Tiden går så fort, redan sista april och valborg! Händer inget speciellt idag faktiskt!

Sov så fruktansvärt länge idag, var helt slut igår, vet inte vad som hände. Hade inte orken för någonting. Men jag tapetserade hemma hos Sandra, i deras tvättstuga. Blev jättefint! :D
Och sen tog älsklingen med mig ut på en springtur. Gick bra, men usch vad trött jag var efter.

Idag blir det en lugn och mysig kväll med hemmagjord pizza. Ska försöka ta mig ut på en springtur eller ja, ett träningspass av något slag, kanske blir ett pass på gymmet. Hade velat simmat men passar inte så bra, inte när man har "roliga veckan". :/

Har tränat regelbundet i 3 veckor nu! Känns RIKTIGT bra, och min mage mår MYCKET bättre! :D Nu är det bara att hålla i det här, så kanske man kan bli lite mer "fit!" :D

Nej nu ska jag gå och slänga ihop lite käk, får bli spaghetti och köttfärssås idag! :)


   

Lite bilder från Thailand!

/ Madeleine

Igår åkte jag och älsklingen till Karlstad! Gick och shoppade lite, fick nya underkläder av hjärtat och han köpte en jätte snygg Tiger t-shirt, jag valde såklart ;)
Jag köpte även en present till Rufus som blir 2 år idag! ♥ :D GRATTIS! Och så köpte jag en present till Lukas, men han fyller inte förrän i slutet av maj, men då har jag det klart i alla fall! :)

Åkte till Örjan (stefans bror) och Carolina vid fem tiden. Åt mat och snackade massa, sen åkte killarna iväg och hämtade något paket. Jag stannade kvar, lekte med Sixten. Så söt han är! 1 år och full i bus och spring! :)
När småbarnen lagt sig så hyrde vi film och ja faktiskt så fuskade jag med godis igår, fy på mig. Men som Carolina sa; "Men det är ju inte så ofta ni är här, klart ni ska ha lite godis!" ;)

Idag har vi varit på Löfbergs Lila Arena, Stefans bror jobbar där. Så vi fick en riktig rundtur. Fick kolla louger (stavning), barer där jag ska jobba i höst :), kollade hur det såg ut där alla hokeyspelare höll till, gymmet SATS, ja kan rabbla upp hur mycket som helst, men var riktigt coolt att se allt! Och blev grymt sugen på att träna på SATS :D Skulle inte vara helt fel att bo i Färjestad, träna på SATS och jobba på Arenan :D Längtar!!

Åkte hemåt vid 2 tiden, och när vi kom hem så slappade vi lite, handlade massa mat till kylen, och så for vi iväg och sprang :) Gick riktigt bra idag, hade sån kraft och energi ända hem :D Börjar märkas att man tränar regelbundet nu :) Riktigt skönt och kul med framsteg!

Nu sitter jag hemma och saknar min babe! ♥ Han är på bio med Stoffe, men han kommer väl om någon timme.

Ska spela lite poker och äta vindruvor som jag handlade idag :) Mums!


/ Madeleine
Ja snart är mitt liv verkligen start på ny kula!
Ny stad, nytt jobb och nya kompisar, eller ja mer kompisar kanske jag ska skriva :) Har ju fortfarande er här hemma :D Var en kille och tittade på min lägenhet idag, så förhoppningsvis så tar han den från 1 juni :D Då slipper jag betala dubbel hyra :)


Hoppas älsklingen kommer snart! :D Är hungrig. Och hoppas han har en bil med sig hem :)
Imrogon åker vi till Karlstad, honey ska på intervju och jag ska kolla lägenhet. Sen stannar vi hos Örjan och Carolina till på onsdag :) Mycket trevligt! :D





/ Madeleine





Hoppas du är nöjd med vad du gjort!
Idag har jag varit duktig att simma 1km innan frukosten. :) riktigt skönt!

Sen gick jag hem till Sandra, och vi åkte till Kupolen. Sandra ville shoppa lite, så jag var nanny under tiden hon provade kläder! Alltid lika roligt att få vara med Lukas, och även dig Sandra. Din son är verkligen underbar!! ♥
Har varit en toppendag idag!

Imorgon kommer också bli en toppendag! Blir en shoppingdag för mig då, har fått pengar av S att handla för :D ♥ Wiiieee! En ny garderob till sommaren! :D Happy!



