Man gör många val och tar många beslut i livet. Jag har oftast tagit beslut och gjort mina val utifrån andra människor i min omgivning. Jag har alltid varit en person som tänker på alla andra i första hand, och mig själv i sista. Varför vet jag inte, jag vill nog inte att någon ska bli besviken eller så gör jag det för mitt egna samvete.
Första valet som jag gjorde, endast för mig själv, utan att tänka på någon annan var när jag valde att flytta hit till Karlstad. Det fick mig att växa något enormt. Jag ångrar det verkligen inte.
Att flytta från Ludvika där alla känner alla och alla snackar skit om alla till en stad där jag inte kände någon var en befrielse. Att slippa höra rykten om en själv på stan vad man tydligen gjort fast man inte gjort det var så skönt.
Flytten hit var en nystart, jag fick nya fina vänner som jag aldrig trodde jag skulle få, fick en fast heltidstjänst och träningen fick en ny utmaning då jag inte hade någon att träna med.

Jag har nu bott här i snart 1,5 år och jag stortrivs, som det känns nu kommer jag bo kvar här för alltid. Sen vet man aldrig vad framtiden bär, men det får tiden utvisa.

Livet blir tyvärr inte alltid som man tänkt sig och man får möta många motgångar. Jag är själv påväg uppför ett högt berg men jag vet att jag någon gång tar mig upp och ned på andra sidan. Vad som väntar på andra sidan återstår att se, men jag tror på något bra. Man får försöka se livet från den positiva sidan, vara nöjd med det man själv åstadkommer och inte jämföra sig med alla andra.
Jag kommer vara så stolt över mig själv när jag kan titulera mig som ambulanssjusköterska nästa år. Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse.
Under tiden ska jag njuta av mina fantastiska vänner, min träning inför triathlonlopp och ocr lopp. Och faktiskt njuta av att jag är jag och att ingen är som mig!

Tro på er själva, tyck om er själva och gör det ni blir glada av och inte vad andra tycker du ska göra! Skit i vad alla andra tycker, det gör jag :)

JUST DO IT!