Dagen har bestått av plugg, ett snabb besök på stan, matlagning och film mys med min sjukling till älskling.

Idag kom jag även på hur sjukt sugen jag blev på att klippa av mig håret! Har det ändå bara i en "lilla My tofs" på huvudet jämt. Så imorgon ska jag ber på stan och se om det finns någon tid.
Hittade två frisyrer som jag tyckte var as snygga, men kan inte välja.
Av dessa två bilder tyckte Stefan den första! Får se om det blir så eller inte ;)

Natti natti!
/Madeleine

Idag blir det ett morgon inlägg, vilket inte brukar hända ofta ;)

Har hänt lite sen senast jag skrev! Har varit på dop & 3 års kalas, jätte trevligt och fint. Ludde var så fin i sin outfit och Lukas var överlycklig för alla paket han fick, så kul att se.

Igår var jag och klasskamraterna från Ludvika upp till Falun, det var dags för praktisk examination och till en början var jag jätte lugn, men när vi väl skulle börja så kom nervositeten.
Alla fick dra en varsin lapp där det stod ett patientfall och ett moment man skulle utföra! Jag fick sätta en KAD, och blev glad att jag fick den för det kändes som att jag kunde det jättebra! Och det gick vägen, fick godkänt!! :D så jag är fortfarande överlycklig. Nu är man säkrad att få börja termin 4. Och jag har inget i skolan som släpar efter som jag måste göra om.
Idag blir det att skriva hemtenta, så man får sommarlov snart!

Har även gått introduktion på jourmottagningen och det var pirrigt. Första dagen visste man inte alls vad man skulle göra, men andra och tredje dagen gick mycket bättre :)
Ska dock be om några fler intro dagar innan jag får jobba själv. Det om något kommer bli nervöst!

Nej nu ska jag gå upp och äta frukost för att sen ta mig till skolan och plugga lite :)

/Madeleine

Solen har verkligen tagit upp min tid idag! Grillat hos mamma och solat på deras gård. Var mysigt att vara hemma med bara mamma och brorsan!
Det komiska är att jag knappt solade ryggen idag men det är där jag är röd ;) haha!
Skulle ha pluggat idag, men motivationen blev att tryta när lägenheten var gassande varm och solen sken på den blåa himlen! Får plugga på förmiddagen imorgon innan min första intro dag på jourmottagningen. Spännande!! :)

Har precis satt in en smet med tjockpannkaka i ugnen :) ska bli mumsigt! Men på måndag är det stenhårt med bra mat igen. Har dock gått ner ca. 1 kg och -6cm över magen sen sista april, så det går att gå ner bara mat äter rätt mängd av maten man äter :) och självklart tränar!

Köpte en mörkläggningsrullgardin till sovrummet idag, då solen lyser in genom vår trasiga persienn och då sätter Rufus igång med sin morgon sång ;) haha. Får se om det blir nå bättre med rullgardinen! Hoppas!! :)

Idag fyller förresten världens bästa "lilla" kille 3 år! Grattis min fina busunge, Lukas! <3

/Madeleine

Som jag har längtat efter denna värme och sol! Äntligen är den här och det betyder att det snart är slut på terminen och dags för lite jobb men även semester! Minns inte sist jag var ledig över sommaren, måste ha varit när jag gick på gymnasiet eller kanske t.om. högstadiet. Minns som sagt inte när jag var riktigt sommarledig! I år har jag iaf ca 5 veckor ledigt :)

Idag har jag gjort klart en uppgift som ska redovisas imorgon, eller ja jag finslipade den lite! Även en annan uppgift som behövde finslipas lite, så nu är de klara iaf.

Nu är det bara 4 grejer kvar i skolan innan lov. Redovisning imorgon, praktisk examination nästa vecka varav en redovisning efter den och sist men inte minst en hemtenta!

Träningen går fint! Igår var jag på sommarens sista måndags body pump pass. Så nu får man hitta på annat på måndagarna framöver. Idag är det body combat, och jag ska sitta värd, men vet inte om jag är så sugen på att gå in och träna i en varm lokal idag när det är så fint väder .... Men kanske inte är någon höjdare att springa i värmen heller! :/ har inte riktigt bestämt mig än.

/Madeleine

Idag var det dags att knyta på sig springskorna, för dagen med stort D var här :) dags för mig och Sandra att springa stadsloppet. Vi valde att springa 10km istället för 6km, lite mer utmaning. Tiden slutade på 1.06.46. vilket vi båda var nöjda med, ca 1minut snabbare än i tisdags då vi provsprang rundan :)

Senare på em har jag myst med min fina vän och hennes familj. Blev lite grillning och bubbel. Mums!

