Hoppas ni haft en bra jul och att ni får ett gott nytt år! Själv har jag haft en jätte mysig jul med massa bra julklappar! Fick en resa och en babyliss icurl av älskling, av mamma fick jag stekpannor, knivset, blender, påslakan, ja massa bra saker som är tråkigt att köpa själv. I pappas familj hade vi julklappsbyte, gick ut på att alla köpte en julklapp och du fick en specifik person du skulle köpa till, för högst 400kr. Och det skulle vara ett rim som innehöll vem det var ifrån, vem det var till och även vad det var i paketet. Jätteroligt!
Det var Erika som hade köpt julklapp till mig, fick 400 kr på Make Up Store! :D så jag var in och handlade för det idag, en foundation och rouge :D

Sitter på bussen nu, påväg till Ludvika.

Orkar inte skriva mer....


..eller jag måste ju tillägga att jag kom in på skolan, nu äntligen får jag börja plugga till sjuksköterska! :)))


/ Madeleine

Måndag & ny vecka, den veckan jag väntat på länge!

Ledig dag idag & det har varit underbart! :) Dagen började med sovmorgon, sen har jag bakat julgodis, ja ännu mer ;) haha. Recept kommer upp senare!

Imorgon jobbar jag kväll & likaså på onsdag. Efter jobbet på onsdag åker jag hem & firar jul! Kommer bli så mysigt! & jag längtar efter att få träffa Jasmin & Alessa. Första julen för Alessa, & självklart har man köpt julklapp!

Jag har inte så mycket att skriva om, det kommer så småningom, då jag vet om jag kommer in på skolan, för då kommer det hända mycket i mitt liv :)

& självklart kommer jag uppdatera er när jag kommer hem från nyårsresan, massa bilder :) Äntligen får man komma ut med kameran & fotografera, skulle vilja ha ett nytt objektiv. Synd att dem är så dyra.. :( Spara spara! :)


Ja ja, nu ska jag gå och slå in julklappen som är kvar! Sen är allt färdigt :D tjoho!

/ Madeleine
Ja nu är det bara 6 dagar tills jag åker till Ludvika och träffar min älskling, familj och min Jasmine!! ♥ den 23.e ska jag spela bingolottos uppesittarkväll med Jasmine & Sonny! Myspys!

Kom alldeles nyss hem från affären, har inhandlat lite bakingredienser, men skriver inte här vad det blir för något, för jag vet att mamma läser & hon får inte veta det! ;)

Ligger i soffan och laddar inför dagens jobbpass, 17-20, inte världens längsta & jobbigaste precis, men det är nästan dem korta turerna som är värst, för de känns lite onödiga. Men är man i behov av timmar så är man, då tar man det man får.

11-12 dagar kvar tills jag får veta om jag kommer in på skolan också, spännande! :)

Och en annan glad nyhet är att jag antagligen kommer få provjobba på Harrys här i Karlstad :D Kommer bli riktigt roligt!! Det går bra nu! Hoppas all otur är påväg att vända, men det känns som det, det känns som att 2011 kommer bli mitt år!

Längtar till så mycket just nu!

* Jul
* Antagning 2 till skolan
* Nyår
* Slutet av januari, men säger inte vad ;)

Nu är alla julklappar klara också, så himla skönt! Bara lite smågrejer till älsklingens julstrumpa kvar :) ♥

/ Madeleine

Har inte haft tid eller ork att blogga, men nu ska ni få läsa lite! ;)

Älsklingen kom hit i fredags, jag jobbade dock på LLA då, personal, spelare & publikvärdar hade julfest, 350 personer. Jag var servitris och efter 22 fick jag agera bartender, så sjukt roligt :) Och alla var verkligen PRUTTFULLA som vissa uttryckte sig! :D haha.
Slutade 02.30 den kvällen och när jag kom hem låg älsklingen och sov så sött i soffan :) ♥

Igår lördag spenderade vi förmiddagen och lite av eftermiddagen på stan, frukost & fika, sen shopping!! Tack min kärlek för allt jag fick! :) Du är underbar!!

Dagen har bestått av mys & mat på vedugnen, så sjukt god mat där !



Nu är det mys med katterna & musik i öronen.


Imorgon kl 8.15 ska jag befinna mig på vårdcentralen, äntligen ska jag få svar på vad det är för fel på mitt knä! :D



/ Madeleine

Nu jävlar alltså!! :D 17.e reserv på sjuksköterskeutbildningen i Falun! Kommer jag inte in nu då vet jag inte vad jag gör!! Nu är det faktiskt min tur :D
Brukar alltid hamna på reserv 100, och efter andra antagningen slutar jag på reserv 21, MEN NU börjar jag med att vara reserv 17!

