Tisdag idag. Jobbat till 13.30. Egentligen har jag ingen lust att blogga idag. Men är så rastlös så gör väl det iaf. Stefan har varit här i några dagar, idag var vi ner på stan och shoppade. :) Vi hittade ett par byxor var, och så köpte jag en t-shirt också. Stefan hittade lite annat smått och gott :) Trevligt att vara på stan lite, var ett tag sen man var där.

Denna vecka jobbar jag bara mån-tors, så jag har bara 2 dagar kvar. Sen på torsdag tänkte jag åka till Ludvika. Ska bli kul att träffa lite kompisar! Det ska bli skönt att flytta från Falun. Komma tillbaka till Ludvika lite, kunna träffa kompisar och njuta av att verkligen ha kompisar. Det ska bli underbart! Jag saknar verkligen er där hemma.
Som jag skrivit tusen gånger förut, så skulle jag verkligen vilja vara 15 år igen, det var nog den bästa tiden i mitt liv på flera sätt. ( Förutom tiden med Elias ;D <3 ) Jag hade en bästa vän som jag kunde prata med allt om, det var inget tjafs, och skolan var en baggis. Allt var perfekt!

Ja, allt är bara så drygt just nu! Lägenheten är uppsagd, jag är 328.e reserv till skolan, jag vill inte jobba kvar på hemtjänsten och att behöva tänka flera månader framåt utan att veta vad som kommer hända gör mig så sjukt förvirrad och matt. Kan det inte bara ske ett mirakel så jag kommer in på skolan! Det skulle vara underbart! Än finns det lite hopp kvar!

Har kollat på film ikväll. Och nu är det natti natti!

/ Madeleine
I helgen har vi varit i Örebro. Vi åkte dit efter jobbet i fredags, och åkte hem idag, söndag. I fredags var vi på musikal, Berts Bravader, Elias syster Isabell var med och sjöng. Riktigt trevligt och roligt! :) Mamma, Richard och Tobias var också med ner till Örebro och tittade på musikalen, mycket trevligt! Efter musikalen åkte vi hem till Elias mamma och åt lite mat, sen snackade vi lite skit och sov. Som en stock! Har varit så himla trött i helgen.
Lördagen gjorde vi inte så mycket, Jasmine kom till Örebro vid 12 tiden och Susanne vid 16. Vi var upp i svampen en snabbis, sen åkte vi ner på stan och kikade lite i parken och myste runt. Fikade lite och hämtade sedan Susanne. Amadeus kom också till Örebro, det var riktigt roligt! :) Alltid lika roligt att träffa Elias släkt. Alla är så himla söta! :)

Söndag, en riktig slappdag! Har i stort sett inte gjort någonting idag. Fikade på stan med alla, packade, åt mat och åkte hemåt. Nu sitter jag här hemma med grabbarna, Elias och Stefan. Har kollat på film, Boy A, den var faktiskt riktigt bra. Men konstigt slut. Blir väl snart att sova.

Imorgon har man sovmorgon, jobbar 14-21.30. Hoppas det är roliga människor man jobbar med. På torsdag ska jag kanske till Ludvika, till Sandra. Sen på lördag blir det först västerås, då Elias ska hoppa fallskärm, och sen bär det av mot Sthlm och Gröna Lund efter det :) Ska bli roligt!

Bilder från helgen
   


Natti natti!

/ Madeleine




Jag finns här för dig gumman! <3
Du är värd så mycket bättre!
Ta hand om dig.
Ring mig om det är något.
Puss puss!!
Dagen började med sovmorgon. Gick upp och åt lite frukost, ordnade mig lite och satt mig vid datorn. Vid 11 tiden kom Elias hem på lunch. Och vid 12 tiden kom Sandra, Lukas och Rickard. :) Vi satt här hemma och pratade en stund. Sandra gav Lukas lite mat och jag fick hålla i den lille :) Han är ju så söt!
Vi for sedan ner på stan för att äta lite, både jag och Sandra var jätte hungriga. Vi åt på American Take Away. Vi åt lunch buffén, men de var inte snabba med att få ut pizzorna så man fick sitta och vänta mellan varje slice i typ 4-5 min. Men mätta blev vi :) Gick sedan vidare upp på stan och kollade lite. Sandra köpte ett par byxor, jättefina! :) Vi åkte hem och fikade lite hos mig, sen for de hem för Lukas var jätte trött!
Tack för idag, det var en toppen dag med er! Kunde inte blivit bättre!


Har även haft tvättid idag, det var verkligen behövligt! Tvättkorgen var överfull, fast det känns som att den är det varje gång nuförtiden, haha.

