Söndag kväll och jag har sån träningsvärk i kroppen sen fredagens body pump pass! Mest ont gör det i benen, så stel, haha.

Helgen har varit helt underbar! Den har bestått av massa mys, film och jobb på LLA!

Har även handlat klart nästan alla julklappar :) Jätteskönt att vara ute i tid! Och de jag inte har handlat så vet jag vad jag ska handla iaf.

Marabou har kommit ut med en ny chokladkaka, "Vinter Vit" (vit choklad med smak av vanilj). Den var god men jag föredrar mjölkchoklad! Men man måste ju prova :) 




Nu ska jag göra lite kvällsmat och sen slappa framför tv.n.


/ Madeleine
Jobbat på LLA idag, jättemycket folk och det är riktigt roligt att jobba då! :D

Och när jag kom hem så fick jag dessa fina blommor och hjärtchokladen, som var jättegod! Tack älskling! ♥






Nu är det mys och film! :)

/ Madeleine

Som jag har längtat efter den här dagen! :D Den kan verkligen inte bli bättre. Dagen började med en sovmorgon plus att jag är ledig och att älskling kommer så det blir fredagsmys! ♥ Inte ofta det är fredagsmys här, men ikväll är de!

Har fått en tvättmaskin också! :D Får se om hjärtat får med sig den ner idag! Så nu behöver jag inte boka mer tvättider! :) wohoo! Är helt omöjligt att få en tid att passa in eftersom man är timanställd! Missar man en tid så får man vänta på en ny minst en vecka.. men nu slipper jag det :)

Lyssnar på Joshuas nya album "The Rock and The Tide" - Jag bara älskar det!! ♥ Hoppas det släpps på spotify snart snart snart! :D I can't wait!

Vädret är ju inte det bästa idag, men det gör ingenting för nu ska jag städa, HELA lägenheten! Senare på em ska jag ta mig ner på gymmet och träna lite! Tror t.om. att jag börjar se skillnad! :D




/ Madeleine

Vaknade för ungefär en timme sen. Nu tänker ni nog, men oj vad hon sover bort dagen, men jag fick jobba natt inatt. Jag satt vak hemma hos ett par, så jag jobbade till 20 på LLA sen for jag vidare till vaket. Skulle ha slutat kl 7 imorse, men det gick fort för tanten, så jag åkte hem vid halv 3 inatt. Det var första gången jag såg någon avlida, eller ja se någon död överhuvudtaget. Det som jag tyckte var mest jobbigt var att man kände sig så otillräcklig till farbrorn som miste sin närmaste och sin kärlek! Men att vara där för honom när det hände kändes ändå så bra! Han sa flera ggr att han tyckte det var skönt att jag var där, vi pratade och ja någon tår rann faktiskt ner för kinden på mig med. Att se honom sitta och hålla i hennes hand och "prata" med henne, då kunde jag inte hålla emot!

Så idag blir en lugn dag! Imorgon blir det jobb 12-22. På fredag är jag ledig och då blir det nog lite träning och på kvällen kommer min älskling! :D ♥



Jag har nu sett hur livets gång är! Älska och ta hand om varandra! ♥


/ Madeleine

Idag började jag dagen med 50 min promenad, Kronoparken → Lorensberg → Kroppkärr → Kronoparken. Riktigt skönt och verkligen toppen väder! Idag är det en bra dag, bra väder, toppen humör och senare jobb på LLA! Dagen inte bli så mycket bättre! :) eller ja den hade varit bättre om älskling vore här, men nu är det inte så, så denna dag är så bra som den kan bli :D



Nu blir det lunch, dusch och lite dammsugning (katthår överallt)!


