Klockan ringde 05.50 imorse, 06.30 började spinning passet jag hade tänkt att gå på. Men trött som jag var ställde jag om klockan och sov till 08.30.

Började dagen med att plugga, har en redovisning om en diagnos på fredag. Är snart klar, gjorde ungefär 3/4 av den imorse.
Tog en paus från pluggandet och tog mig en sväng ut till pappa. Han ska iväg och jobba utomlands snart, så ville passa på att träffa honom nu när jag är ledig från praktiken.

Väl hemma igen började jag med lunch och slängde även ihop en bulldeg, så nu luktar det nybakat här hemma :)

Kvällen blir att bestå av att göra färdigt uppgiften så jag kan umgås med sandra och pojkarna imorgon :)

Hoppas ni haft en fin dag i det fina höstvädret!

/Madeleine

Äntligen en ledig dag, välbehövligt efter en lång helg med praktik!
Igår fick jag sluta tidigare från praktiken, för jag och S skulle åka till Sthlm för att gå på konsert, och inte vilken konsert som helst. Joshua Radins musik fick vi njuta av i 2 timmar :)
Helt fantastisk kväll!! Har missat honom varje gång han tidigare har varit i Sverige, så nu var det min tur att få se honom :)

Idag ska jag bara vara hemma, och träna! Gick upp 05.00 igår och gick och la mig 03.00 så var nästan upp ett dygn i sträck, behöver jag säga att jag är tröt idag? :P

/Madeleine

Ibland är det bra skönt att bara sitta på ett tåg och drömma sig bort! Just det jag gör just nu.
Mina rosa skullcandy hörlurar på, i dem spelas Joshua Radin och mina tankar är hos min pojkvän!
Detta halvår får vi verkligen vara ifrån varandra, är ju på praktik i Falun hela terminen. Men är nog bara nyttigt :)

Sitter och läser ett brev som min fina skickade till mig när jag bodde i Karlstad. Läser det alltid när jag åker ifrån dig och det värmer mitt hjärta tills vi ses nästa gång.

Är nu i skogen någonstans mellan Ludvika och Borlänge. Låt denna helg gå fort för på måndag ska vi åka och se Joshua :))

Får vara bra för mig nu. Ska fortsätta drömma mig bort nu :)

/ madeleine

Klockan ringde 05.00 imorse, så sjukt trött men konstigt nog så gick jag upp på en gång klockan hade ringt. Var tvungen att gå upp så tidigt för att ta bussen 05.40 till Falun för att ta mig till praktiken.

Idag fick jag vara med på en öppen buk operation, vilket var sjukt intressant :) nu vet jag att jag klarar att se sånt iaf ;)
Fick även sätta en PVK, min första som jag satt på en människa, så det känns bra!! :D

Efter praktiken gick jag hem till mitt tillfälliga hem och vilade lite. Men tvingade mig ut på en 4km lång springtur och det var det verkligen värt. Så skönt efteråt :)

Nu ska jag snart sova.

Så Godnatt!

Saknar min älskling! <3

/ Madeleine e

08.30 började min dag. Städning stod på schemat, då jag skulle få besök av Sandra och pojkarna. Så nu är det rent och fint här hemma, inga kläder som ligger och samlar damm och inga dammråttor som flyger runt, så himla härligt när det är nystädat :)
 
Åt lunch tillsammans, blev pannkakor med jordgubbssylt. Sen gick vi ut då Ludde var trött och Lukas ville gå till lekparken. Väl framme så börjar det självklart regna, så vi hann bara leka en liten stund.
Nu är jag hemma igen, och resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog bara ta det lugnt och slappa i soffan.
 
 
Älskade barn! ♥
 
/ Madeleine
Sitter nu hemma och tar det lugnt, efter två veckor av vfu, med massor av ny information och kunskap. Det är jätte roligt att få lära sig massa nya saker, genom att få utföra allt praktiskt. Jag lär mig mer om jag får göra saker än att läsa teori.
 
Jag skulle ha varit kvar i Falun ända tills imorgon, men jag fick ledigt idag och förbereda mig inför seminariet imorgon. Så jag överraskade S igår med att bara dyka upp på stan! :)
 
Jo på tal om min rubrik på detta inlägg, så älskar jag hösten! Frisk luft, färgglada löv och man kan börja tända massa ljus och ta på sig mysiga kläder igen. Sen finns det en anlening till. För tre år sedan, nästan precis faktiskt, så umgicks jag bara med S som en vän, jag var ledsen och han gjorde mig glad. Vi gjorde massa roliga saker och det var just den här tiden av året, när hösten precis hade kommit. Jag blir alldeles varm när jag tänker tillbaka på det.
 
Det var längesen jag skrev här, men har helt glömt bort min blogg då jag inte har så mycket tid för den. Men idag kände jag för att skriva av mig lite!
 
 
Du gör mig till världens lyckligaste! Jag älskar dig min prins ♥
 
/ Madeleine