Ringde även a-kassan idag, så det ser ljust ut. Jag kommer nog flytta hem till Ludvika i höst. Sen söka skola till våren igen, ska testa att göra högskoleprovet igen. Hoppas på ett bättre resultat. Ska bli roligt att flytta till Ludvika igen för ett tag, ha tid att träffa alla kompisar, här har man ju inga. Kommer inte kunna bo här själv när Elias är ute på sina äventyr, har ingen att umgås med här. Då blir man ju psyk sjuk. Så Ludvika blir nog en perfekt lösning så länge!




/ Madeleine



Jag är ledsen, jag hoppas allt löser sig!

Det är redan 20 juli, tiden går riktigt fort !

Fick sova ut riktigt idag, det var så skönt ! Vaknade 11.00 när Elias kom hem för lunch. Gick upp och satt mig vid datorn en stund, och när Elias åkt iväg för att jobba igen, så började jag baka. Jag bakade dumlemuffins och blåbärsmuffins, blev faktiskt riktigt goda! Så om ni vill smaka får ni komma och hälsa på :)

 

Idag slog det mig verkligen att det är snart en månad kvar tills vi ska vara ute ur lägenheten och jag ska hitta någonstans att bo. Måste ju snart börja packa. Gud vad drygt att bo bland kartonger.. Och städa lägenheten kommer ju inte bli roligt. Ja ja, det löser sig väl, men just nu känns det sjukt drygt att man inte kom in på skolan. Då hade jag inte behövt oroa mig för var jag ska bo osv. Attans att man ska ha sådan otur jämt. Hoppas verkligen allt löser sig på ett bra sätt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag åka och handla lite behövligt.
Och imorgon kommer sandra och lukas! längtar ! :)


/ Madeleine

Trött, ja det kan man verkligen säga att jag är idag. Har jobbat hela dagen, men nu är jag ledig 2 dagar i rad :) Imorgon ska jag nog baka lite :) Iaf om det är fult väder ute, och det antar jag att det är. Men först ska jag ta en sovmorgon, ska bli underbart!
På tisdag får jag finbesök av Sandra och Lukas, ska bli så roligt att de kommer och hälsar på. Ska gå på stan och mysa runt, ska bli trevligt med en heldag med er :)

Lite bilder från mitt besök hos Sandra!

   
                                            


Igår lördag lämnade jag tillbaka Melou till mamma, han som verkligen inte brukar vilja åka bil, hoppade in direkt när jag sa åt honom och det var verkligen konstigt att han lyssnade på mig just med att åka bil. Han hatar att åka bil. Men han visste väl att han skulle få åka hem :) haha. Det har varit trevligt att vara hundvakt, saknar min söta vovve. Rufus verkar tycka det var roligt också.
Efter jag lämnat Melou, lämnade jag nästa, Elias, i smedjebacken, han skulle umgås med lite vänner. Sen brummade jag vidare till Ludvika och där stannade jag för att umgås med Sandra. Vi tog en promenad, gjorde varma mackor, åt godis, tjålade skit och tittade på film! Jätte mysigt och trevligt! Det var den trevligaste kvällen på länge! :) Tack! <3

Nu är det natti natti!



/ Madeleine
Nu har jag kommit på något som också skulle vara kul att göra! Vad sägs om att gå en bartender utbildning utomlands? :) Jag tycker det låter jätte roligt!! Har mycket funderingar och planer nu, så hösten kanske blir bra iaf! :)

/ Madeleine
Nu har jag kommit på vad jag ska göra i höst ! Jag kommer antagligen inte in på skolan, eftersom jag blev 328.e reserv, så då tänkte jag ta en resa till USA i några veckor, kanske 3 eller 4 :) Någon som har lust och råd att följa med? :)

"Kom igen, det blir kul!"


/ Madeleine
Jaha, idag var det onsdag. Var ett tag sedan jag skrev. Har inte haft ork eller tid. Melou följde med oss hem i söndags, mamma ska jobba på öddö i en vecka, så då fick jag vara hundvakt! :) Han verkar trivas bättre här än förra gången han var hos oss. Han och Rufus går så bra ihop så :)

Älsklingen är i Oxelösund och jobbar, kommer hem imorgon :) längtar! typiskt att man jobbar kväll imorgon när han kommer, men det är som det är. I helgen jobbar jag. Det var evigheter sen jag jobbade en helg så jag ska inte klaga. Men jag ska lägga upp ett förslag om att åka och fiska på lördag efter jobbet :) Det kommer nog killarna inte att tacka nej till :) Om det är fint väder förstås. Och melou blir nog glad över att komma hem till Jägarnäs. Dock får han vänta en dag på att mamma kommer hem ;)

