Godmorgon!
Den här tiden skulle egentligen spenderas på spinningcykel. Men igår under springturen trampade jag snett och ramlade. Så min fot mår inte bra! Jag är så ledsen, för nu gick träningen så himla bra. Men antar att det bara är att inse fakta och vila. Det tar emot men för att komma igång snabbare är det väl bara vila som gäller. :'(

Stukningen hindrar mig dock inte från att åka till Stockholm och kolla på joshua radin. Jag ska gå med Stefans moster, då min kompis inte kunde följa med :(

Nu ska jag vila lite och hoppas på att det slutar dunka i foten. Så jobbig känsla.
Ska ner på stan och göra en tenta idag, och sen köpa ett fotledsstöd som jag ska använda vid träning. Just för att minska risken för att trampa snett.

Igår kollade vi på filmen rust and bone, tyckte den var lite seg, men bra handling. :)

Puss på er, och ha en bra helg!

Idag har jag spenderat förmiddagen med min morfar. Har skjutsat honom till Falun för ett besök på ögonmottagningen.

Väl hemma igen fick jag pannkakslunch av mormor.

Nu ska jag snart iväg för att träna sista run4fun passet! Tänk att jag kört en månad med bra kost och löp inriktad träning :) och jag mår så bra med denna kost. Så den blir det att fortsätta med. Nu mot nya mål med träningen! Har som mål att springa midnattsloppet på 60 min detta år. Hoppas jag kan åstadkomma det :)

Andra mål med träningen är att få en fastare kropp med lite mer synlig muskelmassa ;)

Tack vare WoS (worldofshape) träning och kostprogram har jag sedan april 2012 gått ner 8 kg och tappat 18 cm över magen. Jag börjar komma tillbaka till mitt gamla jag :)

Nej byta om till träningskläder och ut under fina vädret är det som gäller nu.
Kram på er!

Så skönt med en ledig dag. Har gjort klart sista uppgiften för denna termin, så nästa vecka ska den bara redovisas.
Ska bli helt underbart med sommarlov, jobba och lära sig massa!! Och så fint att få tjäna lite pengar när man annars lever på CSN. 6 dagar kvar i skolan, sen är det sista terminen som gäller, ojoj! :)

Testade lite gamla byxor idag, och jag fick på mig allihopa, men vissa är lite för tighta.. Men det går åt rätt håll :) är så glad!

Idag ska det tränas, tvättas, och städas lite. Sånt man annars har lite tid för. Träningen går före städningen här ;)

Är så sjukt nöjd över mina träningsresultat!!! :) är mer motiverad än någonsin att komma i den form jag vill till.. Här ska det tränas :)
Vågen visar för tillfället 67,5 vilket var evigheter sen jag vägde och kroppen börjar formas och magen börjar bli platt :O :)

Nu är jag glad!

Nu mys och film på paddan.

Jag har precis varit ute på mitt 22.a run4fun pass! 20 min löpning och 40 min dynamisk stretch och styrkeövningar! Måste säga att det fungerar både med träning och kost. Träningen ger resultat, på 22 dagar har jag ökat mitt löp tempo med 1,5 min/km. Springer alltså nu 1 km på ca 6 min. Så jag är sjukt nöjd.
Kosten går super, är inte hungrig och inte lika sugen på sötsaker längre, riktigt skönt!!

Resultat efter dessa 22 dagar är tempot på löpningen men även -2kg, -4,5 cm över höfterna, -2,5 cm över rumpan, - 2 cm över naveln och -2cm i midjan!

Men jag känner mig även starkare och piggare! Jag går upp ca 07.30 varje dag och det händer aldrig mig annars. Haha!

Om man har tappat gnistan för träning och behöver få motivation och snabba resultat för en bra motivation att fortsätta träna så rekommenderar jag fitnessfighten eller run4fun. Jag är riktigt nöjd med mina resultat efter mina månader med deras program.

Nu blir det dusch och slappning i soffan.

Hatar att läsa vetenskapliga artiklar, just nu har vi en kurs inför kommande termins c-uppsats....inte alltför spännande att granska artiklar, fy!

