Idag har jag haft en riktig hemmadag, det enda jag varit iväg och gjort är handlat. Orkade inte iväg och träna, tar det ons, tors, fre och lör efter jobbet istället! :)

Har städat hela lägenheten idag, hängt upp en "korg" på dörren så Rufus inte äter upp min post hela tiden ;) Har donat med lite annat smått och gott.

Påtal om gott så har jag bakat en chokladkaka idag! :D Inte vilken chokladkaka som helst! Den innehåller massor av choklad i olika lager :) Mums!



Recept på denna kaloribomb! :

3 ägg
2-3 dl socker
2 ½ dl mjöl
2-3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
50 g smält smör/margarin
1 ½ dl kokt vatten

Gräddas i långpanna i 175 grader, i ca. 20 min.

Creme:
150g smält smör
1 ägg
2 ½ dl florsocker eller mandelmassa
½ - 1 dl kakao

Breds över den avsvalnade kakan

Glasyr:
275g blockchoklad
3 msk olja

Smältes och breds över kakan.

Skär sedan i bitar, storlek efter eget tycke!
Smaka och njut!


Jag lovade ju även en bild på hur det blev med tv bänken! Här kommer en bild! :)




Är ännu lite grejer jag skulle vilja ha till lägenheten. Skulle behöva skoförvarings skåp! :) Blir nog att köpa i slutet av månaden när lönen kommer! Man kan ju inte handla allt på en gång!
Har även hittat en sängram jag vill ha! :)


Har lyssnat på Melissa Horn hela dagen, hennes texter är verkligen bra, vissa av dem passar så bra in i mina tankar och känslor!


Tänk det har redan gått ett år, ett år sen jag flyttade från Falun till Ludvika, och snart 3 månader sen jag flyttade till Karlstad. Tiden går verkligen fort!


Njut av varje dag som om det vore den sista!


/ Madeleine
Idag har jag varit igång sen kl. 10 imorse.

Åkte till Camilla en stund på förmiddagen, hon klippte till min lugg. Vill ha snelugg igen, och den var helt ojämn och jobbig! Så nu är den jättebra! :D Tack Camilla! :)

Vid 14 tiden mötte jag Elin på stan, så tog vi en shoppingrunda! :) Hittade dock inte lika mycket som jag trodde jag skulle göra, men jag hittade iaf en jättefin Fred Perry tunika, rosa såklart!
Köpte även en ny liten handväska (rosa), då min gråa är lite trasig! Var in på Make up store och köpte cover all mix pennor, så kanske man kan sminka bort alla blämmor och finnar jag har i ansiktet! Det har blivit mycket bättre men jag orkar inte se ut som skit!



Fred Perry tunika, ord. 499kr, nu 199kr. ( MQ)
Zoul handväska, ord. 499kr, nu 99kr (MQ)
Cover all mix pennor, 245 kr (Make up Store)


Blev lite lunch på fiket i Duvan gallerian! Efter en heldag på stan, så vandrade jag vidare till SATS! Där var jag duktig och gick på crosstrainern 30 min, tränade mage och ben.
Imorgon kanske jag provar på något pass! Får se vad de har för pass imorgon, annars blir det kanske en springtur eller crosstrainern igen :)

Nu sitter jag i soffan och tittar på Fångarna på Fortet, har precis ätit lite tacos.
Imorgon är jag också ledig, då blir det att dona lite i lägenheten, kanske städa lite och så. Tänkte laga lite storkok också. Sen ska jag som sagt ner och träna! :)


/ Madeleine
Måste bara få berätta vad mycket idioter det finns! Fast det vet ni säkert redan. Var ut med kompisarna här i Karlstad igår, och vad ser en kompis då!? Jo en kille som hon känner som står och hånglar med en tjej, medans hans flickvän är borta från stan.

Alltså!!! Hur jävla dum får man vara?! HATAR otrohet! Det är fanimej bland det värsta man kan utsätta sin partner för. Fråga mig, jag vet hur ont det gör! Kan man inte hålla sig till flickvännen man har så ska man vara singel, men vissa tror ju att de kan hålla på hur de vill och att ingen kommer på en.

Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare!

Var bara tvungen att avreagera mig lite!

/ Madeleine
Idag är jag äntligen ledig! Så himla skönt att bara ta det lugnt och göra det man vill göra!

Vaknade i hyfsad tid idag, tog bussen in till stan! Gick förbi vid Frida och så tog vi bussen till Ikea, tack för sällskapet vännen! :)
Blev dock ingen tv bänk då vi åkte buss ;) Vi var ut igår så vi vågade inte köra så tidigt idag. Men det var jättesmidigt att åka buss ut dit.

Får finbesök idag :) av; älskling, bror, (hanna?), och robert. Blir att ta bilen till Ikea och hämta min tv bänk och sen hem och bygga lite!

