Sista FF träningen idag, har nyss ätit frukost så blir träning om 2 timmar. Ska bli lite skönt att få träna det man tycker är roligast :) men det har helt klart varit värt det.

Imorgon är det vägning och mätning. Ska bli intressant och se om man gått under 70kg. Igår vägde jag iaf 70,6kg.

Solen skiner ute och ska nog gå ut och njuta lite av den. Får passa på, har ju varit så fult väder ett bra tag nu.

Imorgon kväll blir det tacos hos mamma och det ska bli så gott :) men som sagt, mat i rätt mängd ;)

Nej nu ska jag mysa lite med min fina pojkvän som ligger här bredvid :D <3

/Madeleine

Dagens träning är avklarad! Känns riktigt skönt :) frukost och mellanmål är också avklarat så nu ska jag städa och diska lite. Men har tagit mig lite vila under det sköna täcket ;)

Fredag idag, ska bli underbart med helg och det ska bli roligt att få träna på sitt egna sätt igen. Blir lätt lite tråkigt med samma övningar hela tiden. Jag vill träna body pump, combat, box och löpning. :)
Sen har jag även tänkt börja simma någon dag i veckan. Får se vad man hinner med, men det kommer iaf bli minst 5 pass i veckan, och såklart bra kost! Ska fortsätta med samma kost ett tag till, men unna mig något litet på lördagar ibland. :)

Har ju bokat en resa i sommar, så jag ska vara i mitt livs bästa form då hade jag tänkt ;) jag vill kunna gå i bikini och känna mig snygg och slippa en putande mage. Har kommit en bra bit på vägen och jag är supernöjd med det :)

Har hittills gått ner 4 kg och det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Mitt mål är att i alla fall ligga under 70. Vilket betyder att jag ska gå ner 2 kg till, inte så mycket :)

Nu blev det en hel del babbel, men så blir det ibland ;)

Nu ska jag göra ett ryck!

Ha en bra helg,
Puss
/Madeleine

Dag 26 är gjord, och nu längtar jag tills man får väga och mäta sig :) ska bli spännande och se om det hänt ännu mera! Men nu är magen svullen som en gravidmage pga det "roliga" vi tjejer får en gång i månaden ...

Träningen gick bra idag, var roligt när man fick välja ut vilka övningar man ville göra :)

Ligger i sängen och tar det lugnt medan älskling är och handlar. Helt slut efter tre heldagar med praktiska övningar. Men är jätte roligt :) man är ju knäpp som tycker det är kul att sticka folk i armen ;) haha!

Ska gå och fixa mig för kvällen! Ska sova i tid idag så jag orkar upp och träna tidigt imorgon :)

/Madeleine

Haft en heldag i Falun idag, en mycket givande dag. Men dagarna blir långa och all information gör en så trött!
På vägen hem höll jag på att somna men får inte sova med linserna så det blev en kamp mot trötta & tunga ögonlock.

Väl hemma så cyklade jag till mamma och sen åkte vi ner och tränade å gymmet! Kändes helt ok idag på träningspasset :) känns bättre när de "tråkiga" övningarna är utbytta ;)

Handlade efter träningen och sen hem och lagade mat, det blev köttfärssås och makaroner, med sallad och knäckebröd. :) mumsigt.

Nu börjar mina ögonlock bli tunga igen, så nu ska jag inte stå emot tröttheten. Ska bli underbart att sova :)

Natti natti på er!
/Madeleine

Hallå på er!

Ska snart sova då jag är trött som tusan. Har haft en heldag i skolan (i Falun) med praktiska övningar såsom PVK och injektioner. Roligt! :)

Fitness Fighten går bra men längtar efter en vilodag. Min kropp verkar säga lite nej. Jag har såna känningar i kroppen när hjärtat slår! Känns som att hjärtat sitter på utsidan av kroppen och jag ser det slå genom bröstet. Lite obehagligt faktiskt. :/ men ska väl förhoppningsvis gå över :)

Har ordnat en sallad till skolan imorgon då vi inte har någon micro att värma maten i, men lärarna har tre stycken. Blev lite lax, pasta, skinka och grönsaker. ;) får duga tills imorgon.

