Måndag och man är hemma i Karlstad igen. Den här gången kändes det extra jobbigt att lämna min älskling och mina underbara där hemma. Saknar Jasmine & Alessa som bara fasiken.

Sitter i soffan och huttrar, är så jäkla kallt i denna lägenhet, blir nog ett samtal till bovärden imorgon, ska väl för fan vara varmt i en lägenhet när man betalar för det..

Har iallafall haft en underbar helg i Ludvika.

Idag var jag och fikade med Sandra & Lovis, mysigt och trevligt. Längesen man träffade Sandra, är väl ett X antal år sen.

Hade velat träffa Sandra & Lukas men han kräktes i fredags sen hann jag aldrig idag, :( tråkigt, men är så ibland.

Nu snart ska jag sova, ska jobba delad tur imorgon, 7-11 på hemtjänsten och 16-21.30 på LLA.


Natti natti!

Det är inte alltid man känner sig betydelsefull, & just nu är det så!

/ Madeleine
Måste bara lägga upp och visa vilka fina lampor jag har beställt! :D :D
Denna ljuva och coola lampa kostade 1599 kr, men mamma hade 40% rabatt, så fick den för 959kr. :)
Och denna fina kostade 479kr och jag fick den för 335 kr :) Så fick två jättefina lampor för 1300 kr :D
Nu måste jag bara vänta till den 25 januari, då dem kommer att levereras! hihi.
Vad tycker ni ?

/ Madeleine
"Godmorgon"
Som jag skrev i förra inlägget så åkte jag, Jasmin & Alessa till kupolen igår! Jasmin jobbade till 13.30 så jag hämtade Alessa så tog vi en promenad ner till stan och väntade tills hon slutat jobbet, sen for vi :) Kom fram vid 15 tiden och vi hade en jättetrevlig stund. Vi hade faktiskt så trevligt så vi tänkte inte alls på klockan, så när klockan var 19 fick vi lite småpanik.. "tänk om det inte går fler bussar eller tåg", "Alessa ska ju sova om en halvtimme egentligen", haha ja, men hem kom vi!
Handlade lite grann, hittade en spetströja på gina tricot och ett svart linne, sen köpte jag en stickad tröja på hm, som jag har letat .. äntligen hittade jag en som jag gillade :)
Var meningen att jag skulle kolla på lite julklappar också, men så blev det inte ;) haha.
Idag lördag och dagen innan första advent blir det mys med Sandra & Lukas, och ikväll får vi se vad som händer. Antingen mys med älskling eller med Jasmin, åh beslutsångest! ;) ♥
Nej nu ska jag fixa till mitt rufs till hår. Börjar bli långt och slitet, men vill inte klippa det! Men toppa måste man väl iaf göra ibland.
Ha en bra helg och mysig första advent imorgon!
En trött och söt Alessa, med ny mössa!
/ Madeleine
Jag har verkligen världens bästa vänner!

Nya underbara vänner här i Karlstad, och mina underbara gamla diamanter där hemma! Saknar er jättemycket, men jag kommer hem inatt, och stannar till på måndag eftermiddag.

Imorgon ska jag åka till kupolen med Jasmin & Alessa!, kommer bli så mysigt! Jag vill tacka dig Jasmin för att du är en underbar vän. Det som betyder jättemycket för mig är att du stod upp för att jag var en vän till dig och aldrig slutade umgås med mig. Jag tänker på det ofta, och jag älskar dig för det!

Under helgen ska jag även hinna med att träffa Sandra & Lukas! Busungen som bara växer och växer, stora killen, pratade med honom i telefonen häromdagen, "Madde, Madde, Madde". Sötis! :D

Mamma, Pappa, Mormor&Morfar ska också hinnas med i helgen! Blir en massa hälsa på! Och SJÄLVKLART sist men inte minst, min underbara ÄLSKLING! Mys och filmkvällar med dig

Kommer bli en underbar helg med nära och kära!


Älskar er alla underbara vänner!



Det här var den enda bilden som jag och mino var med på båda två! Fina Isabell är också med :D

/ Madeleine

Har varit så skönt att vara ledig idag! Har tränat och bakat! Skulle egentligen ha städat också, men blev inte så, får göra det imorgon, för då börjar jag inte jobbet förrän kl. 16!
Färjestad - AIK imorgon.

Den senaste tiden har jag jobbat en hel del! Så är trött och utsliten, därför tar jag mig en minisemester hem till Ludvika torsdag - måndag! :)

I helgen har jag jobbat, i fredags både på hemtjänsten och LLA, då det var Idol. Och i lördags hockeymatch, Färjestad - Frölunda, sjukt mycket folk var det! Men riktigt roligt! :)

Mamma, Richard och Stefan var på besök i helgen!

