Jag älskar fina och soliga höstdagar, precis som det varit idag! :D Var dock bara 2 grader varmt imorse, men är ändå mysigt på något vis.

Idag har jag jobbat 7-14, gymmat efter det och även handlat lite mat! När jag kom hem lagade jag storkok, blev soppa med; Potatis, morötter, kålrot, palsternacka, purjolök och korv. Riktigt mumsigt blev det! :)




Nu ligger jag i soffan och kollar på Vänner!

Imorgon blir det jobb 7-16 :D äntligen en lång tur! Och då slutar denna månad på ca. 138 timmar :D woho, 10 timmar från heltid, underbart! :)

/ Madeleine

Ja det har varit en helt underbar helg!

I fredags kom Jessica hit (en kompis från bartenderkursen), så sjukt roligt att träffas igen, var nästan ett år sen vi träffades sist! Tiden går så sjukt fort.
På fredagskvällen kom älsklingen och hämtade oss, och brummade till Ludvika. Där Josefine hämtade upp Jessica och för min del blev det fredagsmys med min alldeles egna underbara pojkvän! :D

Lördag - Vakna och gå upp i tid! Hade lite ärenden att göra; köpa present till Richard, vilket blev massa fiskegrejer :), fika på stan med älskling, Ewa och Benny. Hjälpa mamma med att ordna för 40 års kalaset, hem och duscha och göra sig i ordning!

40 års kalaset var riktigt trevligt! Vi var 28 stycken, och det var mycket roligt att träffa alla :) Blir ju inte alltför ofta alla samlas tillsammans!

Kvällen bjöd på mat, fika, gott att dricka, sånger, tal, karaoke, dans .. ja allt det som ska vara på kalas! :)

     
     
               

Här var några av bilderna från 40års kalaset!


Söndagen bestod av att packa allt och göra ordning för att åka hemåt till Karlstad igen. Hämtade upp Jessica och vid 16 tiden åkte vi!
Väl hemma blev det tacos och film! Riktigt söndagsmys! :D


Älskling åkte hem vid 5 tiden imorse, jobbet kallade!
Jag och Jessica sov till 11, åt frukost och gjorde oss ordning, hennes tåg gick hemåt 13.48 :( Var så roligt att se dig igen! Måste ses snart igen :D ♥

Efter Jessica hade åkt gick jag på stan en sväng, hittade lite grejer inne på Hemtex; en matta till hallen, örngott, och ett "dra på lakan", är ju så jobbigt när lakanet åker runt i sängen.
Hittade även 3 par skor på skopunkten! (Ta 3 betala för 2) :D



Verkligen jättesköna!



Lite finare, snygga till jeans! :)



Ett par svarta och lite varmare stövlar då dem är fodrade! :D me like!


Hoppas att ni också haft en bra helg!


/ Madeleine

Igår jobbade jag 7-16, kändes riktigt bra att få ihop lite timmar :D Sen bar det hemåt, köpte först lite ingredienser till tacopaj, köpte även kattmat, så jag höll inte på att ta mig hem där ett tag, så mycket kassar! :) Men hem kom jag och började direkt med maten, för älskling var påväg ner hit! :) ♥
Det verkligen pirrade i hela magen när jag tänkte på att han skulle komma hit, och kom på mig själv flera gånger med största leendet på läpparna! Åh jag verkligen älskar denna underbara kille! Och det bästa är att han kommer vara min föralltid :D ♥ "I wanna grow old with you, I wanna die lying in your arms"



Jag älskar dig! ♥


Blir en sen frukost idag, sen ska jag ner på SATS och träna lite och sen hem och äta tacopaj sen igår :D
Kanske spela lite Xbox som älskling tog med hit igår :)


Längtar tills på fredag!! Då kommer Jessica hit, och sen på kvällen kommer Stefan och hämtar oss, så far vi till Ludvika! På lördag blir det 40 års kalas för Richard och självklart massa mys med mitt hjärta! På söndag far jag hem till Karlstad igen och Jessica följer med hit och blir kvar här tills på måndag!! :D Underbart! :)


/ Madeleine
I think I should write down ..