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. I måndags var Elina här, vi gick en långpromenad med melou och sen åkte vi och handlade lite grejer till tacos. Mycket gott! Elina stannade till 18- tiden, sen åkte hon till Ornäs för att tvätta bilen. Jag la mig i soffan och läste den 3.e boken av "Twilight" böckerna. Så himla bra! Jag läste klart den igår, så då åkte jag till Ica och köpte den sista boken av dem, "Så länge vi båda andas", åh vilken bra bok! Kan verkligen inte sluta läsa, man är som fastklistrad. Jag brukar inte tycka om att läsa, men dessa böcker är fantastiska, rekommenderar verkligen att ni läser dessa 4 böcker. Den sista boken är på 550 sidor ca, och på dessa nästan 2 dagar har jag läst 350 sidor. Helt sjukt bra! :) haha. Så idag har jag inte gjort så mycket, varit ute med melou, som jag ska igen nu efter detta inlägg, sen har jag i stort sett läst hela dagen, så avkopplande på något vis. Riktigt skönt!

Har faktiskt även tagit mig tid att dammsuga, men disken är kvar. ( kanske är kvar tills imorgon när älsklingen kommer hem också ;)).

Aja, Melou väntar på mig nu.

/ Madeleine
Då var man ledig i helgen :) Igår var vi hos Head och tittade på film, Benjamin Button, den var bra. Men jag var så sjukt trött men somnade tyvärr efter 2 tredjedelar av filmen för jag var sjukt trött igår. Började även att titta på filmen så sent. Men jag var inte värst, Head somnade efter en halvtimme :) haha.
Idag fick man sova ut, riktigt skönt. Åkte till Ludvika idag, var framme vid 14.00 och då åkte jag till mamma en stund, sen åkte jag till pappa. :) Och nu är jag hos mamma igen. Sitter och kollar på en barnfilm, Spaceships, är nå apor som springer runt i öknen och blir jagade av nå utomjordingar. Mammas killes barn är här som ni kanske förstår, och de har valt film ;)

Imorgon blir det tennis och så ska jag hälsa på hos Jennifer.

Ska förresten vara hundvakt i veckan :) ska bli roligt ! mamma ska bort och jobba. Så jag ska ta hand om vovvsingen Melou. Då har Rufus någon att leka med i en vecka, det blir nog roligt för honom att få en fyrbent vän hemma hos oss :)

Ha en bra kväll!

/ Madeleine
Jahapp då var man BARA 328:e reserv i Karlstad! Jävla helvete! Känns så fruktansvärt pissigt. Vill ju verkligen komma in, men det ser mörkt ut! FAN!


/ Madeleine
Ja jag vet inte om det är någon som inte håller med om att tiden går så fort, för fort! Jag och älsklingen har nu snart varit tillsammans i 2 år och 9 månader..






Jag älskar dig!
Idag jobbade jag till halv 2. Därefter for jag till Ludvika för att fika med Jennifer, Novalie och Amelie :) Det var så roligt att träffa er idag! Och Novalie är helt underbar! Söta unge <3 Höll i henne under tiden vi var och fika och hon var så himla söt, hon log, tjålade och bara tittade på mig hela tiden, inte konstigt man blir sugen på en bebis. Men jag har alltid varit barnkär så det är inge konstigt.

Efter fikan åkte jag hem till mamma, de skulle åka till Borlänge och spela bilbingo så jag följde med :) Men när vi kom dit så regnade det sjukt mycket så det blev inställt, typiskt ! Jag som hade tänkt vinna lite pengar. haha. Vi tog oss en tur på kupolen istället, det var också trevligt!

Nu sitter jag hemma och tittar på lite tv, myser med min underbara misse och ska snart ta mig en dusch och sen sova.

Gick förresten in på studera och kollade om jag fått något svar om skolan. Då stod det Urval förbereds som status :) Så snart kan jag se om jag kommer in på skolan, är så sjukt nervös! Skriver på bloggen direkt jag fått svar från skolan.

Duschen och sängen kallar!

