Tack för alla fina presenter! :)

Fick ett presentkort på Guldfynd av Stefan och Elina, så imorgon ska jag ner och hitta på något fint smycke. Av mamma, Richard och Tobias fick jag en matberedare, så nu blir det lättare att laga mat ;) Mormor fick jag pengar utav, alltid bra att ha, och sist men inte minst så fick jag en epilator av älsklingen. Den bästa som fanns också :) yeay! Exakt den jag alltid velat ha ;D Så tack allesammans! Ni är underbara. Ni har gjort min födelsedag helt fantastiskt bra!

Pappa har jag inte träffat idag, så han kommer väl upp en dag när han inte jobbar :)

Tack allesammans för alla grattis sms! Har plingat i telefonen i stort sett hela dagen.

Nu ska jag mysa med älsklingen framför tv.n och äta popcorn. Har nyss ätit tacos, och nu är man proppmätt, men lite popcorn ska nog gå ner. haha :)

Sköt om er!


/ Madeleine
Jaha, då var det min dag idag igen. Har redan gått ett år till. Tiden går så fort. 
Fick frukost på sängen av älsklingen imorse, så himla söt. Jordgubbar och grädde, ägg, smörgås, ja han är för söt! Älskar dig! <3
Jag har även jobbat idag, men bara till 13.30, så jädrans skönt att sluta tidigt på dagarna, som jag gör nästan varje dag hela sommaren =D
Snart kommer det lite folk och fikar. Har bakat jordgubbstårta, min favorit, så himla gott med jordgubbar!
Ska ta och göra mig iordning lite grann.

Förresten jag älskar detta väder! Det kan inte bli bättre! Jag hoppas på sol imorgon också. Då ska jag ta och sola och bada :) För jag är ledig!


Här kommer lite bilder från bröllopet, som jag lovade att jag skulle lägga ut :)

           


/ Madeleine
I helgen har det varit fullt upp! :) Åkte till Ludvika i fredags, kom dit vid halv 7 tiden och då grillade vi med mamma, richard och grannarna. Mycket gott! :) Kine kom sedan och hämtade oss, då vi åkte till Rasfallet, där hon bor nuförtiden. Satt där och hade det lite trevligt innan vi drog ner på stan. Det var ju den så kallade Ludvika festen i helgen. Väl nere på stan träffade jag Fredrik :) riktigt kul att se dig! Vi gick runt och strosade bland alla folk. Tog oss en öl/cider och hade allmänt trevligt! Klockan tickade på och tillslut var det dags att ta sig hemåt. Vi fick lov att gå hem, till Jägarnäs. Men det gick ju bra :)

Lördag morgon, gick väl upp vid 10. Gick och satt mig i solen lite. Mamma, Tobias, Elias och jag spelade 2 omgångar kubb. Jag och Elias vann båda gångerna :)
Sen var det bara att gå in och göra sig iordning för bröllop. Elias kusin Therese skulle gifta sig. Väl framme efter mycket om och men, så var det ett jättefint bröllop. Det var verkligen trevligt och roligt! :)
Åkte hem mot Ludvika runt 12 tiden. Gick en sväng på Ludvika festen sen åkte vi hem till mamma och sov. Så himla skönt att sova ut lite.

Söndag och snart slut på juni månad. Idag har det inte varit en lugn stund. Åkte mot Falun vid 1 tiden. Stannade och handlade på City gross på hemvägen. Åkte och jagade jordgubbar, var slut på nästan varje affär. När vi kom hem var det bara att sätta igång och städa. Har verkligen städat hela lägenheten. Dammat, dammsugat, torka golven, städa på toaletten, bytt sängkläder och tvättat en massa tvätt! Var en stor hög över tvättkorgen som låg lutad mot väggen! haha. Men nu har vi gjort klart allt! Bara stoppa in kläderna som är kvar. Skönt! Men det måste ju vara fint när det kommer folk imorgon :)

Och lilla Rufus har varit så duktig när han varit själv i 2 dagar, inte rivit i några blommor eller någonting. :)

Nu ska jag fixa det sista med tvätten, sen blir det nog tv- mys och sen sova.



