En dag som inte finns med i almnackan alltför ofta.
Dagen skulle spenderas i soffan för att plugga till nästa veckas tenta, men var först tvungen att ta en promenad till skolan för att skriva ut lite papper som jag behövde. Väl hemma igen så var orken och motivationen inte alltför hög, pluggade i någon timme.
Har varit på Elgiganten med min dator som skickades in nu för 3.e gången, nu pga att någon skruv eller något åkte runt i datorn,..... Ja jag har inget att säga om det där mer! Är bara så trött på allt med den där verkstan och min dator att göra.
Köpte en ny matta på Rusta idag, det var REA så passade på :) Den passade mycket bra in i vardagsrummet. Ja som sagt jag har nog gjort allt annat än att pluggat idag. Men imorgon ska jag ge järnet!
Finns massor mer att städa i denna lägenhet, känns inte som jag gör annat än att städar hela tiden! Varför är det i stort sett fint i en dag högst två!?!?? Blir tokig....
Skulle även hunnit med att måla den andra vardagsrumsdörren för just nu har vi en vit och en träfärgad, men var tar tiden vägen. Skulle vilja ha mer timmar på dygnet.
I helgen blir det iaf en riktig fixar helg, socklar och det sista skåpet ska upp i köket och målas dörr.
Nej nu ska jag ta och greja lite mer. Så jag kan plugga lite ikväll istället!
Puss
/ Madeleine