Sitter i soffan och lyssnar på Joshua Radin, älskar verkligen hans musik! Den mysigaste och bästa musiken, spelar ingen roll vilket humör man är på, man kan lyssna på honom jämt! ♥

Håller på att laga lite mat också, för sen ska jag ner på stan och hitta ett par skor jag kan ha på jobbet imorgon, ett par bekväma skor som fötterna tål att stå i, i många timmar!
Jobbet kallar efter mig mellan 17-22 idag.

Inte har jag varit och röstat än heller, får bli på söndag, ute i sista stund men men ;)


Nu har jag ätit så nu ska jag ta och dra mig ner på stan.

Ha en mysig fredagskväll, min kväll spenderas i kommunkläder på kvarnberget.


/ Madeleine
Mums, nu har jag ätit kvällsmat! :D mätt och belåten! Blev omelett, smörgås och juice!

Idag har jag haft en bra dag! Jobbade 7-10, efter det var jag iväg och tränade. Hem en snabbis, duschade och åt sen till stan igen för att fika med Camilla och Tilda! Mycket trevligt! :)

Köpte ett par svarta jeansleggings på bikbok idag :) Ska ha dem när jag jobbar i baren tänkte jag, då måste man ha svarta byxor och så får man en skjorta från jobbet!


Sitter framför tv.n och kollar på 2½ män! :) Det är verkligen roligt! Love it.

Orkar inte skriva så mycket idag, har för tillfället inte så mycket att skriva om heller!


Bjuder på lite bilder från Spanien 2006!








/ Madeleine

Idag har jag en ledig dag! :D Men har massa grejer för mig, har tvättat, städat, ska laga mat, plugga drinkar, hänga upp lite grejer på väggen (som jag skulle ha gjort några gånger nu;)) och hänga in mina kläder in dessa SMÅ garderober, behöver fler garderober ;) haha.

Fick nyss ett sms av chefen Örjan, ska börja på LLA kl 13.00 på lördag! Då ska man rodda barerna och göra allt klart tills alla galna tjejer, kvinnor och kärringar kommer och ska ha en "Ladies Night". Kommer bli grymt kul men är såååå nervööööös! Har liksom inte stått i baren på snart ett år, det är inte alla drinkar som sitter som gjutet, har ingen aning om hur baren ser ut (är ett plus om man vet var allt står osv). Men jag kommer ge 100% på min första dag så ser vi hur det går! Det enda att göra är att tro på sig själv, då går allt! :)


De skickade sms från hemtjänsten idag och frågade om jag kunde jobba imorgon 7-16, och jag ringde och ringde hela morgonen för att säga att jag kunde jobba! Sen när jag väl får tag på henne några timmar senare, "nej den turen finns inte kvar längre, du skulle ha ringt lite tidigare! Men du kan få en 7-10 tur"..... ÅÅÅÅH! fy fan vad irriterad jag blev på henne, vadå ringt tidigare, har ju varit upptagen HELA morgonen. Ja ja, fick nöja mig med 7-10, wohooo, 3 timmar ;)


Nej nu ska jag laga mat och sen hämta min tvätt som hänger på tork!


Saknar mina diamanter till vänner och min ögonsten Stefan! ♥


Har lite att längta till! :D ; Örebro, 40 års kalas, nyår, Skottland+Irland+England, sommar 2011 :D :D


/ Madeleine
Haha ja idag blir det fredagsmys på jobbet för min del .. inte mysigt alls men börjar inte förrän 17.00, så det är skönt! :)

Som vanligt så spelas musiken på hög volym! Ska strax äta lite grann, magen kurrar, men kan inte äta "frukost" på en gång jag vaknar, blir nästan illamående av att äta direkt ..

Har letat efter ett par snygga baggy jeans, vann ett par på tradera, men de var hur små som helst! Vill så gärna ha ett par, men så kom jag och tänka på häromdagen att älsklingen har ett par Replay byxor som blivit för stora för honom ;) hehe. Så dem ska jag prova nästa gång han kommer hit! :D Eftersom man som tjej har lite mer former och bredare höfter så ska jag nog kunna ha dem i midjan :)

Kommer ut en bild här på bloggen senare! :) Tycker det är skit snyggt med baggy jeans, en snygg hood tröja, skinnjacka och sneakers! :D


Jag vet att det är folk som läser bloggen, men nu har ni blivit sådär dåliga på att kommentera igen! ;)


En artist som är värd att lyssna på är Melissa Horn!