Natti natti, jag saknar min Rabogliatti! <3

/ Madeleine

Jag vet inte var jag ska börja med att berätta om gårdagen, den var händelserik. Rebecka och Martin kom i alla fall tidigt, men de gick på stan och utförde lite ärenden innan vi hämtade dem på stan. Niclas och Karmala kom vid 16.00 och det börjades att korka upp. Vi grillade och jag ordnade med bål. Blev riktigt god! Den kan jag rekommendera och jag kommer göra den igen :) Men dock lite för dyr, men det var det värt!
Klockan tickade på och Anna och Erik kom, riktigt trevligt att ni kom hit. Vi spelade kortspel och hade riktigt kul! Kameran i högsta hugg, och blixten smattrade som aldrig förr.
Den här festen bjöd på mycket! Skratt, tårar och ilska, haha.
Elina, Head, Sara och Lifen kom vid 22.15, fick jättefina presenter! Tack! :) Fick även present av Rebecka och Martin, och Karmala och Niclas, tack så jättemycket! :)
Klockan blev ganska mycket och folk försvann, eller ja rättare sagt 6 stycken. De åkte hem. Resten åkte ner på stan och vi gick på Harrys och dansade. Hade riktigt skoj!
02.00 var det dags att kila hemåt, vi tog en taxi och vips så var man hemma. Tog mig några natt mackor, borstade tänderna och hoppade i sängen för att sova. När man hade sovit i uppskattade 30 min så klampar Niclas, Karmala (som blev kvar på stan när vi åkte) och en brud in i sovrummet och la sig i sängen som det redan låg 3 stycken i. Så Elias och Stefan sov på golvet. Bruden som ingen vet namnet på låg där och trodde hon bara kunde ta för sig och sova i en skön säng. Men då blev jag rasande. Varken jag, elias eller stefan ska behöva sova på golvet bara för att hon skulle sova där. Mycket gnabb och tjafs av mig, så gick hon tillslut ut från lägenheten och Karmala fick betala taxi åt henne för att hon skulle åka hem. Fy fan vilken kväll! Jag var klarvaken till klockan 6 imorse, kunde verkligen inte sova för jag var så arg att hon låg och sov i MIN säng, medans jag fick sova på golvet. Men det löste ju sig tillslut :)

       
       
   


Ja som sagt, vilken jävla kväll! Fy fan!
Nu har man städat hela lägenheten och jag lovar... det var välbehövligt! Såg ut som en riktig svinstia. Kladdigt överallt och grejer överallt.

Ja ja, nu blir det inte fest här på ett tag i alla fall! :)

Nu blir det mat!

/ Madeleine

Nu har man haft födelsedagsfest, den var skoj till viss del. Vissa gick hem utan att säga hej då, och helt plötsligt får man sova på golvet för en främmande människa tar ens plats i ens egen dubbelsäng. Helt sjukt! Så sjukt arg så ni kan inte ana. Men nu har hon äntligen gått hem. Hon fattade tillslut. Ni kanske tycker att jag är elak, men då får ni tycka det.
Jag sitter här och kan inte sova. Har en plats på golvet och som ni förstår är det inte alltför skönt! FY helvete! Kommer inte gå att lägga mig förrän någon klivit upp och ger mig en plats.

Orkar inte ens skriva mer. Ni fattar nog! Skit på alltihop!





/ MADELEINE

.... på gång!

Snart jävlar är det fullt med folk i vår lilla 2.a. Kommer bli trångt, men så sjukt kul! Tråkigt att det blev några som inte kunde komma. Men det blir fler gånger :) Vi blir ju många iaf!

Har gjort bål, riktigt god! Ingredienserna blev bacardi razz, bacardi melon, tranbärsjuice, citronjuice, sprite och frukter! :) mums!

Hoppas alla kommer ha en trevlig kväll/natt, för det ska vi ha! :D





Fick förresten världens coolaste tavla av Rebecka och Martin idag :) Tack! :D (som rebecka målat själv!)

/ Madeleine

Ja igår åkte vi till Ludvika, vi hämtade upp Stefan och åkte mot Hagge. Elias har en båt där. Så vi packade i allt och åkte iväg och badade, riktigt skönt! Var t.om. varmt i vattnet ;) Efter en stunds badande blev det dags för fiske, men det var på tok för varmt för fiskarna så det blev inge fisk. :/ Bättre lycka en annan dag.

Köpte en digital systemkamera igår :) yeay! Som jag har längtat efter en :) Så nu ska det knäppas kort!

  

Lite svårt att knäppa kort på Rufus, han är aldrig still ;)

Idag blir det kanske Ludvika, bad och fiske idag igen, vet inte riktigt än. Beror på om Stefan skulle bort.

Måste även förbereda lite grejer för imorgon, kommer ju mycket folk. :) Vi blir runt 18stycken :D kommer bli sjukt kul! Är det någon som har ett bra bål recept? Tänkte göra lite bål att bjuda på!

Nej nu ska jag laga lite mat. Hoppas älsklingen kommer hem snart, så vi kan åka och sola!

/ Madeleine