Håll tummar och tår för mig nu! Om en månad får jag veta!
Och kommer jag in på skolan får jag plugga med en av mina bästa kompisar :) Alltså detta är helt underbart om det slår in.

Plus att jag får bo tillsammans med min älskling! Åh jag längtar som en tok!! :D Mycket att se framemot nu!!


/ Madeleine

Ja nu är förkylningen på bättringsvägen :D tjoho! Äntligen kan man gå till jobbet imorgon! :)
Match Färjestad - HV71 imorgon.

Om jag inte hade varit sjuk hade jag gått ut och fotograferat! Träden är verkligen vita och fina, och kallt är det, burr! Men det är så vintern ska vara. Blir jättesugen på att åka slalom :) äääälskling?? ;)

Jag har äntligen hittat sängramen som jag vill ha, fast billigt! Hittade en för 1300 på blocket! Så älskling ska hämta den imorgon, och sen när den kommer ner hit är en annan sak, haha!
Men det kommer bli så bra när sovrummet blir klart! Önskar jag hade en egen lägenhet så man fick renovera lite också, men det kommer så småningom :)


Såhär ser sängramen ut som jag ska köpa! :) Så fin! Och eftersom jag är 175 så har jag 25 cm tillgodo ner till kanten, annars klagar ju många på att det blir trångt med fötterna, men då får man krypa ihop sig lite ;)

Nu ska jag klä på mig massvis med kläder för att ta mig till affären och handla lite mat, börjar tryta i kyl & frys!



Jasmin, du är min bästa vän! i vått & torrt finns du där! ♥ OM det skulle ringa något konstigt nummer till dig, så MÅSTE du SVARA! :D Jag lovar att det kommer vara något bra, men det är inte säkert att det ringer, men om det skulle göra det! ;) hihi.
& självklart får du & Alessa komma hit när ni vill! :D


/ Madeleine

Ja detta var inte den roligaste dagen på året precis. Förkyld som fan och tråkig dag! Jag vet att det inte blir roligare än man gör det själv, men jag har verkligen en deppdag idag.
Har sovit dåligt inatt pga halsont och hosta, och även drömmar om ja ..... jobbiga saker. Förstår inte varför de inte kan ge sig. FÖRSVINN!

Katterna ligger och sover på varsin sida om mig i soffan, mina gosisar! :) Rufus har fått jättemycket päls nu när det är vinter :D ♥

Nej ska ta och äta något! Är sugen på att baka något också, men står nog över det idag!



/ Madeleine

Ja nu håller ni tummar och tår att jag får lägenheten som jag sökt!! :D Den är mindre och mycket billigare :) HOPPAS!!

Sen får ni även hålla tummarna för att det inte är nå större fel på mitt knä, ska till doktorn den 13.e december. Vill kunna träna som vanligt så det är väl på tiden att kolla upp det .. Har en älskling som blir arg på mig annars ;) ♥

Jag bakade ju lussebullar igår och de blev så goda så ;)








Nu ska jag städa lite och sen åka ner på stan för att lämna in en spontan ansökan på Harrys! :)

Sen ikväll kommer Frida hit och vi ska baka pepparkakor, och äta tacos :D mums!!


Önskar er en bra helg och en mysig andra advent på söndag!

/Madeleine

Degen står på jäsning och ja snart är det dags att knåda och baka ut lussebullarna! :) Önskar att älsklingen var här, hade varit lite mer stämning att baka, och alltid roligare att baka åt någon. Katterna gillar ju inte lussebullar ;) haha.

Blev ett besök på stan idag, med Elin! Var mycket trevligt, tog en fika på Farbror Melkers och sen gick vi och tittade lite, men fattig som man är så köpte man ingenting.
Egentligen är jag inte fattig men det var en tjej som skulle flytta in här i måndags, hon hade fått nyckel och allt. MEN sen fick hon en egen lägenhet, och jag förstår henne till fullo att hon tog den, men hon sket i att betala mig hyran. Hon har ju liksom fortfarande en månads uppsägningstid. Men jag ger mig inte i första taget, rätt ska vara rätt!

Doftljusen är tända och jag myser, älskar när det är lite mörkt och man tänder en massa ljus! :)

Är ledig imorgon också! :D jätteskönt! Då ska jag passa på att ta ett riktigt långt träningspass, ska även springa in på Harrys och lämna in en spontan ansökan! :)
Och på kvällen kommer Frida hit. Ska baka pepparkakor :D

/ Madeleine