Saknar dig darling, varje sekund som går! Den bästa julklappen skulle vara att du kunde flytta hit till mig ♥ Men jag är tacksam för att jag har dig, även om det är 17 mil härifrån! Vår tid kommer :) Och snart är det bara 4 veckor kvar tills vi åker på resa tillsammans!! :D Längtar! :)






Bjuder på två bilder från när Melou var liten valp! Så himla liten och söt! :D ♥ My little puppy, saknar dig!

/ Madeleine

Efter jobbet gick jag till InterSport och köpte denna fina sportbag/weekendväska! :D Har ingen bra väska att ha när jag t.ex. åker till Ludvika! Och bästa älsklingen sponsrade till 2/3 av den :) Tack fina älskling ♥




är sjukt trött idag, gick upp 5.30 imorse, bussen går ju inte lika ofta på lördagar och söndagar. Gick fort på jobbet idag, :) Så det var skönt iaf!

Ska på inflyttningsfest ikväll! Men först måste jag duscha, ta en powernap  och kolla hur bussarna går hem ikväll!

Hoppas ni andra får en bra helg!


/ Madeleine
Vaknade tidigt imorse och trodde att jag hade försovit mig, men klockan var bara ett ..vaknade igen vid tre och sen kvart i sex när klockan ringde. Trött som en gnu tog jag mig upp ur sängen, tog på mig arbetskläderna och gjorde lite frukost (som jag tog med till jobbet ;)).

Den första tanken som slog mig när jag vaknade var: "Åh älskling kommer inte idag, undra hur helgen kommer bli utan honom"... hm, ja ungefär som varje dag är utan honom, jobbig och full av längtan! Vissa dagar är jobbigare än andra och detta är en sån dag.

Ja ja, nu ska jag sluta gnälla! ;)

Ska och fixa pass idag, mitt har gått ut och jag måste ha ett pass till nyår! För älskling har beställt en resa då! Var vet jag inte, det enda jag vet är att vi kommer vara borta 30december - 2 januari! :D Spännande!
Ska bli så roligt att göra något, tillsammans! :) ♥

Fick ett samtal från smycka här i karlstad, jag var in där och lämnade ett trasigt Police smycke som älsklingen hade försökt att lämna in ett flertal gånger. Men eftersom det är stål så går det inte att laga, för stål går tydligen inte att löda. Ja ja, i varje fall så var jag in på någon affär innan smycka och de sa samma sak, "det går inte att laga"... bla bla..
Så jag gick in på smycka och de hade Police smycken i sortimentet, åh vad bra tänkte jag. Så jag frågade henne om hjälp och tur som jag hade skulle representanten från just Police märket komma dit till butiken.
Oj blev en lång historia, ja ja i varje fall så ringde dem från smycka och nu ligger det ett nytt armband där och väntar på att bli hämtat! :)

Har precis ätit korvstroganoff, så nu är jag mätt och belåten :)

Ska ta och fixa mig i ordning för att gå och göra ett pass! Eller ja om jag orkar, annars tar jag det på måndag. Har ju delad tur idag. Jobbat 7-10, sen 16-20.



Tittut!


/ Madeleine
Tillägnar detta inlägg till min fina fina underbara bästa pojkvän! ♥ Att behöva vara ifrån dig så här mycket är fruktansvärt jobbigt. Min största önskan är att du kunde få ett lika bra jobb här i Karlstad. Att få vara tillsammans med den man älskar betyder mer än vad man tror, man tar ofta varandra förgivet, vilket man absolut inte ska göra. Lättare sagt än gjort!

Att göra dem där små sakerna för varandra, pussa och krama varandra, berätta vad fin du tycker att din partner är. Ofta när man kommer in i vardagslivet så glömms dem där små detaljerna bort!

Älskling, jag hoppas att du kan komma ner imorgon, skulle vara så underbart att få ha dig här i helgen, för jag längtar efter att få krama om dig och känna dig bredvid mig på nätterna!




Du är det bästa som finns! ♥

/ Madeleine

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen! Börjar jobbet 11.30, men var tvungen att tvätta, så tvättiden började 7. Jag önskar verkligen att jag var en morgonpigg människa! Men jag är inte det :/ För när man väl kommit upp på morgonen så är det ju så mysigt att sätta sig med frukost framför tv.n, tända lite ljus och bara vara. Och man får massa extra timmar på dygnet, jämfört med om man sover till 11. Då blir dagen kort, och antagligen blir man trött för att man sovit för länge!