Ska väl hitta på något roligt med besöket också! Får se vad vi hittar på, bio kanske ? Det är ju alltid trevligt! :)


Ni får en bild på mitt vardagsrum i nästa inlägg, när jag ordnat klart med tv bänk, hyllor och dekoration.


Jag önskar er alla läsare en bra helg!

/ Madeleine

Idag blir det ett kort inlägg! Har precis kommit hem från jobbet, jobbat 7-16.

Nu ska jag äta, fixa ordning mig och så kommer min inneboende hit och hämtar nyckel och betalar hyra :D


Sen runt 7 tiden drar jag ner till stan och vidare till Frida! :) Kommer bli en rolig kväll!

Ska gå förbi SATS innan också, ska skriva in mig där.

Bjuder på lite bilder i detta korta inlägg!



Saknar min busunge Lukas! Så fint kort! :) ♥



Bild från sista dagen i Thailand! Saknar ♥



En kväll för längesen!



Ta mig till solen! Detta var Samos - 09!



Lika som bär? :D Detta var en underbart rolig kväll! Mycket skratt och flum!
Och vi ska inte tala om dagen efter ;) Jennifer du minns väl ? :)



Avslutar med en bild på min fina Melou! ♥ Saknar!

/ Madeleine

Wohoo nu har jag massa tv kanaler och bredband! :D Eller ja jag har massa tv kanaler i en vecka, sen får jag välja 8 kanaler jag vill ha :) sen om jag vill kan jag byta dessa 8 kanaler mot några andra, men man får bara byta en gång i månaden. Inte för att jag tror jag kommer vilja byta så ofta, men det är ju en bra grej :D

Har jobbat idag, 7-11, 14-16. En konstig delad tur, men skönt att ändå komma hem i tid! Jag åkte aldrig hem emellan, för Frida bjöd hem mig på lunch! Var riktigt mumsigt :)

Köpte ett busskort idag, har ju gjort illa knäet och då vill jag inte överanstränga det mer än vad jag gör på jobbet. Men det börjar även bli väldigt mörkt på kvällarna, inte alltid så trevligt att cykla 6km i mörker.
Så nu får jag åka hur mycket jag vill under en månad! :) Kostade inte så mycket faktiskt, 345 kr. Det kommer man upp i ganska snabbt när en enkel resa ner på stan kostar 22kr.

Imorgon jobbar jag 7-16, sen blir det hemåt, duscha, äta och fixa ordning sig lite för att sen svira ner på stan igen. Ska hem till Frida på lite trevligheter :D kommer bli riktigt kul!

Älskar verkligen mitt liv här nere i Karlstad! (förutom att älsklingen inte bor här). Men allt är verkligen toppen! Här finns allt man behöver, jag trivs jättebra i lägenheten och folket är trevliga! Har fått underbara vänner, har det helt enkelt toppen. Att flytta hit var verkligen en hit, jag har glömt allt jobbigt och alla svek som jag påminns om varje gång jag sätter foten i Ludvika, men i Karlstad, där kan man gå på stan och strosa utan att ALLA känner en, man bildar nya minnen, i en ny stad. En nystart i livet! :D Underbart!

Jag längtar tills imorgon kl 16, då jag har slutat jobbet och är påväg till det roliga! :) Och på fredag är jag ledig och då ska jag ha lite utflykt till Bergvik med Frida! :D Kommer bli fint här i lägenheten efter Ikea besök!

Bjuder snart på lite bilder, men nu är jag så hungrig så måste gå och ta mig något! :)


/ Madeleine



Det har varit en bra vecka här i Ludvika, men det börjar gå mot sitt slut. Har träffat en massa nära och kära under veckan, och det har varit helt underbart att få umgås med er alla! :D ♥

Har fått myst med två underbara ungar, Lukas och Alessa! Träffat släkten, Anna och Kine. Ja jag kan rabbla upp en hel del ;)

Det har iaf varit en bra vecka och nu sitter jag hemma hos mamma och ska lasta bilen med en byrå som mamma har målat vit åt mig :) Ska inreda mitt sovrum nu när lönen kommer! Ska köpa en vit sängram, och fixa med lite annat mys! Hittade jättefina lampor som skulle passa PERFEKT! men de kostade verkligen 500 kr/st. Och jag vill ha 2 st, :O.

Ni ska få lite bilder på hur sovrummet blev när det är klart! :)

Nu blir det kanske inte så mycket uppdatering när jag åker hem till Karlstad igen, då jag inte beställt något bredband än. Ja jag vet att jag är seg. Men det är inte det första i mina prioriteringar för tillfället! :)

Jag önskar alla läsare en bra helg!

