Idag har jag jobbat 7-16, och imorgon är jag ledig! Ska bli så skönt att få sovmorgon och vila upp sig lite. Sen blir det jobbhelg, men något som är bra under helgen är att älsklingen kommer ner :) lääängtar! :D

Var nyss inne på studera.nu :) Och nu står det Urval förbereds på min anmälan, så snart kan jag se om jag kommer in på sjuksköterskeutbildningen :D :D HOPPAS!!!!

Saknar min Sandra och min Lukas! Måste få se er snart igen. Kom ner och hälsa på en helg snart! :D ♥


När jag cyklade hem från jobbet idag träffade jag på Herr Igelkott, dem är ju så söta! :)


Blir ett kort inlägg idag, men nu vet ni att jag är vid liv och har det bra i värmland.


/ Madeleine
Det är redan 5 juli, och har ca. 5 veckor kvar på mitt sommarschema! Får HOPPAS att jag kommer in på skolan i höst! Skulle vara underbart att veta vad man ska göra 3 år framöver :D Så håll tummarna nu!
Om jag kommer in på skolan blir det extra jobb som bartender på löfbergs lila arena / hemtjänsten, om jag inte kommer in så får jag försöka jobba ihop timmar på båda ställena, men det ska nog inte vara nå problem.

Idag har jag jobbat, 7-16. Det går jättebra bussförbindelser från där jag bor och till stan, men jag cyklar varje dag. Är ca 5km, så cyklar 1 mil om dagen när jag jobbar. Jätteskönt, då behöver jag inte träna när jag kommer hem sen :)


Har städat och lagat lite storkok idag, potatis och pannbiff :) mums! Så nu har jag fryst in lite pannbiffar och så har jag matlådan klar tills imorgon! :D


Har ju som jag skrev tidigare varit i Ludvika tors- sön. Var riktigt roligt. Träffade massa underbara kompisar och självklart familjen! :) Ni ska få lite bilder sen helgen tänkte jag, men går så segt att ladda upp dem så de kommer senare :)

Älsklingen skjutsade hem mig och Rufus igår :) Skönt att slippa släpa på allt på en buss.. hade inte gått, eftersom rufus var med, och han har ju skithuset och massa saker med sig. haha ;)
Kom hem runt 5 tiden och sen gick jag och hjärtat på den nya twilight filmen "eclipse"! Jag visste ju dock vad som skulle hända då jag läst böckerna, men alltid roligt att se hur filmen är gentemot böckerna :) Och jag tyckte den var jättebra!

Nu ska jag gå och möta Sanna, en tjej från Sthlm som kanske ska bli min inneboende.




en bild på sandras hund kyra.



/ Madeleine
Förlåt för den dåliga uppdateringen här på bloggen, men jag har inte ordnat med bredband nere i karlstad än. Så det är lite svårt att skriva här då! ;)
Har inte hänt jätte mycket sen sist, jag har mest jobbat och sovit ;) haha. När man varit arbetslös såpass länge innan man börjar jobba så blir man sjukt trött när man går upp tidigt, jobbar sent osv. Men det är så skönt att ha ett jobb :)
Älsklingen kom ner till Karlstad i måndags, kollade på film och mös i soffan. Och på tisdagen fyllde jag år :) Fick frukost på sängen, (smörgås, juice och jordgubbstårta) :D , gick på stan på dagen, då jag fick en jättefin tröja. Fick ju självklart blommor :D 10 jättefina röda rosor. På kvällen gick vi ut och åt mat, och sen gick vi och satt oss vid älven, så fint där på kvällen.
I torsdags åkte jag till Ludvika, var ledig fre - sön så då passade jag på att ta mig en tur hem och träffa alla här hemma :)
Träffade Sandra och Lukas igår! Så kul att se min lilla favorit kille ♥ Han växer och blir så stor så fort. Tog jättefina kort på honom med min systemkamera, så Sandra ska få några utskrivna sen :D
Nu sitter jag hemma hos älsklingen, ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för grillkväll hos mamma. Har nyss varit där och solat lite och badat med Melou :) Jag tyckte dock att det var lite kallt! Men skönt att svalka sig i denna värmebölja :D Men jag gillart!
Det blev ett långt inlägg idag, ,men det får bli det nu när jag inte kan skriva på ett tag. Ska ta och ordna bredband snart :)
Ha en fortsatt bra helg alla! Och njut av solen och värmen.
/ Madeleine