Snö, snö och mera snö! Men jag klagar inte! Hellre såhär mycket snö än att det är slaskigt och grått! Så jag är nöjd :)

Har inte hänt alltför mycket den senaste tiden.

I torsdags gick jag en promenad med Jasmin och Alessa, de följde med in en stund och jag fick snosa lite bebis! ♥ Åh hon är så liten :) Kommer inte ihåg när Lukas var sådär liten.. Tiden går så himla fort! Det var i alla fall jättemysigt att ha er här en stund. Vi får ses snart igen! :)
På kvällen så tog jag och Stefan oss en tur till Borlänge, kollade på en tv, men den vi ville ha var för dyr för vår plånbok för tillfället .. men ett Xbox kom Stefan hem med iaf ;) haha. Ja bara jag får ett roligt och bra spel så är jag nöjd :) Är ju bara skjuta skjuta spel som gäller för grabbar..
Igår fredag så hade jag tvättid 15-18, sprang fram och tillbaka till tvättstugan i snöovädret och ja självklart drutta man på ändan också.. KALLT! .... Ja ja sånt som händer ;) haha.
Kvällningen spenderade vi hos mamma. Blev bjuden på mat och så kollade vi självklart på hockeymatchen!
En sak som jag inte borde gjort under kvällen var att prova älsklingens glasögon,.... "WHAT!? jag ser ju MYCKET bättre i dina glasögon än utan!" :O :( ååh jag vill inte, vill inte! Vågar inte ens gå och testa synen, har alltid varit en mardröm för mig att få glasögon.. Har gått och fruktat för det hela livet! .. nej usch, fy och dunderblä! ..

Idag har det inte hänt mycket alls, har varit på stan, fikat och tränat! :) Skönt att komma igång med träningen igen, hoppas det kan ge lite resultat så man kan ha motivationen kvar! Har precis duschat och nu ska jag äta lite mat! Ikväll blir det jag och Rufus framför tv.n :) Kanske brorsan kommer förbi också! :)

Puss!
/ Madeleine

Hallå där ute! :) Hoppas ni hade en bra alla ♥ dag igår! :)

Har haft mycket för mig i helgen därför jag inte skrivit så mycket här..

I torsdags så for jag, Stefan och hans föräldrar upp till Vemdalen, i äran att få gå på Stefans brors bröllop! :) Kom väl fram till Vemdalen vid fyra tiden på torsdagen. Hade en trevlig kväll med Stefans bröder och deras respektive. Drack lite drinkar och snackade skit!
fredagen åt vi god hotellfrukost och sen blev det slalom för mig och Stefan! :) Riktigt roligt! Fick ju dock en rejäl träningsvärk dagarna efter, haha, men det var det värt!
Lördag kom och det var bröllopsdagen! :) Det var ett lite annorlunda bröllop.. Vi tog Fjäll- Lämmeln upp på fjälltoppen och där gifte sig Örjan och Carolina. Det var verkligen fint!
På kvällen åt vi 3 rätters och bröllopstårta! Riktigt gott och en väldigt trevlig kväll!
Söndag bestod av att packa ihop alla grejer och städa stugan. Och sedan for vi hemåt! Kom hem igen vid fyra tiden och kvällen bestod då av alla ♥ dag mys. :)
Trött och sliten som jag var så somnade jag vid elva. Och kan inte påstå att jag är piggare fast jag vaknade vid tio idag. Förkyld och trött!

Det var roligt att komma hem igen, till min älsklingskatt! ♥ min sötnos!

Här kommer lite bilder från helgen i Vemdalen! :)

                     


/ Madeleine

Idag har jag varit på stan och ätit lunch med mamma, Stefan och Ewa. Det var trevligt! :) Och gott, åt tacotallrik på engel :D Tacos är aldrig fel!

Mamma, Stefan och jag gick sedan till gymmet någon timme, skönt att röra lite på sig. Har ju varit en soffpotatis en längre tid nu, kanske dags att ta tag i motionen och konditionen igen .. Ska ner på gymmet imorgon också, men då ska jag bara träna mage och sedan ta mig en riktigt jobbig springtur på löpbandet!

Har precis ätit kyckling med klyftpotatis och morötter, riktigt gott! :D Och kladdkakan är precis urtagen ur ugnen, nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hit igen :) Så vi kan smaska lite kladdkaka :D

I helgen har jag inget speciellt planerat. Ska nog ta och promenera till Sandra någon dag iaf! :)


/ Madeleine

Dagen började ju bra... Vaknar av att bovärden står och plingar på dörren.. hmm, vad jag vet så är det inte eftermiddag då kl är 10 på morgonen, och hon tyckte inte alls att det drog från fönstren .. nej för att det är bara -4 grader idag. Ja nej det skulle hon inte göra något åt. Nehe.. Ja ja det är väl snart vår iaf :) och har troligen redan flyttat då.

Sen skulle jag få en ny spis idag, då dem kommer med den nya, påstår dem att det inte kan vara något fel på den jag har. "den ser ju såpass ny ut, vad är det för fel på den?" GAH! ja den fungerar inte som den ska.. Testa själv att laga mat i ugnen, det går inte! Åh gör bara som ni blir tillsagda ... Dem bytte ut den iaf!

Gjorde mig i ordning efter gubbarna gått och sen for jag och Stefan upp på stan, fikade lite med Stefans mamma :) Där vi träffade på Jasmin, Alessa och Susann :) Så underbart söt den där tösen! ♥

Har även varit till Borlänge en sväng, var så rastlös.... Så drog med mig Stefan och Stoffe dit, haha. Fick ett par lackleggings av älskling, då mina andra har gått sönder :O :( .....

Väl hemma igen och lika rastlös för det, orkar inte vara arbetslös längre!! Längtar som fasiken till 11 februari då vi åker till Vemdalen! Ska bli underbart, mysigt och roligt! :)
Och veckan efter Vemdalen blir det London! :D ♥

Slänger in lite bilder från lördagen hemma hos mamma.
   
                            



/ Madeleine