/ Madeleine


Lägger in bilder från bröllopet i nästa inlägg :)
Idag har jag varit ledig! Riktigt härligt! Och så fint väder vi haft idag :) Hoppas det fortsätter. Gick upp i tid imorse, klockan var nog runt 9. Klockan 10 hade jag en tid nere på make up store. Hon sminkade mig och sen fick jag lite smink på köpet :) Nice!


Resultatet av sminkningen.

Kanske inte syns så bra med färger och så. Men det blev fint iaf! :) Så nu ska jag försöka mig på att sminka mer med ögonskugga, efter alla tips jag fick :)
Sen åkte jag mot Borlänge, hämtade Mino på stationen, så åkte vi vidare mot kupolen och shoppade lite :) Åt mat på tacobaren, mums! :)
Har varit och inhandlat lite grejer till kylskåpet också, och nu ska jag plocka upp i lägenheten, så hej svejs!

/ Madeleine
Idag har det varit riktigt sommar väder! Så himla skönt! :) Synd att man jobbade när det var som finast. Har inte hänt alltför mycket sen jag skrev sist. Midsommardagen "firade" jag med Elina, Head och Stephan. Vi var i Borlänge hos Elina, och så trevligt vi hade. :)

        
Lite bilder från midsommardagskvällen!


Framöver är det mycket roligt som står på schemat. Imorgon ska jag träffa Jasmine på kupolen, men först ska jag åka ner på make up store här i Falun och göra en "individuell kurs". Det innebär att du får lära dig under 50 min hur du lägger en bra make up och vad du passar i för färger osv. Sen får du smink för 495kr :) (kostnaden för kursen). Ska bli roligt!
Lite andra roliga saker som sker är Ludvika festen på fredag, bröllop på lördag, kalas med familj och vänner på måndag och fest lördag den 4 ;) ska bli riktigt kul! Mycket att se framemot!

Älsklingen är hemma denna vecka och nästa! Så himla skönt. Är lite tråkigt att vara ensam varje vecka. Men det är ju bara att vänja sig. Blir ju mycket tid från min sötnos i höst! Men det kommer bli så bra ändå :)


/ Madeleine

Var rädda om varandra!

Idag är det midsommardagen och det bär snart av mot Borlänge och Elina. Har duschat och fixat ordning mig, men sminkningen får Elina sköta ;) Överlåter det åt henne, hon som kan det där :)

Nu lyssnar jag på en riktigt härlig låt! Den väcker så mycket minnen! :) Blir att tänka på min pappa och syster när vi var små. Jag minns exakt när vi lyssnade på den. Jag och min syster hade lagt ut alla kuddar som fanns i soffan på golvet, så hoppade vi runt på dem, och då spelades denna låt :) Självklart ska ni få en länk så ni också kan lyssna och njuta: http://www.youtube.com/watch?v=xEYl7kJFmQ4

Igår, midsommarafton så var vi hos familjen Green. Min mammas killes föräldrar :) alltid lika roligt! God mat, gott dricka och roliga tävlingar! :) Så himla mysigt att umgås med familjen ibland. <3

Nu ska jag göra lite att äta innan jag far iväg.

Ha en bra midsommar! :)