Nej nu vill jag sova.

Natti på er!

/Madeleine

Hej på er, det blev inget inlägg igår då jag hade fullt upp med annat.

Tog sovmorgon igår och idag, var välbehövligt med lite vila!

Efter träning och mat så tog jag mig en sväng till Sandra. Där blev det bus med Lukas och film :) jätte mysigt! Man känner sig alltid som hemma där.

Idag gick träningen ok, är trött och slut efter 22 dagars träning. Men är ju bara en vecka kvar, så imorgon börjar jag dagen med ett träningspass :)

Här får ni en bild på kvargplättar som jag brukar äta till mellanmål.

3 äggvitor
15g havregryn
50g kvarg
Och lite bär till :) mums!

/Madeleine

Idag har varit en bra dag!! :) jag vaknade utvilad imorse, kl 7!!! Vad hände :) gick upp och gjorde frukost, i normala fall hade min morgon sett ut som så att jag sovit några timmar till, hoppat över frukosten och slappat men så är inte fallet nuförtiden :)
Frukost blev lättfil, müsli, knäckebröd med skinka.

Gjorde mig ordning och tog cykeln in till stan för ett frisör besök! Så skönt att klippa bort allt slitet hår, vilket var 10 cm..... :O men har fortfarande längd på håret :)

Träning blev det efter frisören och det gick bra! :) gillar den nya övningen som kom idag. Träffade även min bror där, som jag sedan tog en tur med upp till morfar. Blev kvar en stund, närmare 2 timmar, tror han tyckte det var roligt med lite sällskap.

Till middag idag blev det kyckling med massa krydda på, mums! (curry,cayennepeppar, svartpeppar & paprika). Till det pasta, grönsaker och knäcke!

Myskväll framför tv.n idag :) skönt att ha en riktig slappkväll, MEN så sugen jag har varit på sötsaker idag och är inte lättare att motstå alla frestelser när man snart ska ha "lingonveckan" ;) men här ska det kämpas!

Har hittat lite nya kläder jag vill ha!! :) ska unna mig något nytt i slutet av denna månad iaf! :D

Blev massa strunt i detta inlägg, men nu är det slut för idag.

Eller nej vänta nu, har ju vägt och mätt mig idag!!
Resultat:
Mage: 86,5cm (10/4: 91,5) (start: 94cm)
Vikt: 71,5 kg (10/4: 73,4 kg) (start: 75 kg)

Totalt:
Midja: -7,5 cm
Vikt: -3,5 kg
Vilopuls: -17 slag/min

Natti på er!

/Madeleine

Nyss ätit dagens middag som bestod av regnbåge, sallad, bulgur och knäckebröd m. skinka. Gottigott! :)

Dagen har bestått av lite plugg, träning och promenad med finaste vovven.

Imorgon är det dag 20 och dags för vägning och mätning :) ska bli intressant! :D det innebär även att det bara är 10 dagar kvar imorgon :) Tjoho!
Jag är nöjd med de resultat jag fått hittills, hoppas det kan försvinna något kg och någon cm till ;)

Nu är det hockey på tv.n. Vore sjukt roligt om Skellefteå vann den här matchen också. Så trött på Brynäs ;)

Här är en bild på min goda middag :)

/Madeleine

Idag har varit en tröttsam dag, men kämpade mig genom dagens träning. Löpningen gick bra, sprang 2km på 11.50, så det börjar ta sig :) målet är 10 minuter.

Jag fuskade idag med mätningen, man ska egentligen väga och mäta sig var tionde dag, alltså på fredag men blev så sugen på att se om det hänt något på de 8 dagar sen förra mätningen, och visst hade det de. -4,5 cm till över magen, alltså totalt -7cm hittills och det är 11 dagar kvar, hoppas det händer en hel del mer! :) men en sak är säker att jag ska hålla i mängden av mat efter att fitness fighten är slut för att hålla vikten och få lite mer resultat :) kommer unna mig godsaker men högst en gång i veckan och i liten mängd. Man måste ändå få leva lite! :)

Ikväll blev det kyckling, bulgur, tzatziki och sallad till middag.

