29 April idag, gud vad tiden går fort. Idag har jag en del planerat. Först nu 11.20 ska vi till vetrinären, Rufus ska få en spruta. Sen bär det av hemåt igen, då jag och Elina ska färga håret på varandra :) Spännande! haha ;) Så förhoppningsvis är man blondin efter denna gång, så skönt att inte vara brunett, slippa färga håret varenda månad. För jobbigt för att jag ska tycka det är värt det. Nya och fräscha i håret åker vi mot Borlänge för att äta, och gå på kupolen. Det ska bli så skoj! Glad att jag har dig Elina :) <3

nej nu måste jag fixa till mig lite.

Puss



/Madeleine
Nu har jag en ny header! Och det bästa av allt! Jag har gjort den själv :) Stolt ! :) haha. Den skulle varit lite längre, men det är ju första gången ju, då kan inte allt bli perfekt. Nu vet jag ju hur man gör också! Kan jag byta när jag vill.

Nu har jag jobbat klart för dagen och imorgon ledig dag, fy vad skönt! Och imorgon kommer älskligen hem igen, myyys! <3

Ska ta och göra mig en smoothie, så gott! Blandar banan, hallon och jordgubbar med vaniljyoghurt, smaskens!





Älskar dig Elias!

/Madeleine
Idag blir min söta lilla kissemiss 1 år! :) Tänk vad tiden går fort, och vad han växer. Imorgon ska han få ett års spruta, ska då passa på att väga honom, han måste nog minst väga 5 kg, haha :) Han är som min lilla bebis, alla skriver om sina små söta barn som växer så det knakar, och jag får skriva om min kissekatt ;D

Idag har man delad tur på schemat, men första turen är redan avklarad :) Skulle egentligen slutat 12, men fanns inte mycket att göra, så jag fick åka hem. Inte helt fel! Så eftersom Elina har varit så hurtig och sprungit en tur idag, så måste jag också göra det. Ja jag måste! Så ska skriva klart detta inlägg sen ska jag ta mig en tur. Brukar springa hemifrån mig, runt Kolgårn, och så hem igen. Det är en helt perfekt runda, tar ca. 30 min, för min del :)

Nästa jobbtur börjar 15.45 och slutar 20.00. Riktigt skön tid! Mycket skönt att sluta 20.00, då är inte hela kvällen slut när man kommer hem :) Och imorgon är jag ledig! Då ska jag leka med Elina, ska bli trevligt!

Nej springa var det ja!

/Madeleine
Var ute på vinden och letade efter 2 cd skivor som spelades in under ungdomsåren. Alla 9 klassare spelade in en skiva, innan vi slutade på Lorensbergaskolan. Men det komiska är att jag är med när jag går i 8.an också, det var så att min bäste vän just då gick i 9.an och hon ville spela in en låt, men inte själv. Så då ställde självklart jag upp och var med ;) haha. Men det blev 2 låtar :) Så nu sitter jag och lyssnar på dem. Så himla kul! Gamla roliga minnen kommer upp! Det var så roligt på den tiden. Saknar faktiskt att vara 15 år, hade så fantastiskt roligt då. Tänk att bara kunna gå i skolan, som då inte alls var så jobbig som man upplevde den, vara med kompisarna resten av dagen. Saknar verkligen den där bästa vännen som man hade då! Blir inte alls samma sak nuförtiden.

Varför jag blev att tänka på dessa skivor var för att Elias och jag pratade om dem häromdagen, och han sa att han inte får lyssna på dem ;) haha! Så tänkte väl att han ska få lyssna om han så gärna vill ;D

Det är i alla fall ett roligt minne :)



Har varit ner på stan och inhandlat ett par skor som mami inte köpte igår. Men som hon senare ångrade, haha! Som jag sa när vi åkte hem från stan igår ;)

Snart kommer Elina hit :) Ska ut och springa, sen ska vi ha lite tjejmys här ikväll! Äta gott och ha trevligt.