Min favorit är "Sen en tid tillbaka" , texten är som skriven om mig!


Längtar till hösten ger oss färgglada löv som seglar ner på marken och solen skiner medans det är lite småkallt i luften, man får klä på sig den där sköna halsduken och varma jackan. Jag gillar hösten!


/ Madeleine

Ja då har jag funderingar om jag ska färga håret mörkt igen, men sen är ju problemet om man vill ha ljus igen efter det... Så drygt att få tillbaka det blonda :/ .. hm. vad tycker ni ?




vs.




Nu snart ska jag ta bussen ner på stan och träna lite. Har haft en städdag här hemma, så nu är det rent och fint! :D Ikväll blir det mys med katterna framför tv.n och lite drink pluggning! :)


/ Madeleine
Yeeees, jag är taggad som fasiken nu!! :D Börjar jobba på LLA den 18.e, första evenemanget, Ladies Night! :D Kommer bli grymt roligt, så nu ligger jag i hård pluggning, så jag verkligen kan drinkarna!! :)
Så kanske jag får jobba lite luncher också, detta kommer bli så bra! Tack Örjan! :D

Jag är så glad, så glad, så glad! Men jag är nervös också, är ju inte ett litet ställe man ska jobba på precis.

Kommer ha hemtjänsten som lite extra, ifall jag behöver jobba upp timmar! :)




Min nya arbetsplats!! :D


Igår jobbade jag 7-10, sen hurtig som jag är så gick jag och tränade efter det, träningsvärk idag ? JA! :D Men idag är jag inte alls hurtig ;) haha.

Idag ska jag bara njuta av att jag är ledig! Ska dock iväg till Orrholmen en sväng. Har lovat Camillas Tilda att köpa jultidningar av henne :)

Nu ska jag göra lite käk, vet dock inte vad än.. har lite dålig mat fantasi just nu!


/ Madeleine
Ja idag spelas Melissa Horn på hög volym i mitt nya ljudsystem som jag fått av älskling! :) ♥ taaaack! :D

Har haft en underbar helg med mys, mat på restauranger, gott dricka, 6 års kalas och ikea besök! Köpte lite små saker, fick ju presentkort där på 100kr när jag handlade min tv bänk! :) Så blev lite ljus, en duk till v-rums bordet, 2 kuddar, en blomma och en badrumsmatta!

Nu sitter jag och latar mig i soffan, ska snart ta mig något att äta och hänga upp lite mer grejer på väggarna. Tar lite grejer i taget haha.

Imorgon blir det en delad tur, 7-10, 16-22. Så emellan där ska jag träna, får se om jag tar bussen hem en sväng! :)


Jag saknar redan min andra hälft! Det är verkligen inte lätt med distans, men att få kämpa och längta är nyttigt! ♥
Ses om tre veckor älskling, jag älskar dig ♥

/ Madeleine
Idag har jag inte alls gjort så mycket! Jag har jobbat och slitit, ja och jag menar verkligen slitit! Planeraren på jobbet planerar så att vi vikarier får jobba röven av oss. Ibland kan man ha upp till 3 duschar och 3 städ på samma dag! Här hjälps man inte åt minsann, hon ska bara sitta på sin röv och utnyttja alla andra, usch!

Efter jobbet gick jag och tränade! :D Jätteskönt.

Nu har jag ätit en riktig kvällsmat, blev 2 skivor mörkt bröd med skinka på, omelett gjord på 3 ägg, en tomat och juice! Så nu är jag verkligen mätt! :)

Nu är det mys med Rufus, den lille Io vet jag inte vart hon är. Ligger väl och sover någonstans!








Nej nu ska jag packa träningsväskan så den är klar för imorgon, sen blir det lite Fångarna på Fortet! Sen sova! :)


Natti natti!


Saknar min älskling!! :( ♥


/ Madeleine