Nu ska jag borsta gaddarna och sen lägga mig i sängen med älskling och kolla på serier :)

Bjuder på en bild på cupcakes som jag gjorde åt en kompis när hon fått sin andra son :) är så sugen på något med choklad, men blir inge sötsaker! Men man får ju drömma sig bort lite ;)

/Madeleine

Nu är det snart sovdags, men uppdaterar lite här innan!

Nu har man kommit in riktigt i maten och alla måltider som ska intas varje dag. Det är skönt att kunna slappna av lite mer, man har lite mer koll på mängd av maten och så.

Träningen går bra! Hoppas på att snart kunna springa igen då jag tycker det ger mig mer än att t.ex. sitta på en cykel på gymmet.. Men några dagar till ska benhinnorna vila!

Vet inte mer vad jag ska skriva så jag säger Godnatt istället.

/Madeleine

Halva månaden har nu gått och träningen går bra! :)

Idag blev det köttbullar, pasta, grönsaker och knäckebröd till lunch.

Och till middag, tonfisk sallad med bulgur och tzatziki.

Tycker det är svårt att få mat idéer under FF, men ska testa mig på att göra chili con carne någon dag tänkte jag! Hittade vita bönor som inte innehöll socker. All mat innehåller ju verkligen socker, inget jag tänkt på jättemycket förut, men nu när man inte får äta något med socker så inser man vad mycket det är som är fyllt med socker!

Nu har jag även fixat ett gym kort så nu kan jag träna där de dagar vädret är fult! Sen ska jag börja simma lite mer, så himla skönt att simma! Och det får man göra gratis när man har ett medlemskap på gymmet.

Jag måste bara tillägga att jag är så nöjd att Skellefteå vann denna match!! :D wihooo!

Har fixat så vi fått en stor garderob också, hade massa verktyg där inne, så nu är de flyttade till de små garderoberna, här får ni ett smakprov på resultatet!

/Madeleine

Woho snart halvvägs in i fitness fighten. Nu börjar jag få tillbaka lite energi igen :)
Och nu börjar det synas på kroppen :) min mage har aldrig varit så "platt" som den är nu, hihi!

Idag till middag improviserade jag lite, så det blev laxsås och pasta!
Koka pastan som vanligt. Tärna laxen och lägg i en kastrull, tillsätt 50g kvarg (150g till kille), ha sedan i de kryddor du anser är goda. Jag hade i svart- och vitpeppar, dill och lite salt. Blev smaskens :) sedan lite gurka och tomat till. Perfekt middag!

Känns inte alls som fredag idag, men ska bli skönt med lite helg.

Återkommer med mer mat idéer om jag får några ;)

/Madeleine

Aj aj aj, säger mina benhinnor! :( de är inte vana att utsättas för 4km löpning tolv dagar i sträck! Så för att slippa en riktigt illa inflammation så ska jag gå ner till actic imorgon och fixa ett gymkort! Kostar 229 kr för student, så lär väl passa på när det ändå är ett ganska hyggligt pris.

Dagens träning gick och kändes jättebra! Hade inte benhinnorna gjort ont under löpningen hade den gått superbt! Men bara att vila dem från asfalten och köra crosstrainer, roddmaskin och cykel istället :)
Nästa vecka ska jag vara tillbaka med löpstegen.

Har varit på skolan hela dagen idag, det var roligt att träffa klasskamraterna lite eftersom det inte blir av så ofta när man pluggar på distans!

JAAAAA! Woho, skellefteå kvitterade nyss till 2-2. Förlängning i andra final matchen :) låt nu inte Brynäs vinna detta!! :P

Nu ska jag ladda mina batterier för imorgon, som består av föreläsning, träning och kopiering av studentlitteratur!
Natti på er.