/ Madeleine
Igår onsdag for man till Ludvika för att äntligen laga bilen. Lämnade in den kl 12 och 13.00 var den klar. Tokigt fort det gick att byta det som skulle bytas. Men det var ju bra för jag behövde bilen. Jag var och fikade med mamma och brorsan under på förmiddagen, riktigt trevligt att göra något med familjen :)
Sen brummade jag ut till Smedjebacken och hälsade på Jennifer och Novalie. Åh gud vad söt hon var! Ville bara ta med henne hem! haha. Fick hålla henne hela tiden under min vistelse där, och visst måste jag erkänna att man blev lite sugen. Men det får som sagt vänta lite. Jag har ju mina kompisars bebisar jag kan mysa med ;) Jag kunde inte stanna så länge hos Jennifer, jag hade fler att besöka. Frida och Jonathan stod på tur, och gud vad stor han hade blivit, har inte träffat honom på 4 månader. Men han verkar vara ett riktigt matvrak, han slängde sig efter Fridas smörgås och gapade jättestort så fort hon tog upp den för att ta en tugga :) haha. Såg så himla roligt ut!
Sist men inte minst hälsade jag på Sandra och Lukas. Vi tog en promenad runt östansbosjön, riktigt skönt. Och lille Lukas sov hela vägen, tills vi kom hem och stannade vagnen. Jag stannade ett tag hemma hos Sandra, alltid lika trevligt! Fast jag valde nog inte den bästa dagen och tiden. Lukas var så ledsen hela tiden, han hade nog ont i magen stackarn! Men runt 22 tiden då började han sova längre stunder, så då hann vi tjåla lite :)
Det var en underbar dag med mina kompisar och deras söta små underverk!


     
     Jonathan                          Lukas                        Novalie


Tack för en underbar dag allesammans!


Idag är det jobb 13-21. Och sen när jag kommer hem får jag äntligen träffa älsklingen!! <3



/ Madeleine
Jag vet att sanna vänner alltid kommer tillbaka!


Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vän




Ibland undrar jag varför folk är som de är? Jag vet verkligen vilka jag kan lita på och vilka som är sanna vänner. Riktiga vänner finns där för en dag som natt, de förlåter och stöttar dig i det du gör. Jag saknar vissa vänner, men jag vet att de är påväg tillbaka, och jag är så glad! Denna gång ska jag inte släppa taget om er. <3







Jag trodde att du var en riktig vän, men jag hade fel.
Gud vad tiden går fort. Det är redan den 15 juni, och inte har solen tittat fram än. Hur länge ska det regna? Har ju regnat i minst 4 dagar konstant, så himla tråkigt. Hoppas sommaren kommer snart! Vill ha värme så man kan vara ute.
Idag har man jobbat i Korsnäs, alltid lika trevligt att komma dit. Folk är så trevliga där :) Helst min fina vän Elina, som kommer och umgås med mig imorgon kväll. Ska bli riktigt trevligt! Är verkligen glad att jag har dig, du är den enda jag har ju. Vem skulle jag annars umgås med på fritiden? Jag vet inte vad som händer med alla kompisar, man tappar kontakten totalt. Men jag är så glad att jag fått mer kontakt med en gammal god vän! Varför blev det egentligen som det blev? Hade jag förstått hur mycket jag skulle sakna Sandra och Sanna skulle jag aldrig ha låtit det skett. Bara låta vänskapen rinna ut i sanden. Hade så sjukt kul med er, saknar den gamla tiden, vill faktiskt vara 14-15 år igen. Det var tider det! :) Nu måste man vara så vuxen och sköta sig själv, jobba och slita. Nej visst var det bättre att vara ett barn. Då behövde man inte bry sig om någonting. Man kunde leka och umgås med kompisar hela dagarna. Ja, det var en bra tid :)

Oj, glömde att jag börjat skriva ett blogginlägg. Har hållt på med det ett tag nu alltså! haha. Satt och titta runt lite på internet, så glömde bort detta ;)

På onsdag blir det att åka till Ludvika, ska lämna in bilen på lagning, äntligen får man en handbroms på bilen igen. Alltid bra att ha.

Nej, nu orkar jag inte mer.

/ Madeleine
Igår jobbade man hela dagen, 8-21. Inte kul med sådana pass, man blir sjukt trött men det lönar sig sen :) Hade ju planer för kvällen så man hade något att se framemot. Det gamla vanliga gänget var hemma hos Head och partaja :) Det var riktigt kul. Var ut på S2 och det var också väldigt roligt faktiskt. Brukar inte gilla S2 så mycket, eller ja Borlänge överhuvudtaget, men igår var en lyckad kväll :) Tack för en rolig kväll allesammans! Kan tyvärr inte ge er några bilder från kvällen, för det togs inga. Konstigt egentligen, kameran brukar alltid vara med och alltid någon som går och fotograferar som störsa papparazzin.

