Nu var det evigheter sen jag skrev här. Har verkligen inte haft ork att sitta här och skriva massa. Men nu har jag tagit mig i kragen, finns ju dem som klagar på att det är för lite uppdatering ;)

Har hänt en hel del sen jag skrev sist. :)

Sandra och Richard har flyttat till hus, renoverar för fullt, och då får självklart jag vara barnvakt ! :D Tog med mig Lukas hem till mamma häromdagen och det gick jättebra! :) Han var glad hela tiden. Åh det är så roligt att få ta hand om honom, mitt lilla hjärtegull! ♥

Jasmin och Sonny har fått världens sötaste dotter, underbara lilla Alessa! ♥ Stort grattis!!!



Idag är det kalas hos fam. Lindgren, då Ewa fyller år :) Grattis!


Om ca 2 veckor drar vi mot Vemdalen på bröllop, kul!! Stefans bror som ska gifta sig! Och det är inte alltid man får vara med om en vigsel uppe på en fjälltopp i skidkläder ;)


Har en del planer i livet; flytta, börja jobba som bartender, resa till london, spara pengar till thailand i dec.. ja leva livet helt enkelt!

På lördag blir det fest hos mamma, jag ska blanda drinkar :) wiiee! vad roligt det ska bli :D



Slänger in en bild på mig som brunett. Blir sugen på att färga det ibland, men kommer antagligen ångra mig efter..så det är lika bra att inte göra det.



/ Madeleine

Har fått en favorit låt! Skillet - Lucy. Den är så fin! Rekomenderar att ni lyssnar på den. Musik är det bästa som finns! :D

Idag vaknade jag med tuppen! Har varit på försäkringskassan och fixat med bostadsbidrag, har även varit tvungen att ta Rufus till frisören, stackars katt hade jättemycket tovor, så nu har jag inhandlat balsam åt min älskling. Så nu ska han förhoppningsvis slippa statisk och tovig päls :D ♥

Imorgon får jag antagligen min iphone! :D yeay! Längtar :) haha.

Ska ta och städa lite och sen kila iväg och kolla tvättid! Börjar bli fullt i tvättkorgen nu ;) hehe.




/ Madeleine
Nu har jag inte skrivit på ett tag. Har inte haft orken. Har hänt en del sen jag skrev sist, har varit i Örebro med bror och Stefan, shoppade lite. :) Svängde även förbi mamma Helen, alltid lika roligt att ses :) Grattis Helen, idag är det din dag!

Har även varit på kupolen och kollat efter kap på rea. Hittade ett par Fred Perry sneakers :) Sjukt snygga :D Me like!

Idag har det varit fullt upp, Elias hämtade sina grejer idag, så nu har jag möblerat om i lägenheten :) Kommer bli kanonbra!

Rufus har fått för sig att gå in i sitt "bo" på klätterställningen, så nu gör han det hela tiden. Där inne har han inte varit sen han var liten bebis katt ;) haha. Skulle behöva bada hårbollen också, men han hatar att bada. Sist vi gjorde det så hängde han i mitt lår, det var INTE skönt kan jag lova! AJ! Får se om jag lyckas bättre den här gången.

Ikväll blir det bara slapp framför tv.n :) Ja efter jag har tagit upp soffbordet och ställt ordning allt i lägenheten vill säga. Men jag gillar den här möbleringen bättre iaf :D Rummet blev att se mycket större ut! Och det är ju positivt när man bor i en etta, med en säng på 180 cm ;) hehe.


Jag slänger upp en nytagen bild på min lekfulla kisse! :D



Hoppas ni alla får en bra lördag kväll, för det ska jag ha! :)


/Madeleine
Lördag och ingenting planerat. Jag gick i alla fall upp i tid idag, sjukt trött eftersom jag inte somnade förrän kl 3 i natt. Kan inte sova, måste nog försöka vända tillbaka dygnet ;) Med start idag!
Har varit på stan nyss, och nu snart ska jag färga håret på Stefan. Det är i stort sett det som är planerna för dagen. Ikväll vet jag inte vad som händer, så är det någon som har tråkigt får ni gärna höra av er ! :)