Ska nog sova snart! Tråkigt att vara ensam hemma. Fast jag har ju min hårboll till katt! :D En riktig myyys katt! :)


Nej natti natti på er!!

/ Madeleine
Wiihoo!
Idag fick man "lön". haha. Skönt att ha lite pengar på kontot igen. Man får inte så överdrivet mycket pengar, så man går verkligen plus minus noll.
Har lite för mig idag faktiskt. Ska gå iväg och posta en peak piké tröja som jag sålt på tradera. Sen iväg till gymmet, gå på crosstrainern och träna lite styrka. :)
Hem och duscha, laga mat och njuta av att jag varit duktig att träna idag med! :)
Fick en glad nyhet idag också! Kommer få jobb i Karlstad i höst, efter mitt sommarvik. Fast detta jobb blir på Löfbergs Lila Arena, hur coolt är inte det? :D :D hihi!
Nej nu ska jag byta om till träningskläderna.
Ha en bra dag! Snart är det helg! :D Då blir det shopping :D
/ Madeleine
Jättefina vår/sommarskor i strl 41! Först till kvarn :)

400kr!



/ Madeleine
Ja nu känns det som att jag har kommit igång med träningen. Förra veckan sprang jag 4 gånger och simmade en gång :) Och idag har jag varit och sprungit runt Östansbotjärn, är ca 2,5km. Känns som en lagom sträcka att börja springa på, och öka sträckan ju bättre kondition man får.

Jag har känt mig så himla uppblåst ett tag nu, magen har inte alls varit som den brukar. Men sen jag började äta Lactiplus, som är bra när man äter antibiotika, så har magen blivit mycket bättre och genom träningen blivit ännu lite bättre :)

Godisråtta har jag alltid varit, men nu har jag sagt att det får bara vara godis på lördagar. Man mår så himla mycket bättre att bara äta en gång i veckan.
Att förbjuda godis helt kommer inte fungera, det känns som att det kommer ställa till det hela till det värre ;) Man måste ju få belöna sig själv någon dag, och jag har valt lördagar :)

Nu ska mina 6 kg som sagt hej svejs, snart få säga hej då! :D


Ska snart åka hemåt, först förbi Hemköp och inhandla ägg så jag kan göra min omelett till frukost :D Är ju gott!!

Natti natti!

/ Madeleine
Jag har blivit utmanad av Jasmine att skriva 10 saker som jag tror att ni inte vet om mig.

1. Jag har spelat tvärflöjt
2. Jag har lätt för att grina
3. Jag har hoppat bungyjump
4. Jag har brutit armen fredag den 13.e
5. Jag ska göra en tatuering
6. Jag är mörkrädd
7. Jag avundas de som kan sjunga
8. Jag fiser/pruttar aldrig i någons närhet
9. Jag vill bli barnmorska el. ambulanssköterska
10. Jag vill någon gång i mitt liv springa Stockholm Maraton.



/ Madeleine

Ja jag fick panik imorse.. Jag öppnade balkongdörren imorse, Rufus brukar sitta där och titta. (har en fransk balkong med hönsnät så han inte hoppar ut). Sen hör jag ett rassel och ser katten hänga långt upp i nätet. Han hoppar ner på golvet igen och det rasslar till igen. Springer dit och tittar, då har han tryckt sig ut på något vis, så han har halva kroppen utanför nätet och halva innanför. Jag får panik och tar tag i katten som inte alls uppskattade det, morrar och fräser .. Försöker få in honom igen, men han blir helt galen. (han ska ut till en katt som sitter nedanför och tittar på). Men jag lyckas till slut att få in honom, stängde dörren och den får nu vara stängd tills jag kollat över nätet ... Hade han hoppat ut vet jag inte vad jag hade gjort. Började nästan grina när detta hände ;) haha. Min lilla kissemiss! ♥


Vill säga GRATTIS till Richard som fyller år idag! :) Ska till äppelstigen lite senare idag, Sandra har gjort smörgåstårta och tårta så det blir smaskens! :D
De har skaffat en till hund också, så söt! Kyra heter hon :)


Ska ta och duscha och göra mig i ordning för lite kalas.


/ Madeleine

Yeay! Jag fick hemtjänst jobbet i Karlstad!! :D Fan vad bra det känns! Nu är det bara en lägenhet där nere som fattas, måste hitta en till juni månad! Blir till att söka varje dag.