15.03 om jag ska vara exakt så tar jag bussen mot jobbet. :) Färjestad - Timrå ikväll (19.00) Hoppas det blir mycket folk idag, så det blir mycket att göra! Älskar när det är stressigt och man har mycket att göra hela tiden! :D


Har inte varit mycket jobb alls på hemtjänsten denna vecka. Så imorgon är jag ledig! Någon som vill hitta på något? :)


/ Madeleine

Att det verkligen kan ta 2 sekunder, från att vara glad till att vara ledsen. Jag har kommit en bra bit på vägen, men jag är fortfarande inte framme! Jag önskar att jag kunde vara den jag egentligen är, men bakom ett skal så är jag fortfarande den sårbara madde som är rädd för att folk ska svika och såra en. Hur länge ska ett svek sitta kvar i en? Vill bara sudda ut allt! Jag har alltid varit en glad och sprallig tjej som inte alls haft problem med självförtroendet, men att en annan människa kan förstöra det på en sekund!?
Som jag skrev tidigare så har jag kommit en bra bit på vägen och jag börjar finna mig själv igen, tack vare min underbara älskling! ♥
Sakta men säkert börjar jag få tillit till människor, men har fortfarande svårt att lita på folk och jag kommer nog aldrig helt kunna lita på folk. "Alla personer är idioter, tills dem motbevisar det!"

Det positiva med det hela är att man blir starkare och starkare för varje motgång! Livet består av många motgångar av olika slag; svek, bortgång av nära&kära, sjukdomar, olyckor, och så kan jag fortsätta tills inlägget blir flera sidor långt! Men livet verkar inte lättare än att det bara är att uthärda vissa saker, KÄMPA och bearbeta nästa motgång lättare och fortare!

Kämpa på därute och låt ingen trampa på DIG! Stå upp för dig själv och tro på dig själv, behandla dina nära och kära som du själv vill bli behandlad!


Drömmer mig bort till paradiset!


"Jag är starkare än du"


/ Madeleine

Sitter hemma i soffan och är helt slut! Har ju gjort högskoleprovet, men det gick lika som sist, så det var ju onödigt att göra det, hade varit roligare att jobbat idag.
Var till LLA efter provet, jobbade 1,5 timme bara, men det var det värt för det är verkligen jättekul där! :) längtar tills tisdag, då jag får gå dit och servera öl och sprit ;)

Lagade pommes strips, snitsel och beasås! :D riktigt mumsigt! Så nu är jag mätt!

Sitter och kollar på en film på 6.an, Adam Sandler är i huvudrollen. Finns inte mycket att kolla på ikväll, så detta får duga. Ska snart sova så jag orkar upp imorgon.
Ska jobba på hemtjänsten imorgon, 7-14.


Längtar efter dig älskling, önskar varje dag, timme, sekund att vi bodde tillsammans! Vill vara med dig varje dag! Älskar dig. Kyss


/ Madeleine
Snuvig är vad jag är! :( Vill inte vara sjuk. Har dock inte ont i halsen men att vara snuvig räcker. Jag som vill träna!! Får hoppas att snuvan försvinner till nästa vecka :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har dålig fantasi idag!

Ska ta och laga lite mat snart!

Fick precis ett SMS att mitt paket från Jotex har kommit, så nu är jag redo för julen! hihi! :)


Imorgon blir det upp tidigt, för då ska jag till universitetet och göra högskoleprovet! :/ Vill verkligen inte! Så måste gå till affären och handla lite "fika" så man inte tappar all energi, eftersom provet pågår från 08.00-16.00!
Önska mig lycka till! Det kommer behövas!





/ Madeleine

Morgonen har bestått av att göra äppelmos! Måste faktiskt säga att jag blev riktigt nöjd, blev mycket gott! :D Så nu blir det mannagrynsgröt varje morgon med mitt goda äppelmos på! :)
Var även busenkelt att göra!

6-8 äpplen
1 dl vatten
1 dl socker (använd mängden socker efter egen smak).

Skala äpplena och ta bort kärnhusen, dela bitarna i klyftor och lägg dem i en kastrull med 1 dl vatten. Koka upp på svag värme så äpplena inte bränns vid, rör om då och då, och känn efter med en sticka när äpplena är mjuka. (ca 20 min). Tillsätt då sockret och låt de koka en liten stund till.
Häll sedan moset i en matberedare, eller använd en stavmixer för att få äppelbitarna mindre eller helt mosade, välj själv hur DU vill ha ditt äppelmos! :D




Påtal om något helt annat, så längtar jag jättemycket till jul! ;) hehe. Har beställt nya julgardiner till v-rummet/köket, vet inte än var jag ska ha dem, får se vad som blir bäst! :) Dem dimper nog ner i postlådan vilken dag som helst! Men man kan ju tyvärr inte pynta än.. får stå ut lite till haha.


Här får ni en bild sen i fredags innan Loxodontas jubileumskväll!



