Svettig & trött ska jag nu försöka få ihop till ett inlägg! Jag har nyss varit på body pump pass, jobbigt men kul! Försöker att träna minst 4 dagar i veckan, men vill hinna med 5 dagar ;) & ibland blir det dubbel pass .. men nu är man igång igen, har blivit lite dåligt där ett tag eftersom mitt knä tackade för sig, men nu när jag vet vad det är för fel och hur jag ska träna det så är jag äntligen igång igen :D Nu finns det inget som kan stoppa mig!
I helgen blev det en tripp ner till Karlstad, blev så sugen på att få jobba lite! ;) Nu har jag fått mersmak på att jobba mer på LLA. Älsklingen & Robban var också med, kollade på hockeyn. Så går Färjestad vidare till semifinal så ska jag åka ner & jobba :D wohoo!
Jag har inte bott här i Ludvika länge denna gång, men jag har redan "tröttnat" & vill tillbaka till Karlstad, nu! Så inom en snar framtid blir det nog Karlstad, igen :D Skolan är ju ändå på distans så det kommer gå kanon, & i Karlstad har jag extra jobb om jag vill, skulle ju vara underbart med ett helg jobb samtidigt som man pluggade.
Så drömmen jag har nu är att få flytta ner till Karlstad igen!
Igår hade jag & älsklingen en mysig hemmadag, så skönt att ha en dag att bara ta det lugnt på! Sovmorgon, tacos & film! :D ♥
Har tänkt att jag ska ut och fotografera lite någon dag när det är fint väder! :) Skulle vilja ha ett nytt objektiv, men det får vänta nu när man är en fattig student ;) hehe.
Jag älskar dig min fina Stefan! ♥



/ Madeleine

Tiden finns inte riktigt tilll att skriva massa inlägg i denna blogg längre! Skolan & allt plugg tar all tid jag har i stort sett.
Igår hade vi muntlig redovisning om barn & ungas uppväxtvillkor, & yes vi fick godkänt! wohoo!
& idag har det varit föreläsningar hela dagen, 9-16.30. & lika imorgon.

Jag bakade dessa ljuvligheter igår! :D Blev så goda, om jag får säga det själv! hihi.



Har börjat träna på gymmix, & det är riktigt kul! Mycket roligare att gå på pass än att slita röven av sig på en crosstrainer, som blir tråkigt efter 15 min! & bara snön försvinner så blir det att köpa nya löparskor & sen äntligen få springa av sig lite energi! love it!

Joshua spelas i mina öron, uuunderbart! Kan inte skriva eller säga det för många gånger. Musiken som han gör är fanemej den finaste och bästa musiken. Har ni inte hört honom så har ni missat något!!


Ska ta och fixa lite här hemma innan jag ska på Body Pump kl. 19.15. Är ett helt nytt pass idag, så får se hur det går, men ska nog gå bra :)


/ Madeleine