Ville bara berätta det! hihi! :D

Är hos Sandra nu. Sen blir det en springtur runt Östansbotjärn, lika som igår :)
Och ikväll är jag bjuden till Mino ♥
/ Madeleine
Idag gick man upp i bra tid, runt halv 10. Mormor kom och hämtade mig kl 10, då jag lovat morfar och städa ur hans nybyggda hus. Bra att få tjäna lite pengar när man går på a-kassa :) God lunch fick jag också, kotlett, potatis och sås. :D mums!
Tog inte allt för lång tid att städa och vid fyra tiden åkte jag till mamma.

Passade på att ta mig en springtur runt Östansbotjärn, gick faktiskt oväntat bra och det var jätteskönt i solskenet :) blir dock lite föör varmt när solen ligger på hela vägen runt! Men jag ska inte klaga, det är så skönt att det är vår! :D Och måste tillägga att det är så skönt att springa i riktiga springkläder, än i ett par mjukis byxor.. Det blir att kännas så mycket lättare och kläderna andas mer! :)

Duschad och fräsch igen så är jag snart påväg på bio :) Ska bli roligt! :D




/ Madeleine
Ja fy fan vilken jävla dag detta har varit! Det enda som varit positivt är vädret hittills!
Började med att jag, Sandra och Lukas åkte ner på stan. Hade inga mynt att lägga i parkeringsautomaten, så vi fick parkera utan P-skiva. Medans Sandra var på intervju gick jag och kollade i olika butiker efter en P-skiva, då dem brukar ha såna vid kassorna. Men inte idag. Ja ja, jag försökte iaf.
Vi fikar och har trevligt med Frida och Jonathan. Vi var inte alltför långvariga då Lukas är lite snorig och hostig. Vandrar mot bilen och jo tamefan en P-bot. Ja ja vi hoppar in i bilen och svär lite och så var det inte mer med det. Ska köra ut från parkeringen och jo då går det en jävla gubbe mitt i vägen, seg som en sengångare. Lägger mig mer till vänster så jag kan köra förbi honom, nej då backar en tant jävel rätt ut framför en. Jaha, står man på bromsen. Och det blev kö bakom henne, så ja då var det bara en sak att göra, backa. Hmm, ja och det gick ju bra. Var liiiite för ouppmärksam att det stod en bakom mig, och hon tutade och då var det bara att stå på bromsen IGEN. Körde in på sidan lite fint så det inte skulle bli mer kaos i trafiken än vad det redan var. Kärringen som körde rätt ut försökta smila och le när hon körde förbi men jag var så jävla uppretad så där lovar jag att hon illa kvickt körde därifrån. Och hon bakom mig kom ut och skällde och frågade om jag bara skulle åka, och jag svarade lite fint att nej jag skulle bara köra till sidan så det inte blev mer kaos. Hon fräste och spottade och så gick hon därifrån. Så jag fick ropa, "gick det bra eller?" Och det gjorde det skrek hon.
Ja herregud...
Men när vi kom hem till Sandra var det inte slut. Kommer in i vardagsrummet och vad ser jag. Jo Hoppsan, som deras hund heter, har bajsat på deras nya rya matta!! Plus att hon var inte speciellt bra i magen heller.. Yeay!

Oturen fortsätter....
Sandra tar av Lukas blöjan och vad gör han, jo kissar en STOR pöl på golvet, haha!
..... Det ringer i Sandras telefon. Då är det hunduppfödaren som ringer (de ska få en valp på fredag), och den valpen dem mest ville ha var nu den uppfödaren ville ha för att det var något med två olika "sorter". Så de fick inte den hunden dem ville ha heller.
Vi väntar nu på mattläggaren som skulle komma idag, inte hört något från honom. Och så väntar vi på samtal till Sandra, svar på om hon får jobbet .. Hur tror ni det kommer gå ? ;D
Vi ska även ut och springa ikväll, så vi får se hur det går också! haha. Förmodligen bra, hoppas vi! :)
Hur har er dag varit? Och tycker inte ni att gamla kärringar och gubbar ska ta om körkortet då dem inte vet alla regler och knappt kan köra bil längre?
/ Madeleine

Idag är det underbart väder och vi har tagit en promenad ut till mamma. Jätteskönt! :) MEN att man var så dum att ta skinnjacka, hmm.. Ja, fick bära den hela vägen, annars hade jag smällt bort.