/ Madeleine

Gud vad tiden flyger iväg! Det är redan 18 augusti, och snart höst! Fast jag tycker det är lite mysigt med höst, fina färger på alla löv, man får klä sig i lite mysigare kläder och det börjar bli mörkt på kvällarna så man kan tända ljus i hela lägenheten! :) kura ihop sig framför en film med älskling! ♥ Det är faktiskt mysigare att göra det på hösten och vintern, eller vad tycker ni? :)

2 dagar kvar här i Ludvika då. Dagarna är planerade i fullo, imorgon ska jag träffa Kine och sen blir det fika hos Susann som fyllt år! :)
På kvällen ska jag till mamma och äta våfflor :D mums!
Idag har jag inte jätte mycket planer, förutom grillning på högberget ikväll. Och kanske film! :)
Igår var jag ute på en springtur, men det gick så fruktansvärt dåligt, orkade ingenting. Så nu är det verkligen hårdträning när jag kommer tillbaka till Karlstad! Då blir det besök på SATS många gånger i veckan! :)
Längtar nu tills jag ska börja jobba på Löfbergs Lila Arena! :D Kommer bli grymt roligt! :)
På tal om jobb så ringde dem idag från hemtjänsten så fick lite jobbdagar nästa vecka, (mån, tis & tors), perfekt! :D
Två bilder på Rufus, han är verkligen inte lik sig! Blivit så olik sig nu
när han blivit äldre!
En stor Rufus! :D
Lekte lite med älsklingens dator! ;)
Mitt stora ♥! :D
Avslutar inlägget med en bild på Rufus och hans lillasyster!
/ Madeleine
Idag blev det en välbehövlig sovmorgon! :) Riktigt skönt att få sova ut. Idag har jag inget speciellt planerat, ska bara ut och ta mig en springtur lite senare.

Igår var jag hos Sandra och Lukas hela dagen! :D Underbar dag ute i solen! ♥
På kvällen åkte jag, älskling och mamma till harnäs på bilbingo, men vi hade inte turen med oss denna gång. :( Så blev bara fattigare än innan, men det var trevligt och roligt att göra något, det är ju lite spänning i det hela ;)
Älsklingen är nu på jobbet, slutar 17. Så jag sitter här hemma och slappar tills han kommer. Väntar även på ett samtal från en Pub i Karlstad. Har sökt jobb där, och de skulle höra av sig denna vecka, HOPPAS att jag får det! :) Då har jag tre timanställningar och då vet jag att jag klarar mig varje månad! :D ( och om man skulle bli arbetslös så har man hunnit jobba heltid i 6 mån och får då nya a-kassa dagar :)) Och skönt att jobba på lite olika ställen, då får man lite variation. :) Så håll tummarna för att jag får en av de tre platserna på Puben!
Har inte fixat bredband hemma hos mig än, därför min blogg bara består av text jämt.. Men ska försöka ordna det snart! :) Då ska ni få massa bilder att kika på :D Men ni får stå ut än så länge!
Skola i höst, blir det som vanligt inget av. Blir väl till att göra högskoleprovet en tredje gång, fast jag vill inte, för det är verkligen inte roligt! Men får jag liiite bättre än förra gången så ska jag nog kunna komma in :D
Är ju värt ett försök iaf! Tar ju ett tag att bli det jag vill bli så det känns som att man vill börja NU! Så man blir klar och utbildad någon gång :)
Det var allt för idag.

/ Madeleine
Yes, jag trivs som fisken i vattnet här i karlstad! :D

Fick sovmorgon idag, börjar inte jobba förrän 15.45 idag :) Sån skön tur! Och imorgon är jag ledig! :D

Nu snart ska jag cykla ner på stan för att träffa Elin innan jobbet, som också börjar 15.45 idag. Börjar ordna till sig med vänner och så här nere nu, men man kan ju inte begära så mycket när man flyttar till en stad där man inte känner någon :P Men nu så! :D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Har inte hänt så mycket den senaste tiden, förutom jobb, jobb och jobb ;)


Ge mig helg NU! :D

/ Madeleine

Ja jag är helt slut. Har jobbat hela dagen idag, 13,25 timmar. Eller ja snart, är ju 4 timmar kvar. Förstår inte hur jag ska orka upp imorgon bitti. Cyklar 06.20 hemifrån.

Men allt går med lite disciplin! :) Man måste ju gå till jobbet! haha. Men jag är jätteglad att jag har ett jobb! :D Underbart! :) Hatar att vara arbetslös!

Sitter och väntar på mina kompanjoner, de kommer nog strax in på rast! Sen blir det ett sista ryck.

Igår efter jobbet låg jag i soffan och bara slappade, tog mig en powernap på em.