Puss
/Madeleine

Idag började dagen tidigt, eller ja 07.00 är tidigt för mig ;)
Frukost blev gröt, hallon, lättmjölk, knäckebröd och skinka.
Tog det lugnt efter frukosten, kollade lite tv och mös med kissarna.
Vägde mig förresten idag och har gått ner 2 kg sen fitness fighten började :D wohoo! :)

Lunch blev fläskfilé, pasta, grönsaker & kvarg. ;)

Tränade dagens pass på gymmet idag så mina benhinnor får vila lite :) gick väldigt bra idag, kände att jag hade lite mer energi än de senaste dagarna :)

Middagen bestod av köttfärssås och pasta med grönsaker och knäckebröd med skinka på.

Ska upp tidigt imorgon så måste sova nu. Natti!

Tyvärr så hade jag inte tid att blogga igår, så det får bli en uppdatering idag istället! :)
Dag 10 av Fitness Fighten är nu inne, vilket innebär att man skulle väga och mäta sig och se om det var några skillnader sen man började. Jag äger ingen våg så kunde inte kolla vikt skillnaden men jag mätte midja och lår, och resultatet låg på -2,5 cm i midja, och på båda låren! :) Känns så himla skönt att det börjar hända saker. Jag är nöjd! Men nu är det hårdträning som gäller, dock så har mina benhinnor börjat tagit stryk av all löpning som utförts..... Så jag vet inte hur jag ska göra i fortsättningen då jag tränar hemifrån och inte har något gymkort, så är löpning typ den enda kondition som jag kan utföra. Hoppa hopprep i 20 min är nog inte min grej riktigt ;)
Dagens träning är utförd och det gick bra! Har som sagt dock ont i benhinnorna, men det hindrar inte mig, bara det inte blir värre... :(


Jag måste även bara få skryta lite om att jag fick tillbaka ett tentaresultat idag, och jag klarade den!! Det är helt otroligt att jag ens gjorde det, det var på håret, men jag trodde aldrig att jag skulle klara den här kursen utan en enda omtenta! Så jag är grymt stolt över mig själv! Och självklart ska detta firas sen när Fitness Fighten är slut. Inte säker på vad jag ska fira med men en sak är säker, det blir INTE massa godis iaf ;)
Det är så himla tråkigt väder ute, så nu blir det lite studielitteratur och plugg i någon timme innan det är matdags, blir en sen lunch idag! Men så kan det vara ;)
Du gör mig till den lyckligaste på jorden! ♥

Puss
/ Madeleine

Idag har det varit en tröttsam dag, känns att man tränat och ätit mindre i 8 dagar nu. Men bara att hålla i!

Träningen gick mindre bra idag, iallafall löpturerna. Benen var trötta & tunga, så det gick tungt men tog mig genom båda löpturerna & styrkan gick iallafall bra :)
Det är skönt att ha Stefan med i denna fight samtidigt, så man kan peppa varandra tunga dagar som denna.

För er som undrar varför jag är med i detta så är det för att få snabba resultat av träningen, jag gillar utmaningar & för att få en bättre koll på kosten.

Har nyss spelat Bingolotto men vann ingenting!

Nu ska det sovas, i tid äntligen! :)
Natti natti!

/Madeleine

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/982992/images/2012/pic_197540525.jpg" class="image">

En vecka är nu gjord!! :)

Har gått hur bra som helst att inte tänka på massa godis som jag brukar äta på lördagar och helst nu under påsk! Men jag har gett mig fan på att klara detta utan socker och godis!! :)

Blev en sen träning idag, och det gick tungt men utförde den iallafall. Imorgon blir det en tidigare träning :D

Var bjuden på påskmiddag idag och jag åt det jag "får" äta! Lite potatis, lax, äggvita och sallad! :) gottigott!

Nu är det natti natti för att orka upp imorgon.

