Mums idag fick det bli tacos till middag! Kan äta det hur ofta som helst, love it.
Beatrice som jag har snott recept av tidigare hade en briljant idé om att göra ett eget och nyttigare tacobröd. Var riktigt gott OCH sjukt mättande! :) måste bara få till dem lite bättre, de blev lite för tjocka! Men mums, och det blir ju lite extra gott när man vet att det man äter är nyttigt.

Annars har jag varit på praktik idag, första dagen på geropsyk och det känns riktigt bra :)

Storhandling stod på schemat idag också, så skönt att kylskåp och frys är proppfullt! Hatar när det ekar på matfronten.

Nu ska jag sova för att orka upp imorgon bitti, 05.40 ringer klockan :(

Natti natti på er!

Wohoo, mår mycket bättre idag! Hämtade ut medicin igår och den fungerar verkligen.
 
Idag tog jag mig ut en sväng på stan, vi åt på Akropolis och så gjorde jag ett besök på hemmakväll, vilket helt säkert är den affären som går bäst i denna lilla stad ;)
 
Hem och slängde mig i soffan för att vila en sväng och när jag "vaknade" till hade min älskling hittat en streaming på Färjestad - Modo matchen, woho! En bra match med 3-0 i vinst.

Nu sitter jag i soffan och kollar på lite tv, men är rastlös. Har ju inte gjort så mycket på 3 veckor pga förkylningen.. Skulle ha haft en middag och B&J's kväll med Johanna men så blev inte fallet eftersom jag blev mer sjuk! Så här sitter man i soffan och lyssnar på Stefan som spelar CS, hmmm alltid lika kul att lyssna på .......
 
Läste nyss Beatrice blogg och hon hade köpt pizza till kvällsmat, åh det lät ju underbart gott!! Så sugen jag blev på det just nu.. hm. Får se vad jag ska göra åt det!
 
Ska försöka göra min blogg lite mer intressant!

Vad vill ni läsa om? Min kommande praktik tid i skolan, ska ha 10 veckors praktik nu framöver, start fr.om. måndag. Träning, bakning?
Ja kommentera så jag vet!
 
/Madeleine
Ja efter 3 veckors ihållande förkylning gick den över till bihåleinflammation! Jag som hade sån energi och glädje för att äntligen kunna träna regelbundet igen. 
Ja ja, nu är det viktigast att bli frisk och kunna gå till praktiken på måndag. Missar man mer än två dagar, så måste man ta igen dem, och det är i stort sett omöjligt, för de sjuksköterskorna jobbar ej på helgerna, vilket skulle vara den enda gången att ta igen tiden på... :/
Ska i alla fall till apoteket och hämta ut tabletter och kortison nässpray :)
 
Annars är det ganska lugnt i mitt liv för tillfället! Jag hjälper en kompis att greja i ordning en lägenhet som hon ska flytta till snart och ja på kvällarna är det film och mys :)
 
När jag blir frisk ska jag testa att baka massa nyttiga grejer! Har fått recept från en kompis i Karlstad, Beatrice. Det är från henne jag har fått bananpannkaka receptet!
 
Hoppas ni får en underbar helg. Vad ska ni hitta på?
 


Varför du aldrig ska klättra upp i ett träd om du skulle stöta på en björn i skogen ;)

 
 
 
 

Mitt liv består denna vecka av tentaplugg! Hade tänkt att det skulle bli massa träning också, men så blev det inte! Halsen är inte hundra procentig.

Har börjat lägga ner extra energi på mat och mellanmål igen. Jag har inte riktigt varit mig själv på några år, förut lagade jag jämt mat och gillade det! Men har hatat det ett bra tag nu, men glöden börjar komma tillbaka.

Igår testade jag bananplättar och de var supergoda! Med lite hjortron på blev de ännu lite nyttigare :) mums!

Nej nu ska jag börja med kvällsmaten, det blir hokifilé och potatismos.

/Madeleine