Inte blev det så fint väder idag heller. Låg ute och solade lite på förmiddagen, men det blev så molnigt och blåsigt efter ett tag. Så gick in och lagade lite mat, och slappade.
Rufus sover och sover. Han har varit helt slut de senaste dagarna, tror det är för att det är så varmt i lägenheten. Men det är ju iofs bra, då busar han inte så mycket ;)


Saknar min elias <3 (är och jobbar i någon stad som börjar med Ox... haha, mer kommer jag inte ihåg ;D)


/Madeleine
Hur fasiken gör man? Jag har i alla fall kommit på hur jag byter färg på texter och så på bloggen, men hur man lägger in bilder och sånt som alla har..... Ingen aning! Har setat här och klurat och försökt, men som ni ser går det inge bra. Någon som kan förklara :)
Söndag idag och det har faktiskt varit en bra söndag. Det är sista dagen på veckan och de brukar alltid vara så tråkiga. Men idag kom mamma och Richard och hälsade på, gick på stan och kikade. De hittade lite grejer att inhandla :) Sen åkte vi hem till oss och åt lite mat, och umgicks, trevligt!

Igår var det lördag och jag var ledig, skönt! :) Dagen spenderades i Ludvika. Solade och åt mat hemma hos mamma, fy vad skönt att kunna vara ute när det är fint väder. Skulle verkligen uppskatta en balkong i denna varma lägenhet. Det var i alla fall jätte skönt, mamma och jag solade, och richard passade på att tvätta bilen. Ja, man fick lite färg på den lilla stund man satt i solen :) måste ju få lite färg innan man åker till Grekland och får lite mer färg :) Maten bestod av grillad öring, potatis, kött, sås, morötter och potatissallad! Mums, vad gott!
Åkte till pappa och hälsade på en stund också :) var så himla längesen, måste bli bättre på att hälsa på er. Börjar bli så fint där ute nu så, har kommit långt på renoveringen nu :) Pappa och Doris, har skaffat en liten vovve, Nelly. Hon är en 11 månaders stövare, så söt så.

Vid 6 tiden anlände vi till Smedjebacken, där vi skulle grilla med lite kompisar. Det var mest killar, men det anade jag från första början. Det brukar vara så, haha! Till en början var det roligt, men sen blev det kallt. Jag skjutsade in Niclas, Kricke och någon brud till Ludvika. Sen när jag kom tillbaka hade gänget förflyttats sig till ett radhus. Varmt och skönt! Var där någon timme, sen bar det hemöver till Falun.
Men man kan undra, var tog paret Stefan och Elina vägen denna kväll? Det är den stora frågan. Har för mig att de sa de skulle komma efter deras middag. Men jag såg inte skymten av dem. Var det någon annan som gjorde det? ;) Haha! :P

Nu kallar tvättstugan igen.

Ledig imorgon också! Så himla skönt! :)

/Madeleine
Trötter kan ni kalla mig idag, och säkert även imorgon. Men sen i helgen är jag ledig! :) ska bli så skönt! På lördag blir det då att åka till Ludvika, där det blir grillning med kompisarna. Tror även att jag ska passa på att svänga förbi jennifer en stund när vi ändå är i Smedjebacken, som ligger en bit utanför Ludvika för er som inte visste det ;) Kanske du vill vara med att grilla? Skulle vara kul! :D

Idag har jag jobbat 08.30-16.30. Kändes tungt att jobba så länge, är van att bara jobba till 13.30.. Men någon dag ska man väl jobba lite längre antar jag. Så man får känna på hur det är att jobba, haha. Men det kan man ju säga att jag har gjort. Jag har hela tiden trott att man jobbar 160 timmar i månaden när man jobbar heltid. Men tydligen inte. På vårt jobb är det 144, och jag har legat runt 140 varje månad ett tag nu. Inte konstigt att man är trött !

Är så trött att jag knappt orkade göra älsklingen en tjänst! Han bad mig kolla hans internetbank, hur mycket kosing det fanns kvar. Ni vet när man ligger sådär skönt i soffan under en riktigt mysig filt och är sådär riktigt mojsig och inte orkar gå upp. Exakt så kände jag mig. Men jag fick pallra mig upp i alla fall.

Nu ska jag åka till ica maxi och inhandla lite till frysen och kylen. Är nästan helt tomt i frysen. Har fiskpinnar och hamburgare med makaroner att välja på, haha! Så nu är det dags att handla.

Och idag kom min fina bikini på posten också! :) yeay! mamma har hämtat ut den eftersom jag beställde från hennes "användarkonto" :) Får prova den i helgen! Me like :D

Hej svejs! Puss

/Madeleine
Igår var jag ledig, så jädrans skönt! Åkte till Kupolen och kikade lite, sen hade jag beställt ett bord för 2 på tzatziki :) riktigt gott! Mysigt att få göra något med älsklingen, blir så långt mellan gångerna.