Puss
/Madeleine

Dag 6 är nu gjord! Åt nyss middag och det blev fläskfilé, FF raggmunk, keso och sallad! Mmmmm! Det är min favorit av de recept vi testat än så länge! :D

Nu är det film, sen sova och försöka gå upp i tid imorgon för att träna! :)

Idag har jag känt mig jätte pigg och energi sprudlade mest hela dagen, så efter träningen imorse blev det storstädning och tvättning, vilket verkligen behövdes ;)

Så skönt att energin sprudlar, har inte känt mig så här pigg på länge! :D

Men som sagt film nu!

Natti natti.

Puss
/Madeleine

Godmorgon!
Idag känner jag mig piggare än tidigare i veckan, så idag blir det lite tidigare träning, runt halv 1 tiden!

Idag gjorde jag gröt till frukost, för omväxlings skull!

Känner att det händer något med kroppen, och imorse mätte jag lår och mage! -2cm på låren och -1cm runt magen! :) så det händer verkligen grejer :))) våg har jag ingen, så kan inte väga mig men huvudsaken är att det syns på kroppen att det försvinner :)

puss på er!

/Madeleine

Nu äntligen börjar man komma in i kosten! Lite ovant att äta var tredje timme när man inte gjort det tidigare, men nu börjar det ge med sig :)

Åt lunch för en stund sen, fick bli;
150g fläskfile, 25g pasta, 50g paprika, 45g blomkål och 50g kvarg.

Så kl 16.15 är det träning som gäller! Idag har den första övningen bytts ut, ska bli spännande att testa den.

Nu så här fyra dagar in i fighten känner man att det är något som händer med kroppen! Man svettas fast man sitter still, oftare kissnödig (inte så intressant info kanske) så nu är det på gång.

Tror jag har ansträngningsastma, så nu måste jag ringa Solsidan för undersökning! Är jätte jobbigt att träna på högt tempo, får liksom dåligt med luft och efter träningen får jag hosta och piper ibland i luftvägarna! :/ hoppas att det inte är astma! Vill verkligen inte att det ska vara astma, men det löser sig alltid på något sätt :)

Har börjat lite smått att läsa till den första skoluppgiften i nya kursen också. Så nu är man i alla fall på gång :)

Bjuder på en bild på min frukost imorse. 3dl lättfil, 50g müsli, gurka, tomat & 50g keso.

Puss
/Madeleine

Tredje dagen har halvt gått nu! Har precis ätit lite lunch och laddar nu för träningspasset vid kl 16.

Min dag har sett ut såhär utifrån kosten.
Frukost: 3dl lättfil med 50g müsli. Omelett gjord på 2 st äggvitor.

Mellanmål: 100g tonfisk och ett äpple.

Lunch: 25g ris, 100g lax, 100g grönsaker och knäckebröd m. kalkon.

Till middag har jag tänkt göra rödspätta, men får se vad det blir till :)

Lägger in en bild på en påbörjad lunch ;)

Puss
/Madeleine

Nu är den andra dagen avklarad! Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på mina måltider imorgon! :)
Så ser ni lite hur upplägget är.

Har faktiskt träningsvärk idag, det trodde jag inte att jag skulle ha, men det har jag ;)

Första gången på länge jag går och lägger mig tidigt idag, ska försöka gå upp tidigt imorgon så jag kan träna innan föreläsningarna!

Nej nu vill jag sova, natti natti!

Puss
/Madeleine

Snart är första dagen av FF gjord och det känns som att det tagit en hel del tid med att fixa med maten, men antar att det blir bättre när man kommit in i rutinerna :)
Men nu är det igång och nu ska det köras stenhårt hela månaden!

Måste iväg och köpa lite vikter imorgon, så det blir lite jobbigare under övningarna.

Har börjat rensa här hemma, med kläder, skor som jag inte kan ha längre, möbler och sånt som inte är nödvändigt att ha. Så ikväll kommer det en och köper en innerdörr av oss. Katchiing! Igår var en kille hit och köpte sängben. Och sen har jag sålt lite kläder så lite pengar har kommit in på saker som jag anser är skrot ;)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.
Kom igen nu ni där ute, jag vet att vissa läser, så kom igen, ställ frågor eller skriv en kråka och visa vem du är som läser :)

Puss på er!
/ Madeleine