Har haft en lugn helg, med endast en aktivitet i lördags! Jag följde med mina svärföräldrar och min killes bror med barn och tjej till Orsa björnpark. Mycket kall och ruggig dag men mycket trevlig!

Igår fyllde min prins 26 år! Och det fira vi med paket och turtles tårta som jag bakat. En mysig morgon och kväll. Dagen spenderades ju på jobb och skola ;)

Har nyss kommit hem från ett run4fun pass. Pass nr 14 av 31, börjar närma sig den slutliga halvan av månaden :) Woho!
Går hur bra som helst nu, löptekniken har förbättrats väldigt mycket!! Och genom det kan man springa snabbare. Dynamiska stretchövningarna man gör gör att man blir mer rörlig i kroppen, så snart är jag fit for fight för att börja träna mina favorit pass igen blandat med run4fun övningar :)

Bjuder på en bild på tårtan, innehåller blåbär, vaniljkräm och hemmagjord chokladmousse! :) mums!

Hallå!

Älskar effektiva dagar! :) har pluggat riktigt bra idag, träningspasset är gjort och ja jag tänkte ta tag i städning snart.

Fick en fråga från någon i förra inlägget och tänkte att jag svarar på det här.

Frågan var vad mitt drömyrke är, vad jag vill jobba med när jag pluggat klart och om det finns någon speciell inriktning som jag brinner extra för?

Mitt drömyrke, ja det var en bra fråga. Jag har aldrig haft något riktig dröm sen jag varit liten om vad jag ville bli, men sjuksköterska kändes helt rätt för ca. 6-7 år sen. Så kan inte säga att jag har något riktigt drömyrke, bara att sjuksköterska känns väldigt rätt :)
När jag pluggat klart vill jag jobba på en avdelning med många olika sjukdomar, för att lära och komma in i sjuksköterskerollen litegrann! Annars är jag väldigt intresserad av akutsjukvård, som t.ex. ambulans sjuksköterska! Men det är inget jag kommer börja jobba med direkt jag är klar! Utan det får komma så småningom :)
Barnmorska, och jobba på förlossningen är också en inriktning jag är intresserad av. Får helt enkelt se var jag hamnar.

Tack för din fråga, kul med kommentarer och frågor. Hoppas du är nöjd med svaret ;)

Ledig t.om. söndag, så nu ska jag träna, sova, sola och njuta av ledigheten :)

Ha en bra helg.

Hej finisar!

Jag vet inte vilka som läser min ganska segt uppdaterade blogg. Glömmer av att skriva!

Dagen har bestått av föreläsningar 9-13.30.

Sen har jag varit iväg på dagens träningspass utifrån run4fun som jag kör denna månad. En kompis fick även med mig ut på en 5 km löptur, vilket var sjukt jobbigt!
Jag har ju fått ansträngningsastma och det var verkligen tungt att andas idag fast jag tog medicin. Men kommer ej ge mig, ska klara midnattsloppet på 60-65 min i år.

Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Ska snart ta mig något gott mellanmål. Så skönt att inte äta socker, man känner sig mycket piggare :)

Hoppas ni haft en underbar dag i den härliga solen :)

Hallå!
Som ni vet körde jag förra året i april en träningsmånad med fitness fighten, vilket hjälpte mig att gå ner 5 kg och tappa 17cm över magen.
Jag älskar att springa och målet är att jag någon gång i mitt liv ska springa Stockholm maraton.
Så för att få en bättre löpteknik och utvecklas i löpningen anmälde jag mig till worldofshapes run4fun, så är inne på tredje dagen. Gårdagen var en tung dag, men tog mig igenom passet!
Kostprogram får man också under månaden, som går ut på att tona kroppen och få bort sockerberoendet ;)

Idag känner jag mig mer taggad och ska snart ta cykeln till gymmet! Ska bli mer aktiv till och från skolan/gymmet/jobbet tänkte jag. Man blir lätt lat när man har bil.

Vad ska ni göra i helgen? Jag ska träna och kanske fiska lite :) har nämligen fått ett fiiiiint fiskespö av min fina älskling <3

Nu ska jag byta om och trampa iväg. Ni får en bild på mina nya fina springskor :)