Nu är det snart dags att gå till jobbet igen. Känns förbaskat tråkigt, att vara ledig en enda dag är för lite. Man hinner inte vila upp sig alls. Måste få vara ledig nu snart, känner att jag orkar inte jobba mer. Känns som att jag jobbar JÄMT! Ni får inte missförstå mig, jag är jätte glad att jag har mycket jobb, väldigt tacksam! Men ibland måste man få vara ledig också. Men nu jobbar jag onsdag, torsdag och fredag, sen är jag ledig lördag- måndag, ska bli underbart skönt!

Börjar bli sjuk också tror jag, snuvig och ont i halsen, så jag kan inte träna :( Men hur farligt kan det vara att ta en springtur ändå? har hört att man inte ska göra det, men ...

Just nu känns det som att Falun inte har något att ge mig mer. Jag trivs jättebra här, jag har jobb och vi bor fint! Men känns som att jag kan flytta till Karlstad nu. Hoppas verkligen att jag kommer in på skolan i höst! Längtar, ska bli så roligt :) Skaffa mig nya vänner och komma till en ny stad. Det kommer nog bli jättebra! Karlstad här kommer jag och Rufus :) haha!

Falun har varit en bra stad att bo i, har bott här i lite mer än ett år, med min käraste. Har varit en bra tid. Men känns inte som att jag har mer att hämta här just nu, vem vet, kanske kommer tillbaka hit lite senare i livet. Men just nu är det något annan stad som gäller. Har ändå inga i Falun jag umgås med, det är Elina som jag kommer sakna. Men hon kommer ändå att hälsa på mig då och då :)  Min andra vän Linda har jag inte mycket kontakt med nuförtiden, det blev en fnurra på tråden för ett tag sen och sen har det inte blivit bättre. Känns inte som att jag betyder så mycket som jag trodde. Har haft så mycket vänner som bara struntat i mig och blivit sura på mig gång på gång, för små saker som är riktigt fjantiga. Orkar inte mer sånt, det tär så mycket på en. 

Även fast vi inte ses så ofta så är den bästa vännen jag har är Jennifer! Har så mycket roliga minnen med dig! När jag tänker på allt kul vi gjort blir jag så glad, det var en bra tid med dig. Saknar dig! <3




"Varför skaffa sig fiender när man kan ha vänner?"


/Madeleine
Igår lördag jobbade jag till 13.30, när jag slutat så kommer skjutsen som ska ta mig till möhippan! Therese som snart blir Fru Wrede var fin iklädd någon sorts klänning som var mode för ett X antal år sedan, haha! Resten av gänget var inte heller nå mode drottningar. Men ni ska inte tro att jag slapp undan bara för att jag var sen till möhippan. Nej ni, jag fick en sorts klänning, som var väldigt mönstrad i skrikiga färger, med långa ärmar och huva. Ja typ som en Kylie Minouge dräkt, fast mycket mycket mer mönster och gräsliga färger :) HAHA! Men kul var det! Bilder kommer senare, har ej fått dem än. Det var i alla fall riktigt kul, har aldrig varit på en möhippa förut, men denna satt gränsen väldigt bra :)


Imorse var man trött, men 07.00 ringde klockan, och man snoozade självklart lite grann. Jobbet gick bra och 13.30 fick man kila hemåt igen :) Hämtade Elias som varit i Borlänge och lanat. Väl hemma tog man sig en dusch och ringde även till ams, för att redogöra sökta arbeten. Efter ca 15 min i telefonkö kommer man äntligen fram. Skaffa fler telefonsupporter, jävla väntetid jämt!

Som ni vet så är ju tacos den maträtt vi äter med Stefan och Elina, så idag blev det tacos :) mums!

Nu har sällskapet åkt hem, men jag har världens bästa sällskap bredvid mig i alla fall <3 ;)


För ca 5 min sen frågar
Elias: "Jonte ringde väl dig i natt?"
Jag : "Nej, det gjorde han inte." (men för säkerhetsskull kollar jag samtalslistan)
Elias: "Jo han sa det."
Jag: "Jo han har ju fasiken ringt. Pratade jag med honom?"
Elias: "Ja, Jonte frågade varför jag inte svarade på mobilen, och du sa att jag var på lan."
Jag: "HAHA, VA?"