Nej nu blir det lite mat så man får lite extra energi för sista rundan :D


Längtar till helgen, då blir det Göteborg och Liseberg med mamma, Richard och min alldeles egna och underbara älskling! :D ♥ Sen på söndagen åker jag nog med till Ludvika. Så om det är någon som är sugen på att ses så är det bara att höra av er! :)

Puss!

/ Madeleine

Nu är det fullt upp. Jag jobbar fre, lör, sön (delad tur), mån och tis. Ledig ons och jobbar sen tors, fre.

Men det blir bra med pengar! :)

Igår kom mamma, richard och melou på besök! Vi var på ikea och inne i stadens gallerior och kikade, mycket trevligt! Och på kvällen åt vi god mat och kollade film. Filmen var dock ingen höjdare, men vad gör det!? :D

Nu sitter jag på jobbet och ska snart börja slita, men kvällarna brukar gå fort, så det står inte på förrän jag är hemma igen.

Hoppas ni får andra får en trevlig helg!


Vet inte om du läser min blogg, men jag saknar dig Isabell Rabogliatti väldigt väldigt mycket! ♥


/ Madeleine

Blir en snabb update idag. Sitter på jobbet, ska snart dra iväg och jobba lite, börjar 14.45.

På förmiddagen har jag varit hos hudmottagningen, då min acne aldrig blir bättre och försvinner. Jag åt ju Tetralasyl (antibiotika) 3 mån för några månader sen. Och det hjälpte inte alls. Så nu när jag var hos läkaren trodde jag att jag skulle få rouccatan, en starkare medicin. Men nejdå, hon gav inte med sig. Så nu fick jag utskrivet Tetralasyl igen fast 6 månaders kur, med 2 salvor till, Differin och Basiron som ska smörjas 2 ggr/dag. Jippiiiie! När du äter antibiotika får du inte sola, inte dricka alkohol och du får inte äta mjölkprodukter i samband med tablett ätandet. Vilket bra liv jag kommer ha i 6 mån framöver. Och jag hoppas innerligt att detta hjälper, annars ska läkaren som inte kunde prata svenska få sig en skopa ovett!

Saknar min älskling gör jag också! :( ♥

Imorgon och på torsdag är jag ledig, så mamma, Richard och Melou kommer ner torsdag - fredag :) Ska bli roligt!

Sen kommer min inneboende förhoppningsvis flytta in snart! Kommer bli trevligt! :D

 

Ha en bra kväll! Jag ska spendera min kväll på jobbet! ;)

/ Madeleine

Jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen, jag vet! Men jag har fortfarande inge bredband så jag använder mobilen som modem. Och mitt internet blev begränsat för ett tag sen. Så då kunde jag inte gå ut på internet på datorn. Därför uppdateringen är som den är ;) Hoppas ni har överseende med det! :)

Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden förutom att jobbat! Riktigt skönt att ha ett jobb att gå till, jag har dock bara 9 arbetsdagar kvar på schemat, men jag kommer vara kvar som vikarie i höst! Och sen har jag snart jobbschema på arenan som ni vet :)

Rufus har fått en liten bror/syster ;D haha, vet inte vad det är för kön på lilla kattungen än. Så svårt att se. Och Rufus tycker att det är så roligt! Dem busar verkligen hela dagarna och inga hyss har gjorts sen den lilla kom :D Rufus är så himla söt mot Baloo som den lilla heter :) Häromdagen höll Rufus "fast" den lilla med ena framtassen så han kunde tvätta honom på huvudet! Så gulligt! :)

I veckan har jag haft besök! :D Stefan kom hit i måndags redan, han fick ledigt från jobbet :D Var och shoppade dem dagarna jag var ledig och hade det så mysigt! :) Fick ett par G- Star byxor, Fred Perry tröja och ett par sneakers av älsklingen! ♥ :D Tack min prins!
I fredags kom Tessan hit ( en tjej från barskolan), så himla kul att träffa dig vännen! Blir snart igen! :) Vi gick på bio på kvällen, Inception, en bra film men lite knepig.
Igår, Lördag, tog vi sovmorgon, Pappa och hans fru kom hit vid halv 3 tiden, och sen på kvällen tog vi oss en krogrunda :) Jättetrevligt! Träffade även på Stefans bror Örjan, satt på en av alla uteserveringar som finns i denna stad!

Idag har vi varit på Ikea med Sandra, Lukas och Richard! UNDERBART att se er igen! :D Åh så jag har längtat efter er, och Lukas har blivit så stor. Jag saknar den ungen så mycket, var helt fantastiskt att få krama om den lilla busen som han har blivit! ♥ ♥ :)

Nu ska jag sova, imorgon är det jobb igen. Men jag jobbar kväll (14-22) så jag får sovmorgon iaf! :)

Natti Natti!

/ Madeleine