Ligger i soffan, har precis ätit mat efter ett grymt träningspass!
Må bättre i Ludvika har byggt en hinderbana, så kör de pass där varje onsdag. Först kör man crossfit träning och sen som avslutning kör man igenom hinderbanan. Så sjukt roligt!! Tog tid första gången idag, tog mig 5,54 min, är nöjd! Men tiden ska kortas ner :) är så kul så fast man nu är helt slut så vill man köra mer!!

Jobbet går bra! Mycket att hålla reda på men det är jätte kul. Imorgon är sista dagen för veckan, sen ledig tre dagar. Ska bli skönt! Och hoppas på fint väder, så man kan vara ute och få lite färg på kroppen, är riktigt blek jämfört med alla andra tycker jag ;) haha!
Ni får en bild på min fina namnskylt jag fick hem förra veckan. Är ju dock inte legitimerad än så det har jag tejpat över ;)

Glad midsommar på er!

Hej!

Nu har jag precis kommit hem från sommaren första jobbdag. Och jag känner redan nu att jag kommer stormtrivas. Så kul att äntligen få jobba lite :) ska gå introduktion i två veckor, sen ska jag utföra ssk arbete med stöd av en leg. ssk. Just nu går jag med en helt underbar ssk, hon ger en eget ansvar och är så stöttande samtidigt! Tråkigt nog ska hon börja jobba på ett annat ställe efter midsommar :(

Efter jobbet tog jag mig en sväng upp på stan för att hitta ett par skor att jobba i, och jajemän hem kom jag med ett par mc kinley sandaler för 125kr :) perfekt!

Nu ska jag ta och göra klart vårt PM inför c-uppsatsen, lite kompletteringar bara.

Träningen flyter förresten på, min stukade fot mår mycket bättre så jag är lycklig :) har snart nått min målvikt, som är 64 kg. Vikten ligger nu på 66,3 kg (eftermiddagsvikt)