Vill tillägna ett inlägg åt världens sötaste lilla flicka Alessa! :) ♥



/Madeleine
Hallå alla läsare!

Jag är inte speciellt bra på att uppdatera min blogg. Har inte haft tankar på det faktiskt! Så jag tar och skriver lite nu. Jag har inte gjort något speciellt den senaste tiden. Umgåts med Sandra och Lukas. Varit på släktmiddag i lördags :) trevligt! Men usch så trött man blir av antibiotika. Hur trött ska jag vara efter tre månader är ju frågan.. haha.

Idag har jag varit ute på promenad, måste börja röra mig lite mer .. Och det är på RIKTIGT nu! Måste sluta med allt godis och verkligen ta tag i mitt liv igen. I höstas när jag mådde dåligt så gick jag ner i vikt. Men nu är det tvärtom tydligen.. :(
Längtar efter våren nu så man får lite extra energi av solen och det fina vädret! :)


Rufus önskar sin pappa ett STORT grattis på födelsedagen! GRATTIS!


I veckan blir det till att åka och träffa några kompisar från Thailandsresan! Det kommer bli grymt! :D Blir Karlskoga och Hoffmaestro :) Skoj skoj!


Hoppas ni haft en bra dag idag! Detta var den bästa dagen på länge för min del! :)


/ Madeleine

Äntligen fredag! :) Fast egentligen så är varje dag fredag för mig då jag aldrig behöver gå till något jobb.. Men jag önskar verkligen att jag får jobbet i Karlstad, så himla tråkigt att gå hemma hela dagarna. Man uppskattar verkligen helgerna mer om man jobbar och sliter på vardagarna. Och inom hemtjänsten får man ju jobba helger också och då uppskattas den lediga dagen väldigt mycket jämfört med vad den gör nu.

Ska alltså på intervju i Karlstad onsdag den 24 mars :) HOPPAS att jag får jobbet där, då flyttar jag på stört! :)

Har nyss varit på stan, åt en tacotallrik på engel, alltid lika gott! :D


Igår var jag och klippte mig, tanken var att jag bara skulle toppa lite.. haha, men så blev det inte! Klippte av en rejäl bit på längde och även lugg! :) Så nu är det toviga och slitna håret borta. Skönt!
Bjuder på en bild på resultatet!



Hoppas ni får en trevlig helg allihopa!

/ Madeleine

Nu var det sådär längesen jag skrev igen. Dagarna, veckorna och månaderna går så fort! Solen skiner och våren är verkligen på gång nu, så skönt att värmen kommer tillbaka! :)
Har en slappdag idag, ligger i sängen och kikar runt på datorn, och rufus passar på att ligga på min mage och kurra. myyys katt! ♥
Har världens tvättberg, så mellan 15-18 ska det tvättberget försvinna från tvättkorgen :)
Plingade nyss på dörren, så nu är Skanska här och byter något på balkongdörren.. ja herregud, denna lägenhet är ju något utöver det vanliga. Har varit tvungen att byta; kyl och frys, spis, det här på balkongdörren, jag får byta proppar HELA tiden, då man tänder eller släcker på toaletten så går en propp. Det drar även från fönstren, så den här lägenheten är INTE varm på vintern. Ja herregud ..
Ska nog ta mig en promenad sen.. Så skönt att vara ute i solen, även fast jag inte ska vara i solen överdrivet mycket eftersom jag äter antibiotika. Ska äta det i 3 månader .. Så det kommer hinna bli sommar innan jag slutat :( Men men..
Fick ett sms av mamma imorse, hon har beställt klipptid åt mig imorgon, och hon betalar! :D TACK mamma!! :D ♥
Bakade kakor häromdagen, blev nonstop och kola kakor :) Tänkte baka bullar någon dag också, så om någon är sugen på fika så är ni mer än välkomna! :D
Nej nu ska jag ta och sortera tvätt!
Ha en bra dag i solen.
/Madeleine
Åh vad skönt! Våren är på gång, solen skiner och det är så skönt i solen! :)

