Idag var det verkligen tråkigt väder.. och ännu mer tråkigt att stefan jobbar eftermiddag.

Igår var jag flitig och packade ner alla prydnadssaker som jag har, så nu snart tänkte jag skruva ner lite hyllor och dra ur alla spikar som sitter kvar i väggarna. Tvättid måste jag boka också, kan ju vara skönt att ha tvättat när man flyttar.

Rufus lille vännen ligger och sover, han är så söt! :)


Nu har jag hållt igång med träningen snart 7 veckor, känner skillnad, men man skulle vilja att det hände lite mer lite fortare ;) Men man får kämpa på!
Idag tänkte jag att jag skulle försöka mig på att springa 3,5 km på biskopsnäset. Jag har fått bättre kondition, men har sprungit 2,5 km ett tag nu och det går hur bra som helst, men man lär sig hur man ska springa för att orka, och sen för att komma någon vart så måste man ju öka sträckan! :) Så ska ta mig en springtur lite senare.

Hade tänkt att slänga upp lite recept på lite grejer som jag brukar baka, men vill ha bilder till och min dator är trasig och älsklingens dator har inge minneskortsläsare. Så det får väl vänta lite antar jag ..


Ska ta och diska och plocka lite mer i lägenheten nu! Inte kul, men det lär ju göras!

/ Madeleine
Ja jag är så lycklig nuförtiden. Jag har underbara vänner, en pojkvän jag kan lita på och underbar familj! ♥ Jag kommer även flytta till Karlstad den 12-13 juni :) Har fått en 3.a, så jag tänkte kanske hyra ut ett rum tills älsklingen kommer ner till Karlstad och bor där med mig. :D
Allt kommer bli så bra nu!

Snart ska jag till Gbg på Green Day, med Johnossi som förband, kommer bli grymt!


Idag åkte jag och älsklingen upp till Borlänge en snabbis, han köpte en jättefin piké tröja och jag fick en t-shirt, jättefin! ♥ tack babe!!


Jag är världens lyckligaste tjej, för jag har världens bästa pojkvän! ♥



Hittade även massa bilder på älsklingens dator, sen Rufus var liten. Som jag inte ens har sett. Så bjuder på en gullig bild sen han bara var några veckor :D



/ Madeleine
Äntligen har solen och värmen kommit, jag bara ÄLSKAR vår och sommar!! :D

Igår tapetserade jag och Sandra klart Lukas rum, blev jättebra! :)
Idag gick jag upp vid 10, älsklingen sover än, då han har jobbat natt.. Ska låta han sova ett tag till ;)
Har putsat fönstren i köket, så har man det gjort. Om man tar lite då och då, så blir det inte så mycket när man väl har flyttat ut alla grejer ur lägenheten :)
Igår ringde tjejen med lägenheten, hon sa att hon skulle försöka skynda på processen så jag kunde få den så fort som möjligt! :D HOPPAS den blir min :D Schysst att ha en 3.a :) Då kan man ha ett gästrum när folk kommer och hälsar på, perfekt! Och varför inte ta en 3.a för 5 tusen när en 2.a också kostar 5 tusen :) Längtar som en tok nu!
Längtar även tills jag ätit klart antibiotikan så man kan få vistas i solen och bli lite brun! :)
Senare på eftermiddagen blir det en springtur runt Östansbotjärn! För varmt att springa nu. Kollade förresten i min almnacka och jag har hållt i träningen i 6 veckor nu :D :D ! Känns riktigt bra! :)
/ Madeleine

Var nyss inne på studera.nu och kollade min anmälan till högskolan. Blev positivt överraskad! :D De har ändrat reglerna, så man kan få extra poäng om man har läst vissa ämnen. Och jag hade fått extra poäng! :) Förra året hade jag 13,30 , och detta år 15,80 :D :D ! Tänk om jag skulle komma in på skolan i höst! :D men fy fan vad kul det skulle vara.. HOPPAS! Det är väl på tiden att min otur vänder nu :)

Idag har jag varit och tränat, mamma ringde och väckte mig imorse. Sen ringde brorsan och ville jag skulle med och spela bowling, så det blev mamma, jag, tobias och hans tjej hanna som spelade. Självklart förlorade jag, men jag bjuder på den :D haha.