Jahapp idag blev det tacos, mums! Ja jag behöver nog inte ens skriva med vilka vi åt tacos. Men gör det för er som inte förstår ;) Det var självklart Stefan och Elina som vi åt tacos med. Det är våran maträtt när vi träffas :) haha. Men det är ju så gott! Man kan verkligen inte föräta sig på det. Isådana fall hade vi gjort det för längesen.
Nu är man hemma igen, Rufus blev väldans glad att få sällskap efter en ensam natt. Satt och funderade idag på om man skulle skaffa Rufus en kompis, så han inte blir så ensam när man åker bort över en dag eller två, men samtidigt så vill jag inte ha en till katt. Jobbigt när man ska ta med sig två stycken.. Nje det blir nog ingenting av det.

Nu blir det inge mer skriva idag. Ha det bra.

/ Madeleine
Fy fasiken vad tråkigt jag har. Sitter på jobbet och det finns inget att göra just nu. Har inte gjort det sen 17.41, alltså jag kommer ha suttit här i 1 timme och inte gjort någonting. Iofs hade jag rast 30 min på det också, men nödvändigt! Dessa 5 timmars jobb kommer kännas mer än de 11,5 timmar imorgon. För då jobbar jag på andra ställen. Detta ställe börjar bli så sjukt tråkigt och jobbigt. Mycket krävande brukare. Och man lyckas alltid få samma när man jobbar. Ja ja, nog med detta gnällande. Det är 3 timmar kvar. Det går fort. Eller jag ska försöka gå hem vid 21.00 :)

Hoppas verkligen att jag kommer in på skolan i höst! Jag vill inget hellre! Orkar inte jobba som vårdbiträde längre. Jag hoppas hoppas hoppas! Jag kommer i alla fall flytta till den staden jag kommer in i. Förut sa jag att jag bara kunde tänka mig att flytta till Karlstad, men om jag inte kommer in där, så måste jag ju vänta och söka igen. Det har jag inte tid med. Så det är skolan som bestämmer min väg :) Det kommer nog bli jättebra! Elina, du måste komma och hälsa på ofta!
Även du älskling! Kommer bli tufft att bo och leva utan dig. Men jag hoppas på att du får ett jobb i Norge, med fria hemresor :) Skulle vara toppen bra!! :D Som sagt jag hoppas!


/ Madeleine
Nu har jag beställt klänning! :) så fin! Blev inte den rosa som de flesta tyckte i ett tidigare inlägg. Den här klänningen kan man använda till vardags och fest. Annars skulle den rosa bara hänga i garderoben. Tänkte ha den på bröllopet. Och den är creme färgad så den är inte vit, eftersom man inte får ha den färgen på bröllop! Jag har tänkt på det! ;D Just so you know!



Nu blir det att jobba 16-21.30. Och imorgon blev det tydligen en delad tur, var så snäll så jag tog Elinas 8-13 tur i Korsnäs, sen blir det Britsarsvgården 14-21. Ledig söndag, så det går bra! :)

/ Madeleine
Nu har man tryckt i sig massa tacos, ja man kan säga att jag är proppmätt! :) Men det var riktigt smaskigt!

Jag vet inte varför men just nu blev jag och fundera vilka det egentligen är som läser min blogg, om det bara är ni som kommenterar som läser eller om det finns fler där ute :) Alltid kul och veta vilka som läser!

Just nu håller jag på att ordna lite förberedelser för lite party framöver, kommer bli riktigt kul! Har skickats ut inbjudningar till er som är bjudna :) Hoppas att så många som möjligt kommer, för jag lovar, det kommer bli så roligt!


