & varit ute på promenad med melou & mamma. Ja denna dag har varit fullspäckad.
& snart kommer älsklingen & Micke hit och dricker glassdrinkar, sen bär det av på AW för deras del.

...vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Ska nog läsa lite i fysiologi & bara slappa.


Nästa helg åker mitt ♥ bort, & även helgen efter det, ända till Istanbul! Kommer sakna dig älskling, men hoppas att ni får himla roligt! :D Älskar dig! ♥




/ Madeleine