Snön bara vräker ner! :D Jag trodde inte att jag skulle gilla det, men jag älskar det! Så mysigt! Och jag blir så sugen på att julpyssla och julpynta! :D Men väntar allt 2 veckor till! :)



Utanför mitt köksfönster :) Hoppas vintern blir lika bra som förra året!

Det enda som är minus med snön är att vi cyklar runt på jobbet! Inte allt för trevligt..


Efter jobbet idag blir det nog ett träningspass! Har kommit igång nu riktigt ordentligt och det är så skönt!

Ha en bra dag i snökaoset, och ni som kör bil, ta det lugnt på vägarna :)


/ Madeleine

Godkväll!

Min dag har bestått av jobb, träning och soffläge! Påtal om träning, jag har 3st kompis kort på sats, vilket betyder att man får provträna gratis i 7 dagar, och om man sen vill fortsätta så kan man bli medlem, men inget krav. Och blir du medlem så får både du och jag värvningspresent! :D Någon som är sugen?
Och nu börjar man äntligen känna lite skillnad på kroppen, mer fast och minus 2 kg från uppgången förra vintern! :) Åh jag hittade ett par jättefina träningsbyxor idag! VILL HA! :D

Kommer ni ihåg mitt blogginlägg med mina 3 nyinköpta skor? Jag testade mina stövlar för inte alls längesedan och de skavde som fan på ena fotknölen... Så jag gick tillbaka till affären med dem, men jag fick varken byta eller lämna tillbaka dem! :/ Arg och irriterad gick jag därifrån, och när jag kom hem så skickade jag ett mail till Skopunktens kundtjänst! För hon i kassan var verkligen inte service inriktad och hade ingen lust att ens hjälpa mig. Så jag skrev som det var och avslutade lite fint med att jag aldrig skulle handla där igen!
Och vet ni vad? :) Jag fick svar idag, och svaret löd: "Självklart tar vi in skorna och du får gärna byta till något annat om du vill, ber om ursäkt och välkommen tillbaka!"
YES, det hjälper att skälla lite ibland! :)

Nu slappar jag i soffan framför Top Model!


/ Madeleine

Här är första julklappen som jag slagit in i år! :) Detta fina paket är till min lillebror ♥



/ Madeleine

Idag är det exakt ett år sedan jag satt på planet till Thailand! Nervös, pirrigt men förväntansfull åkte vi mot arlanda och träffade upp amanda och tobbe som vi pratat med över datorn.
Den här resan är det bästa jag har gjort! Bartenderutbildningen var tuff, men jag klarade den och det var hur kul som helst! Alla roliga människor man träffade och ja alla roliga stunder, det är minnen för livet!
Ibland när det är jobbigt så önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden till Thailand tiden, där tänkte man aldrig på något jobbigt, ett paradis med bara glada och positiva tankar!

Har haft en underbar helg med mitt ♥! I fredags var vi ut och åt mat, och gick på bio. "Due Date" hette filmen, den var riktigt rolig :) Så den rekomenderar jag!

I lördags så var vi på stan och åt mat med Stefans föräldrar, var även iväg och köpte lite julklappar! Snart klar med alla klappar :)

Idag var vi iväg och tränade på morgonen, hämtade föräldrarna i skåre och åt mat på vedugnen! Så åkte dem hem sen, så nu är jag ensam med mina två vildbasar till katter igen.



Det jag önskar mig mest av allt av tomten i år är att alla bekymmer ordnar sig och blir bra igen! Så allt blir som vanligt igen. När man väl mår bra så händer alltid något annat. Men tillsammans klarar man allt! :) Jag ska hjälpa till så gott jag kan, vad gör man inte för dem man älskar! ♥


/ Madeleine

Ääääntligen helg! :) den är efterlängtad! Finns inget härligare än att vakna upp på morgonen och man är ledig! Var på ikea igår, handlade lite nya grejer, en rosa matta (som jag har i köket), lite krukor, och sen fick jag lite saker av mamma; 3 kastruller, dl mått, 2 kuddar, diskborste och lite annat smått och gott :) TACK mamma! :D ♥

Snart kommer älskling hit! Kan inte vara långt kvar, kanske 10 min :D yippiiieee! ;)


Uppdaterar lite mer sen! och då får ni bilder på min fiiiiina matta :D


Livet är inte alltid lätt, mycket som gör att man kan bli att må dåligt! Hoppas att det ordnar sig fort och snart! Önskar jag kunde hjälpa dig på något vis! Älskar dig! ♥ :)

/ Madeleine