Nu ska jag lata mig i soffan innan plikten kallar! Jobb 15.45-22.00 idag.


/ Madeleine

Hemkommen från jobbet, bussen tog en evighet på sig innan den kom, och en evighet innan den var framme i stan, och sen ända hem till kronoparken.. ja ja, hem kom jag iaf! :) Men usch så tomt det är utan min älskling! Från att ha fått vara med honom varje dag i 5 dagar, till att vara utan honom i nu 10 dagar, inte roligt alls :( Men det går! Allt går bara man vill :)

Jobbade förresten på LLA idag, alltid lika roligt! Så roliga arbetskollegor, I just love it! :)


Sitter ihopkurad med filten över mig just nu! Fryser som bara den.. Börjar bli så kulet ute! Och det blir ju mörkt så tidigt nu. Men då kan man tända massa ljus i lägenheten och bara mysa framför en film, finns nog faktiskt inget bättre.

Påtal om att det blivit kallt ute, har tagit mig ett glas med tranbärsdryck. Ett glas om dagen är tradition för mig under det kalla vinterhalvåret! Annars kommer den där förbaskade urinvägsinfektionen, så ett tips till er! Drick mycket tranbärsdryck eller citronvatten går också lika bra! Bara det är surt! :)


Ja och förresten i helgen har jag gjort mycket roligt! På fredagen var jag medbjuden på Jubileumskväll på älsklingens jobb :) Det var jätte trevligt, god buffé, gratis dricka, gratis inträde på Bolanche, dryckesbiljetter! Allt var jättebra ordnat! Och inte nog med det, älsklingen var så fin i skjorta och kavaj! Min snygging! :) ♥

Lördag blev det besök på stan, plankstek hos svärföräldrar, tjejkväll hos Sandra! Och film med älskling.

Blev en härlig sovmorgon på söndagen, besök hos mamma, och senare på kvällen hälsade jag på Jasmin, Alessa och Sonny, så kul att träffa er vännen! Ska försöka ta mig hem snart igen! :)

Måndag spenderades hemma hos min underbara Lukas! Åh, min lilla sötnos har blivit stor kille. Pratar hela tiden, fullt fart och spring i benen. Och bäst av allt, han kommer så väl ihåg mig :) Var lite orolig där ett tag att han glömt sin nanny, men icke :D Så kul att träffa er Sandra, ni får även komma hit när ni vill!

Måndag kväll åkte jag hem till Karlstad igen! Älskling skjutsade hem mig, och nu är jag ensam utan honom i 10 dagar framöver :( snyft!


Detta blev ett långt inlägg! Men så blir det när man inte uppdaterar varje dag ;) Hoppas ni orkar läsa, och självklart så ska ni ju visa att ni kikat in på min blogg, så KOMMENTERA gärna!



/ Madeleine
Joshua Radin spelas i högtalarna! Love it! :)

Har börjat packat lite smått för helgen, blir Ludvika om ca 24 timmar, längtar efter min älskling så sjukt mycket nu!! Snälla kan inte tiden gå liiiite fortare!

Som ni läste i tidigare inlägg så var jag ute på en långpromenad i måndags, men jävlar vilken träningsvärk jag har ... uuuh! haha. Men jag lyckades iaf ta mig till gymmet efter jobbet idag, tränade mest mage och armar. Imorgon blir det lite kondition, mage och ben! Men först jobb 7-14.

HATAR att jag inte kan gå ut och ta mig en springtur :( Mitt knä tillåter inte det! Jag som älskar att springa, man får verkligen upp flåset och man är helt utmattad när man pinat sig genom 4km! Känslan efteråt är underbar, men tråkigt nog ska dessa jävla skador komma upp... Skador som man aldrig kan få svar på eftersom man aldrig kommer fram till vårdcentralen :( Blir till att gå till något privat, där man kan få hjälp på en gång, orkar inte stå i kö för att sedan få åka till akuten då knät redan gått sönder innan man fått komma till någon doktor. Tackar regeringen för att vi har en så bra vård här i sverige, NOT!




Här fyller jag 19 år! ( åååh saknar mitt långa hår!)



Happyface! :D Nästan exakt 4 år sedan!