Undra om man kanske ska slänga ihop en kladdkaka, ska höra med grabbarna i soffan. Har 3 grabbar i soffan ikväll ;)







En underbar bild från utlandet grekland! <3




/ Madeleine
Var har solen och sommaren tagit vägen. Det var kanske tur att man tog sig en solsemester nu i slutet av maj. Idag har man jobbat och slitit. Var faktiskt riktigt tråkigt idag, känner mig lite sliten, fast jag inte jobbat alltför mycket de senaste veckorna, men kan ju vara för att man inte är helt hundra procentig.
Idag har i alla fall älsklingen kommit hem. Ledsen om jag inte visat min glädje till det. Är som sagt trött och slut. Föreslog att vi skulle äta tacos ikväll, men älsklingen orkade varken handla eller laga mat så får väl ta något som finns hemma istället. Fast nu säger han att vi kan väl äta det! :) haha! "Vi kan väl!"

Vet inte hur jag ska göra under midsommar, har för mycket att välja på. Örebro, Ludvika eller Borlänge? Vad f'n ska man välja. Vill typ vara på alla ställena, men det är ju lite svårt. Hatar att välja, alltid någon som blir besviken när man inte väljer att komma till just dem. Hmm, ja. Ska försöka valt tills imorgon.

I helgen jobbar jag fredag och lördag, sen är jag ledig söndag. :) skönt! Och imorgon får jag sovmorgon, jobbar bara 16-21.30. skönt med ett kort pass.

På onsdag nästa vecka blir det Ludvika, ska lämna in bilen då. Då ska jag försöka träffa Jennifer och Novalie, och kanske även Sandra och Lukas igen :) var så trevligt sist! Får ju inte bli så långt mellan gångerna, lätt att det blir det. Tycker det är så roligt att vi tagit upp kontakten igen, har saknat dig under alla dessa år som gått.

Nej nu ska jag kika vad som behövs handlas till tacos, mums! :)

/ Madeleine


Bjuder på en miffo bild från helgen ;)
Idag har jag inte orkat gjort någonting förutom jobba. Hade knappt ork att laga mig mat innan jag gick till jobbet, det tog emot så fruktansvärt. Huvudet dunkar så fort man reser sig upp, äter jag så värker det i käkarna osv. Jag vet att jag är gnällig just nu, men jag kan inte vara positiv idag. Dåligt väder har det varit hela dagen också, blä!

Innan jobbet så var jag ner med Carros dator, som Elias försökte laga, men den var i stort sett helt paj. Så lovade jag Carro att vi skulle ta hand om hennes blommor i sommar. Gick ju så väldans bra förra året, haha. Var några blommor som kastade in handduken. Ska försöka vara lite bättre på att vattna i sommar, jag lovar! :)

Jobbet var segt och tråkigt. Tur att man jobbade med bra arbetskamrater, det är det viktigaste :)

I helgen var vi hos Elina och Stefan i Borlänge, hade lite fest :) Var riktigt skojsigt! Så här får ni lite bilder från den kvällen..

           


Nu blir det att sova! Natti natti!



/ Madeleine



Elias, jag älskar dig! <3

I måndags kom brorsan upp på besök :) alltid lika trevligt! Han skulle med skolan på tingshuset här i Falun och titta på ett misshandel fall igår. Efter jag släppt av honom vid tingshuset åker jag mot Ludvika. Där jag ska träffa Sandra och hennes lilla Lukas. Men hon var på bvc när jag kom till stan, så jag åkte till mamma först. Där kom jag på att jag skulle ringa till Fastmec, bilreparation, och fråga vad de tog för att felsöka elfel i bilen, de tog 400 kr medan volvo tog 1200. Så nu har jag bokat tid hos Fastmec istället, för lagning av ok. Kan säga att volvo gubben blev väldigt sur när jag avbokade tiden. haha.