Idag fick Rufus gå ute i koppel för första gången. Han var inte kaxig ute kan jag säga ;) hehe. Men så fort han kom in igen så var han den samma gamla Rufus. Min underbara kisse! ♥

Ska snart gå till Sandra. Ska låna deras bil hem ikväll då jag ska skjutsa henne ner på stan imorgon, hon ska på jobbintervju! :) Och jag ska vara barnvakt åt Lukas! :D


Nu ska jag skriva ut lite kort på Rufus på Richards skrivare. Då jag har slut på några färgpatroner. Och pengarna är inte stora på mitt konto, men den 22.a så blir det att inhandla nya patroner så man kan skriva ut och pyssla med lite fotoalbum :)





Älskar denna underbara varelse! ♥

 

/Madeleine

Nu måste man kunna säga att det äntligen är vår! Söndag och Påskdagen idag. Solen skiner och det är underbart! Vill sätta mig ute och sola, men får inte :(
Har i alla fall varit ute på en promenad, gick till Willys och handlade lite :)

Sitter och lyssnar på musik och har balkongdörren öppen! Rufus sitter och kikar ut, jätte intresserad av vad som händer där ute. Ibland "morrar" och piper han.. Haha, han är så söt! :D

Satt upp en tavel list idag som jag köpte för några veckor sen. Laddade ner ett vattenpass till min Iphone så det skulle bli rakt, men det vettesjutton om det blev det ;) haha. Ja ja, ska ju antagligen ändå flytta snart! ;D

Funderar på om jag ska baka en sockerkaka, pappa och Doris kommer och hälsar på idag någon gång :)


Har städat och donat lite i lägenheten idag, så nu ser det skapligt ut. Förstår inte att jag är så slarvig. Jag var långt ifrån såhär slarvig när jag bodde i Falun, fast jag var slarvig då också. Men inte som nu ;D Skärpning! ;)

Men bor man i en etta så blir det lätt stökigt på en gång. Man har mer grejer på mindre yta och då syns det mer hahaha :)
Får skylla på det!




Imorgon bär det iväg till Karlstad igen! :) Ska på intervju, som bartender :D wiiiie! Är faktiskt lite nervös! Tänk om jag får det! Då flyttar jag och får ÄNTLIGEN ett jobb :D :D!



/ Madeleine

Glad Påsk på er allesammans! :)

Nu är jag hemma igen, efter en bra resa till Karlskoga! Hade riktigt trevligt och Hoffmaestro var grymma live! :D

Hade en väldigt glad kisse väntandes när jag kom hem! Alltid lika mysig att komma hem till! :) ♥

Vid fyra tiden idag, så var det påskmiddag hemma hos Green, riktigt gott. Och som alltid vräker man i sig för att det är så gott, så blir man proppmätt och nästan mår lite dåligt efteråt ;D haha.

Och som ni vet som jag tjatar om i nästan varje inlägg nu är att jag går på antibiotika för min akne. Vet inte ens om jag tycker det hjälper alltså. Känns som att det blir mer och mer för var dag som går. Och jag har ändå ätit i 18 dagar. Och på Söndag ska jag gå ner till 1 tablett om dagen. Jag vill verkligen att det ska hjälpa för som jag mår nu är inte roligt! Ser ut som om jag varit med i krig. :( Känner mig ful och äcklig! :/ Och det ömmar fortfarande.. Jag får inte vara i solen heller, pga antibiotikan. Annars brukar ju solen hjälpa. Men antibiotikan gör huden känslig, så får väl låta bli det då...

Bjuder på två bilder, hur mitt ansikte ser ut nuförtiden :(
   

Nu ska jag och min älsklingskatt sova! Myyyys! ♥


/ Madeleine

Ja nu är jag i Karlskoga med Josefine och Tobbe. Vi är hemma hos Fredrik, en som vi träffade i Thailand på bartenderkursen. Vid 12 tiden kommer även Amanda.
Ska gå på Statt ikväll, och där spelar Hoffmaestro! :D Kommer bli grymt kul!

Är fortfarande trött, men Jossan lät oss inte sova. Får se vem som tycker det är roligt att gå upp tidigt imorgon när hon är bakfull och dan ;) hehe.
Själv blir det lugnt! Går ju på antibiotika ... men jag kommer ju minnas desto mer av kvällen :D

De andra tre är iväg och köper frukost! Får se vad de kommer hem med för gott! :)


Glad Påsk på er allesammans! Ät gott och njut av att SNART kommer våren! :D


/Madeleine