En av dem bästa dagarna i mitt liv! Syster och pappa med på bild! ♥



Spanien 2006



Thailand 2009



2008


Kom på att det var roligt att se hur olika man ser ut från år till år! Dessa bilder är från 2006-2009.. Nog måste jag säga att man förändras mycket på några år!


Disken väntar .. :( Blir nog lite tv och kvällsmat innan jag ska sova!

/ Madeleine

Jag sitter nu hemma i soffan, trött och sliten! Efter dagens jobb så åkte jag ut till Färjestad där jag mötte upp Bea, hade bestämt oss för att ta oss en promenad. Vi tog milen, vi gick och vi gick och vi gick... hm, vafan klockan tickade och vi hade gått i snart 2 timmar. Blev lite fundersamma så vi tog upp GPS.en på mobilen och kollade var vi var någonstans, jahapp vi var vid Karlstad Golfklubb, vilse och förvirrade så vandrade vi på. Efter 3 timmar kom vi fram till LLA och vi var helt sega i kroppen, blöta om fötterna och hungriga. Vi hade tänkt att äta lunch på LLA men den serveras bara till kl 14, och vi kom fram 14.45, så det blev lunch hemma istället! Men måste ha gått minst 15km, haha!

Var meningen att vi skulle gå på yoga också, men vi struntade i det! Blir lite träning på SATS på onsdag istället :)

Nu ska jag gå och kika hur det ser ut i tvättstugan med tvättider, är ju inte det lättaste att boka en tid och sen kunna tvätta just den tiden när man är timvikarie, man vet ju aldrig hur man jobbar eller hur man kommer jobba! Så har massvis med tvätt nu!



Längtar redan till sommaren!! Vill åka bort en vecka eller två och bara koppla av! Någon annan som känner likadant? :)

/ Madeleine

Jag bara ÄLSKAR mitt jobb på LLA! :) Kollegorna är helt underbart roliga, skrattar så tårarna sprutar varje gång! Och bartender jobbet är så roligt! Madde is happy!

Sitter och kollar på idol, sjukt trött efter att ha jobbat 9 dagar i sträck, och 11 kommer det bli!

Imorgon kommer mamma, richard och melou (vovven i familjen) och hälsar på, ska gå på Ikea och stan lite innan jag börjar jobba kl. 13. Tidig hockeymatch imorgon, börjar 16.00, Färjestad - Djurgården! Heja FBK! :)


Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag får träffa min älskling, han som gör mig sådär nervöst pirrig och lycklig! ♥ du är den bästa i världen babe! :D



Saknar även den här lilla söta, som inte är så liten längre, snart 1,5 år och han har lärt sig att säga Madde! :D ♥


Hoppas ni har en mysig fredagskväll med massa mys!

Nu ska jag sova! :) Natti natti


/ Madeleine
Yes, idag blev det en lång dag på jobbet istället för en kort! Fick jobba till 16 istället för 11.30, jag tackar och tar emot :)

När jag kom hem så hade min klänning kommit, och självklart provade jag den på en gång! Och den satt som en smäck, älskar den! :D så fin! Mhm, jag kommer lätt vara snyggast nästa fredag ;) haha.

Blev inte mycket energi över efter jobbet idag, en hektisk dag! Så det blev bara att ta bussen hem, laga mat och slappa i soffan!

Och imorgon blir det sovmorgon, börjar inte förrän 16.00 på LLA ! :D woho, lite bartending imorgon :) me like!

På lördag kommer mamma, richard och melou hit, kommer bli trevligt! Ska dock jobba på kvällen, men de får roa sig själva för en stund.

Längtar massor till torsdag nästa vecka, då älsklingen kommer och hämtar mig för att sedan åka till Ludvika! Kommer bli underbart att få träffa min älskling hela 3 dagar i sträck! Ska även försöka hälsa på pappa, mormor&morfar, mamma, och lite kompisar! Det blir tajt, men det får bli några snabb visiter iaf :) Bättre än inget :D

Usch jag är så trött, skulle kunna gå och lägga mig nu och somna på stört! Men jag får hålla ut lite till ;) hehe.