Nu ska jag äta varma smörgåsar!


Längtar efter dig älskling! ♥ Tråkigt när du jobbar eftermiddag!



En bild från när jag var i Tunisien! :D



/ Madeleine

...hmm, för någon sekund sen visste jag vad jag tänkte skriva, men det flög iväg från mina tankar innan jag skrev ner det ..
Jag vet några som läser min blogg, men det är ganska många fler som gör det tydligen. Men vilka är ni egentligen? :) Nyfiken.. Man får kommentarer som man inte vet vem det är som skrivit!
Idag har jag varit aktiv. Gick upp tidigt och tvättade mattor och sånt som jag inte hann med häromdagen. Och vid 10 när jag var klar så kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till sporthallen och simmade 1km :D riktigt skönt!
Följde med mamma hem och gick en promenad med Melou och Bri (grannens hund), grannen har fått diskbrock så hon kan inte gå.
Fick god mat hemma hos mamma, sen kom älskling och hämtade mig, åkte och inhandlade lite ingredienser till bakning. Älskling fyller år imorgon, så har bakat massa gott :D Jordgubbstårta, sockerkaka, kolakakor och nonstop kakor :) Tänkte att jag skulle lägga ut lite recept någon dag! Jag rekomenderar non stop kakorna, riktigt goda.. :D
På kvällskröken har vi bara tagit det lugnt, kollat på ett avsnitt av Håkans Bar. Längtar tillbaka till Thailand när jag ser det! :D Men kanske blir en resa till Thailand i vinter :)
Sov gott allesammans!
Jag lever en dag i taget, jag tar dagen som den kommer. Har inga förhoppningar eller tillit till något eller någon!


/ Madeleine
Jajemänsan, mkt skit som hänt idag. Exempelvis så har min strömadapter till datorn gått sönder så nu kan jag inte använda den.. min mobil hängde sig så jag fick återställa den!
Ja så har det hänt lite mer skit!
Dem bra sakerna idag då :
Har varit på 94 års kalas, älsklingens farmor fyllde år :)
Varit hos mamma på lunch och sen varit hos Sandra på middag :) Blev grillat! :D

Vill tipsa er om en bra text och låt, lyssna och förstå! :) Cheryl Cole - Fight For This Love.


/ Madeleine
... jag skrev här nu! Blir lätt så. Har inte så mycket att skriva om känns det som.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit till Ludvika Hem och skrivit på papper att killen får ta min lägenhet tidigare, så slipper jag dubbla hyror :)

Har varit hos mamma en sväng, gått ut med hunden och så.

Skjutsade Mino till nisses i smedjebacken, skulle betala en soffa :D jättefin, stor och mjuk! Den ska jag komma och lägga mig och slappa i mycket framöver ;D

Hittade den perfekta lägenheten för mig i Karlstad, på blocket, idag. Den var 1,5 rok, kostade 3600 inkl. el :D Perfekt liksom! Skrev till tjejen som hade lägenheten, och det var naturligtvis en annan före. SJÄLVKLART! åååh.. du fick även skriva första handskontrakt på den, så jag ville verkligen ha den!! Håll tummarna för att hon inte vill ha den, så jag kan få den och så jag kan sluta känna mig stressad över att jag kanske får bo på gatan i sommar...

Sitter nu här hemma alldeles ensam, Stefan jobbar natt. Men sen är han ledig ända till Onsdag :D

Ska kanske ta och skjutsa hem Sandra snart, hon var tvungen att åka ner på jobbet nu vid tio tiden.. Kris med något.

Imorgon blir det att träna vid halv tio, tränade inget idag, så det blir träning imorgon och på lördag eller söndag istället.
Sen blir det kalas! :) Mormor fyller 83 år imorgon! Grattis bästa mormor! ♥


/ Madeleine




Jag har hellre få diamanter än många stenar!