Som ni kanske förstår så kommer jag inte ihåg något ifrån att jag pratat med Jonte i natt. Jag måste ha svarat och pratat i sömnen. Får hoppas att jag var trevlig, för jag brukar inte vara det när någon ringer mitt i natten! Jadu herregud, minns inte ett skvatt ;D

Imorgon blir det jobb och sen städning av lägenheten, Rufus lossar så mycket hår :P Och på tisdag är jag äntligen ledig, då kommer kanske min mami hit :D

Tv:n kallar :)

Natti natti !



(Längtar till slutet av maj, vi 2 i solen :D )

/madeleine
Då är det fredag igen, veckorna går så himla fort. Synd att man inte är ledig imorgon bara. Är sjukt trött på att jobba helg hela tiden, helst när alla andra är lediga. Men i varje fall så har jag inte gjort alltför mycket idag. Jobbade till 16.00, sen sprang jag en tur när jag kom hem. Sen skjutsade jag Elias till Borlänge, de lanar i helgen igen. HAHA, NERDS! :)
   Här sitter jag i alla fall nu och ska se på lite tv snart, och äta min ananas och dricka ramlösa blåbär :) mumsigt! Har precis fixat och donat här hemma. Har lagat våra hissgardiner som har varit trasiga ett tag nu ;P sen har jag satt upp nya gardiner i sovrummet :) köpte dem på city gross, jättefina :) Kul med lite nytt!

Nej nu ska jag kika på tv!
Ha en bra helg.

/Madeleine

Denna fina bikini ska jag inhandla tills jag och Elina ska till solen :) like it a lot ! :D

Idag har jag varit ledig, väldigt skönt och välbehövligt! Vad har jag nu gjort på min lediga dag? Jo, min bror kom upp till Falun igår, kollade på film och mös. Så idag har vi varit på stan och shoppa, min bror behövde inhandla lite tröjor och så köpte han ett par fina puma skor på rea :) det är riktigt nice med rea alltså :) Jag och Jennifer blir helt tokiga när vi ser rea skyltar :D haha :)
   Har även varit iväg på step med Linda idag, riktigt kul! Sen när jag kommer hem ligger lillebror och sover i soffan, haha, så söt! :)
   Imorgon jobbar jag 16-21, en väldigt skön tid. De 5 timmarna kommer gå så fort, ska jobba i Tegel gruppen och där är det inte alltför mycket att göra, kommer bli skönt!
   Nu ska jag duscha, är så svettig och äcklig, haha ;)



Jag längtar till slutet av maj, då åker jag och Elina till solen !! :D Ska bli underbart skönt!

/Madeleine

Igår var Elina här och umgicks med mig :) Grabbarna hade lan här, så de var inte så sociala. Vi åt tacos som vi alltid gör med Stefan och Elina. Head var även med denna gång, trevligt med lite mer folk i vår tradition ;) Gjorde även en jättegod fruktsallad, måste vara nyttig ett tag framöver nu. Jag och Elina har bestämt att vi inte ska äta godis på ett tag, och om man bryter den regeln får man ge den andra 100kr :) haha! Inte för att det är så mycket pengar, men det räcker för att man ska hålla sig från godiset.
   Påtal om pengar, så tjänar man riktigt mycket kosing idag på jobbet :) Var en tjej som ringde sig sjuk och jag ville väldigt gärna jobba eftersom jag får Stor OB och kvalificerad övertid utöver min vanliga lön. Så har räknat ut lite snabbt att jag kommer tjäna 290 kr timmen ungefär :) NICE! Plus att jag jobbat imorse. Så ca. 2800kr på denna dag, före skatt. Inte illa pinkat :)
   Snart är vikariatet slut, 3 maj. Men sen får man jobba på schema från v. 26-33. Sen bär det nog av till en annan stad. Lutar mot Karlstad. Ska plugga till sjuksköterska, sen funderar jag på om jag ska plugga vidare efter det till Barnmorska eller ambulanssjuksköterska. Tror det kommer bli kul! :)
   Du och jag Elina, i slutet av maj :D yeay!

Nu ska jag vila lite innan jag ska tillbaka till jobbet.