/ Madeleine

Har äntligen kommit hem efter en heldag på jobbet, man är ju van att bara jobba 3-4 timmars pass! Men jag klagar inte :D
Har som sagt jobbat 7-15 idag, sen var jag förbi vid arbetsförmedlingen och skrev in mig ifall det skulle bli dåligt med jobb någon månad, så jag kan stämpla! :)
Blev en timmes träningspass idag, har gett mig fan på att få lite fastare kropp, så nu är jag igång för fullt! Eller ja jag har tränat regelbundet och mycket sen i våras, så något måste ju ha hänt med figuren :)

Innan jag tog bussen hem var jag förbi "Tassen i centrum", en djurbutik. Det är så att Rufus älskar att leka ut vattnet ur vattenskålen, han vickar på den så allt ligger på golvet.. inte alltför roligt när det sker flera gånger om dagen ;) Så nu har jag köpt en stor och tung skål som han förhoppningsvis inte ska klara att vicka på! Men man ska aldrig säga aldrig ;D

Älsklingen frågade mig för någon månad sen om jag ville med på middag/mingel/utgång med hans jobb, och det tackar man ju inte nej till. Men då var problemet vad man skulle ha på sig. Jo om ni känner mig så ÄLSKAR jag klänningar, men när man haft klänningarna några gånger så tröttnar man på dem.. tråkigt nog. Så jag köpte en ny, beställde den i söndags så den kommer antagligen på posten imorgon.

Så denna fiiina dimper ner i min brevlåda imorgon :)



Nu ska jag duscha, äta och lägga mig i soffan och njuta av att jag är hemma! Imorgon blir det jobb 7-11.30, sen träning efter det!
Och torsdag blir det jobb på arenan! :D längtar!! Är så kul att jobba där :)

Det är helt sjukt vad jag saknar dig, dagarna går så sakta när man längtar, men när dagen väl kommer och tiden med dig är här, så går det så fort! Skulle vilja stanna tiden dem gångerna du är här! Älskar dig av hela mitt hjärta! Räknar ner dagarna tills jag får träffa dig igen ♥ Just nu är det hela 9 dagar, känns som en evighet.


/ Madeleine

Imorgon är det precis ett år sen mitt liv slogs i spillror, mitt hjärta krossades! Det gjorde ont i mig natt som dag, på dagarna kom tankarna och på natten kom drömmarna. Vid denna tid förra året blev jag en erfarenhet rikare, jag blev sårad och det kändes som livet var förstört för alltid!
Med detta inlägg vill jag försöka få er som precis blivit sårade, dumpade eller orättvist behandlade att det finns ett ljus! Jag vet att det inte känns som så i just det ögonblicket, men det kommer en dag då du blir lyckligare än någonsin!
Jag har varit med om samma sak två gånger, killar som sårat mig .. Då när det väl hände var det väldigt jobbigt, men såhär några år senare så ser jag det som två erfarenheter som gjort mig starkare.

Har du det jobbigt, umgås med vänner, familj! Gör sånt som gör dig glad! Vill du inte göra något, så var hemma och ta den tid du behöver. Jag kunde t.ex inte vara hemma hos min bästa kompis och hennes familj, jag blev ledsen för att jag inte kunde få en sån fin familj, vilket jag självklart kan men så gick tankarna då.
Gör det som känns bäst! Känns det bäst att sitta inne i soffan och kolla på tv, så gör det! Men att gå en kort promenad eller sitta ute kan också vara befriande en ledsam dag!

Dit jag vill komma egentligen är att, man får vara ledsen och arg. Man måste bearbeta och acceptera. Och när man väl har kommit dit så kommer allt kännas så mycket bättre! Även fast man inte tror att det finns någon där ute som kan göra dig glad, så vill jag bara säga: JO det finns det visst! Det finns någon där ute som väntar på just dig! Någon som kommer göra allt för dig och älska dig föralltid!

Du, Stefan Lindgren fick mig att se ljuset, Du fick mig att le och skratta i dem mörka och dystra dagarna i mitt liv. Du ställde upp för mig i vått och torrt! Jag fick se en annan sida av dig, eller ja den riktiga Stefan! Och jag ångrar inte en sekund att jag satsade på dig! Du har fått mig att leva igen, och jag älskar dig för det. Du är helt underbar och det kunde inte bli mer perfekt! Love you! ♥

Oj, det blev ett långt och seriöst inlägg idag! ;)





Snart får kan man börja använda mössa! :D me like!

/ Madeleine