Var hos Sandra och hälsade på i 3 timmar, och Lukas var SÅ söt! Kan inte förstå att de är sådär små, att jag har varit sådär liten, haha! Fick hålla i den lilla pysen, man blir ju så sugen på en egen :)

Runt 6 tiden så åkte vi mot mormor och morfar. Morfar fyllde nämligen 80 år igår :) Grattis! Åt smörgåstårta och fika så man höll på att storkna. Så sjukt mätt! Det var jätte roligt att träffa släktingarna igen. Blir alltför länge mellan gångerna.

Åkte mot Falun vid kvart i tio igår kväll, sen hoppade jag i sängen och somnade på en gång. Så himla trött.

Känner mig fortfarande lite hängig. Hosta, ont i huvudet, snorig, ont i halsen och så kallsvettas man lite då och då. Blä! Vill bara bli frisk. Buhu. Orka jobba med detta. Men man är ju tvungen, har inte råd att vara hemma.
Jaja, idag fick man i alla fall skattepengarna :) yeay!

Nu ska jag laga mat, sen blir det jobbet 15-21.

/ Madeleine
Har inte orkat skriva här. Men nu ska jag göra ett försök! Ska skriva en sammanfattning om min och Elinas underbara solresa!

Har hänt en hel del på sista tiden. Jag och Elina var på Samos, i Grekland, en vecka. Det var underbart! Det var soligt och varmt hela veckan, det låg väl omkring 30-35 grader varje dag. Blåste lite vissa dagar, men det var bara skönt när det svalkade. På tal om svalkande, det kan man säga att havet var. Kan absolut inte varit mer än 20 grader. Det var iskallt att gå ner och bada efter man pressat och blivit varm i solen, haha. Men det gick det också. Hände en hel del på denna semester. Det började med att vi fick släpa vårt bagage upp för en trappa med 100 steg, och leta oss fram till hotellet bara för den dåliga information. Det skulle egentligen komma en kille för att hämta vårt bagage. Men vi kom fram till slut :) Vi hade även turen att få två tuturduvor bostadda i rummet ovanför oss. Vilket resulterade i att man inte fick sova ordentligt på nätterna. Jag och Elina som båda har väldigt dåligt natt och morgonhumör blev inte alltför glada när vi blev väckta gång på gång. I varje fall, vi vaknade av att det lät som de skulle möblera om i rummet, jag frågade Elina om hon var vaken, så jag försäkrade mig om att jag inte skulle väcka henne också, och det var hon. Jag hoppade upp ur sängen, tog parasollet (Elina tipsade om det) började hoppa för att försöka banka i taket, men ack, jag glömde att det var 3 meter i tak. "Ställ dig i sängen utbrister Elina", jag hoppar upp i sängen, studsar och slår i taket med parasollet och grymtar lite samtidigt. Under den här tiden har Elina tänt lampan och jag måste ha sett förjävla rolig ut, hoppandes i bara trosor och med ett parasoll i högsta hugg! Ja ni får ingen bild på detta som ni kanske förstår, ni får föreställa er det själva ;)
Vi blev även utbjudna på date två gånger, haha. Första gången av två albaner, men vi påstod då att vi var nykterister så det gick ju inte. (Vi beställde bara 17 liter sprit tillsammans på hemvägen, hmm nykterister? haha ;D) Och när de försökte bjuda med oss på alkoholfri dryck, då blev ursäkten att vi inte skulle gå ut på hela kvällen, vi skulle tillbringa den på hotellrummet! haha. Andra gången vi blev utbjudna var på en restaurang, av två servitriser. De ville att vi skulle följa med dem på en grekisk afton, som dem kallade det. Det började klockan tolv på natten, nej då sover vi, säger Elina. Men det var faktiskt ingen lögn, för det gjorde vi. Eller ja försökte i alla fall. Nätterna var ju som sagt svår sovna.
Annars har vi bara solat och badat, ätit god mat och unnat oss något gott då och då :) Precis som en semester ska vara! Tack Elina, hade så roligt under den här veckan! Underbart! Det får vi göra om snart.


Här får ni lite bilder från semestern.

         

                                                  

           


/ Madeleine