//Madeleine
Gud vilket toppenväder vi har! Både igår och idag :) Riktigt skönt att snön försvinner och det går mot varmare tider. Älskar sommaren!! :D
   Idag har man jobbat, 8-13.30, bra tider när det är sånt här fint väder, men det ger inte så många timmar. Men har i alla fall fått ihop 120 timmar denna månad :) Och hoppas på lite mer, men det finns ju dem som är "sjuka" jämt, så det kommer antagligen bli mer timmar. Det som är plus att jobba nu i helgen och imorgon är ju att man får Stor OB, tror det är något på 90 kr extra i timmen, det är sketbra :D det behövs lite extra pengar i fickan!
   Tog mig en springtur nu direkt jag kom hem efter jobbet. Så himla skönt! Det var snuskigt varmt när solen sken på en under hela springturen men riktigt skönt!! Ska försöka springa lite fler gånger i veckan, är så skönt när man väl varit ute och sprungit.
   Igår hade vi årets första grillning, det var jag, Elias och Lindgren som grillade. Head hade varit på påskmiddag och förstår att han inte var speciellt hungrig efter det :) haha! Elina kom även förbi efter jobbet :) trevligt trevligt!
   Nu ska jag gå och laga spaghetti och köttfärssås, det är bara för gott ;)

Ha en bra dag i det fina vädret!
Då var det dags att skriva lite igen. Är så himla dålig på att blogga nuförtiden, ingen motivation alls. Vad har hänt under den senaste tiden nu då, kommer knappt ihåg om jag gjort något roligt när man inte skriver så ofta. Jag jobbar och jobbar, skönt att ha tider så man vet att man får lön :)
   Jo i måndags efter jobbet åkte jag till Ludvika på en visit :) Sov hos mammsen och på tisdagen passade jag på att träffa lite kompisar och även mormor och morfar. På förmiddagen åkte jag till Smedjebacken, till min underbara vän Jennifer! Så himla kul att träffa dig! Var så sjukt längesen. Åh, du är så söt med din bebismage. Ni kommer bli världens bästa föräldrar! :D Efter jag varit hos Jennifer åkte jag hem till mor och åt lite mat, sen bar det iväg ner på stan igen, där jag träffade Sofia, som man inte träffat på ca. 1½ år. Det var också riktigt trevligt! Anna och Kine var också två stycken jag såg en stund. Och till sist men inte minst, åkte jag och bror min till mormor och morfar. Där fick vi kvällsfika och lite påskgodis :) Bar hemåt till mor en stund igen, sen runt halv 9 tiden drog jag mig hemåt Falun igen. Och Rufus var JÄTTE glad när jag kom hem igen :) och självklart hade jag köpt med mig 2 leksaker till min älskade hårboll :D som han lekte med hela natten i stort sett.
   Påskpyntat har man ju också gjort. Köpte lite fjädrar i olika färger och dekorerade lite kvistar, köpte även tabletter som man har på bordet, med fina kycklingar på. De var så söta och billiga så jag var tvungen att köpa dem :)
   Annars har jag inte gjort så mycket annat än att jobbat. Elias har varit i Stockholm måndag - onsdag.
   Jag har spelat tennis, och även fått en "tennispartner" eller vad man ska säga ;) Ska börja spela lite då och då, utöver träningarna. Ska bli riktigt kul! Ser verkligen framemot det. Sen måste man ju möta de kaxiga grabbarna, Elias och Jonte. Jonte är en riktigt kaxmört! Så jag ska ta ner honom på jorden snart :D HAHA! :)
   Har nyss haft besök av elias mor och syster, mfl. Trevligt! Åt lite mat och sen åkte vi och fikade på stan :) mysigt med folk på besök.

Nej nu börjar jag bli rastlös, så jag och elias ska hitta på något att göra nu!

Glad Påsk på er!
Puss /Madeleine
Nu var det väldigt längesen jag uppdaterade denna blogg. Har inte orkat! Jobbar jämt, det är iofs bra på ett vis :) men man blir så himla trött. Har aldrig varit så trött som jag är nuförtiden, ögonen börjar bli tunga redan halv 10 på kvällen. Men imorgon får jag sova ut! ska bli riktigt skönt :)

Det har iaf hänt en hel del sen sist. Som sagt, massa jobb. Elias mamma och syster har varit här och hälsat på. Jag har blivit lite mer blondin och har även besökt huvudstaden Stockholm. Jag och Elina åkte över en dag, det var en riktig höjdare :) Hittade massa fina saker som jag inhandlade. Kan lägga in lite bilder på det sen, nu är klockan så mycket så jag orkar inte.

Har precis haft en myskväll här hemma. Hade finbesök av Stefan och Elina, alltid lika trevligt att umgås med er! :D Såg filmen Marley and Me, den var bra, men lite långdragen. Men iaf värd att se :)

Nu blir det natti natti!
Sov gott!

/Madeleine