Jag vet att jag är lite dålig på att lägga ut kort, men ska ta och skärpa till mig på den fronten :) I år ska jag fotografera massor med min kamera :) Jag tycker det är roligt med en systemkamera, men jag tar mig aldrig tiden att fotografera så mycket som jag egentligen borde ;D ... så skärpning nu ! :)

En grej jag har funderat på ganska mycket när det gäller bloggar. Alltså de riktiga bloggarna, de som tjänar pengar, de skriver inte ens om vettiga saker. Hur kan folk vara intresserade av att läsa, jag tycker det är helt patetiskt. Visst många skriver om mode osv, men finns ju hur många som helst som inte ens skriver om något vettigt, bara om att förstora läpparna och brösten liksom, och hur mycket pengar dem har. Varför inte skriva om något som intresserar folk, så man får ett bra rykte istället för att klassas som största fjortisarna. Ja ja, kanske bara är jag som tycker så. ;)
Jag skriver inte alltid om så mycket intressant jag heller, men jag skriver oftast för att det är skönt att få skriva av sig och för att folk som inte träffar mig så ofta ska veta lite vad jag gör osv.

Nu snart åker två kompisar till Thailand och ska vara borta till April .. :( Jag vill också åka, hade jag haft pengar hade jag åkt med på en gång! Men jag ska i alla fall åka till Lomma innan Jessica drar ! :) Saknar!! :(


Hoppas ni alla hade ett bra nyår, och får en bra helg!

/ Madeleine
Ja nu är det äntligen ett nytt år! 2010 kommer bli ett bra år, I can feel it! :D

Nyårsafton var så underbart rolig! :) Var i Falun hos Cat och Björnar. Åt mat, spelade sällskapsspel, sköt fyrverkerier och hade jätte roligt, mycket skratt! :D Tack för en rolig kväll!
Men en sak som är säker, ska aldrig spela rita & gissa igen, fy fan vad dåligt det gick. Jag och kristian som spelade ihop förlorade, vi fick bara rita konstiga saker, t.ex. hemlighet, bevis medans andra fick måla fläkt, perrong osv. haha, men var roligt ändå :D

Drack goda drinkar igår :) Rosa Pantern och Harvey Wallbanger ;) Man kan inte dricka bara Screwdriver när man är bartender, måste göras mer seriösa grejer ;) haha.

Just nu ligger jag i soffan och slappar, är sjukt trött! Somnade vid 3 tiden.

Idag blir det bara att slappa, funderar på att handla en kycklingsallad från torino :) är ju så nära ;) hehe.


Har inte blivit antagen till skolan, får hoppas att folk hoppar av och tackar nej till skolan börjar.. Annars blir det att jobba, spara pengar och RESA! det ni! :D


Nytt år, med nya möjligheter! Nu lägger jag ingen energi på någon som inte förtjänar det, jag har glömt dig och jag lever mitt liv och det känns hur bra som helst! Jag ska göra så mycket under det här året!
Det är så skönt att må bra och vara sig själv igen, glad och sprallig :D En sak är säker, jag ska leva för mig själv ett tag, kunna ha sitt eget place :)

En fråga som jag många gånger har ställt till mig själv är: Varför är folk så falska?
Jag har råkat ut för så många falska människor. Jag är så trött på folk som ljuger, låtsas vara ens vän men som egentligen bara skiter i dig. Dessa människor är fan inte värda att ha vänner. Jag förstår inte hur folk tänker, agerar eller beter sig nuförtiden. Jag litar inte på många nuförtiden, alla beter sig så jävla illa, men jag har ju dem som jag vet är mina vänner. Och om man vill vara min vän får man nog lägga ner lite mer energi och visa att man betyder något, en vän ska finnas där och stötta en i vått och torrt! Inte alla som verkar förstå det! Jag blir bara så trött på er alla!

Nu kanske ni tror att jag sitter hemma och deppar över er idioter, men det är så skönt när jag berättar för er att jag mår så bra just nu ! :D Nu vill jag bara flytta och börja ett nytt liv i en ny stad, med ett nytt jobb och lägenhet, med min söta kisse! :D

Hungern börjar ta över nu!

Blev ett långt inlägg, med massa konstig text, men skönt att skriva av sig lite :)

/Madeleine