Helgen har varit riktigt bra! Lördagen spenderade jag hos Sandra, åt tacos, kikade på tv och snackade skit ;D Sanna, Johanna och Alex var även där, så det var fullt hus!
Igår söndag var en riktig mysdag! Tog en promenad till högberget, svängde förbi Milano på vägen dit :) Mös i soffan framför filmen The Proposal, var faktiskt riktigt rolig!
Strö kollade lite på Wallander filmen som gick senare på kvällen, sen kollade vi på New Moon, har inte sett den förräns nu fast den gått på bio så länge.. Men jag har ju läst alla böckerna så jag vet redan vad som komma skall ;) Men böckerna är verkligen 1000 gånger bättre. Det är mer känsla, kärlek och det händer liksom mer i böckerna.

Idag skiner solen och det är underbart, ska snart masa mig ut på en skön promenad tänkte jag! Längtar så sjukt mycket till sommaren nu! Kommer bli underbart med värme och sol!

På eftermiddagen ska jag ta med mig älsklingen på en utflykt. Var vet jag inte än, men det visar sig. ♥


/Madeleine
Idag har jag haft en riktig slappdag. Har legat i sängen på tok för länge. Men jag hittade massa roligt på min externa hårddisk. Massa filmer sen Rufus var liten bebis katt :D ♥ Hade helt glömt bort dem!
Som sagt har jag inte gjort i stort sett någonting alls. Haft en dag med mig själv och mina tankar. Fint väder har det varit också :)
Tänkte ta lite bilder på mina fina nya kläder någon dag snart! :D Så kul att ha lite nytt i garderoben :)

Hur lägger man upp filmer i bloggen? Är jag född bakom flötet eller? :O


/ Madeleine
Idag har jag haft en riktig slappdag. Har legat i sängen på tok för länge. Men jag hittade massa roligt på min externa hårddisk. Massa filmer sen Rufus var liten bebis katt :D ♥ Hade helt glömt bort dem!
Som sagt har jag inte gjort i stort sett någonting alls. Haft en dag med mig själv och mina tankar. Fint väder har det varit också :)
Tänkte ta lite bilder på mina fina nya kläder någon dag snart! :D Så kul att ha lite nytt i garderoben :)

Hur lägger man upp filmer i bloggen? Är jag född bakom flötet eller? :O


/ Madeleine
Vet inte vad jag ska skriva.. Egentligen vill jag inte skriva något alls. Är deppig och trött på livet. Varför lever man egentligen? Den frågan har jag ställt mig många gånger. Men egentligen, varför gör man det? Man ska utbilda sig, jobba och slita hela livet, gå igenom svåra saker och det är oftast motgångar hela tiden.. Varför kommer aldrig någon medvind?
Jag vet inte hur jag ska bete mig eller göra nuförtiden för att få mitt liv att fungera som förut. Jag är inte mig själv. Känner mig ofta nere och deppig fast jag försöker vara glad och sprallig som jag annars är. Jag vill inte vara deppig och tråkig, men jag är så trött på att vara arbetslös och bara gå hemma. För det finns fan inge tråkigare.
Blev väldigt nervös för någon vecka sen, men som tur var, var det inge farligt.. Men väntetiden den dagen var lite jobbig. Och än är det lite väntetid kvar. Livet är för kort för att bråka och vara osams! Man vet aldrig när det är ens tur ....

Sitter här hemma och lyssnar på musik. Har varit med Mamma och Lollo på promenad med hundarna, skönt att komma ut i solskenet lite. Hoppas på att det kan bli varmare nu så att snön går bort och man kan börja med vår och sommarkläder igen!
Avslutar dagen med att påminna er om betydelsefulla människor;
Var rädda om era vänner! ♥


/Madeleine









I could give you lessons on how to ruin your friendships