Senare på kvällen ville Lukas att jag skulle läsa godnatt saga för honom! Det värmer verkligen i mitt hjärta!! Älskade barn <3 du kommer alltid vara speciell för mig.

Nu säger jag Godnatt.

/Madeleine

Ska nu snart sova! Utan min älskling som är på resa med jobbet .. Tomt som bara den! Blir att sakna alla dessa små detaljer som mitt hjärta alltid gör och säger <3 men tiden går fort till söndag.

Har pluggat idag, fortsatt på uppg.3 och börjat (nästan klar) med uppg.4. :) ibland är man effektivare än vissa dagar ;)

Tog mig sovmorgon imorse, sen blev det frukost och en sväng ner på gymmet med mamma!

Imorgon blir det nog en vilodag, eller kanske en promenad om det är bra väder:) blir iaf en sväng till badhuset med Jasmin & Alessa.


Ha en bra långhelg allesammans!

Puss
/Madeleine

Ja igår sprang jag och Sandra milen. Vi testade banan inför stadsloppet på lördag och det gick superbra! Tiden blev 1.07.25. Så på lördag ska vi försöka springa på en timme blankt :)
Var sjukt peppad att springa igår och det kändes jätte bra i både andning och kropp. Så efter stadsloppet blir det intervallträning, längre distans träning och korta snabba distanser. Midnattsloppet here I come! ;) mitt mål är att klara midnattsloppet (10km) på en timme. Det går av stapeln 18 augusti, så det är hård träning som gäller tills dess :)

Nu ska jag gå upp och äta frukost :) havregrynsgröt med bär och mjölk.

Tog lite sovmorgon idag, tyckte att jag förtjänade det ;)

/Madeleine

Köpte ju en lägenhet i september förra året som hade stora behov av renovering, och ja vi har varit klara med renoveringen ett bra tag nu, men har inte lagt upp några bilder på resultatet. Fick ett meddelande av en kompis igår som sa, jag vill se bilder :)
Så nu har jag iallafall tagit bilder på hur köket blev, MEN ni får bortse disken på bilden ;) haha.
Jag kommer lägga upp bilder på köket idag, så får vi se när resten kommer :)
Före
Före
Efter
Efter
IRRITERANDE att bilderna ligger rätt i mappen som jag valde dem ur, men när jag lägger in dem på bloggen så blir de roterade.... Ja ja, ni som är intresserade och kollar får vrida på huvudet ;) haha!
/ Madeleine

Nästan iallafall, gick upp strax innan sju när älskling gick till jobbet. Trött men samtidigt kände jag energin jag hade! Så istället för att snooza flera timmar gick jag upp och åt frukost, fil & müsli, slängde i en tvätt, diskade och ja nu ligger jag i soffan och funderar på vad nästa projekt ska bli ;) plocka ner lite skräp i källaren tror jag det får bli! Och dammsugning och torkning av golv. Gud vad man hinner med mycket om man går upp i tid. Såhär rent och fint har det inte varit sen vi flyttade in. Skulle behöva måla den andra vardagsrumsdörren också, får se om det hinns med en vända! Ska ju göra smörgåstårta idag, som ska ätas imorgon :))

Nej nu ska jag sätta fart, ska nämligen iväg och hämta skolböcker sen vid 11.

Ha en bra helg!

Puss
/Madeleine

Dåligt med uppdatering här ett tag nu, men har varit fullt upp med skola, träning och ja allt vad livet har att erbjuda.
Idag är en dag med lite plugg. Var effektiv igår så tar det lite lugnare idag. :)
Musik spelas i högtalarna och för några minuter så drömde jag mig bort. Jag drömde mig bort i tankar på hur bra jag har det och hur lycklig jag är just nu! Nu tänker säkert många "ja ja bla bla, nu börjar kärleksdravel snack", men läs då inte detta.
Jag brukar ofta tänka tillbaka på tiden när man var 14, 15 år och det är en tid jag aldrig kommer glömma. Man hade aldrig några bekymmer och man umgicks med sina kompisar varje dag och bara levde för dagen. Vid 17 år blev det mer killar i bilden och ja första killen, ni vet, man trodde man visste vad kärlek var. Jag hade fel!
Jag har alltid varit en tjej som haft bra självförtroende och trott på mig själv. Men den här delen med killar förstörde det totalt! På min 18 års dag blev jag dumpad efter att jag varit dum och tagit tillbaka min dåvarande otrogna pojkvän, vilket jag sa till mig själv att jag ALDRIG mer ska göra. Livet var skit och just då trodde man att livet var slut. Livet vände och man träffade en ny kille, som jag blev ännu mer kär i och spenderade 3 år av mitt liv med, jag trodde även där att jag visste vad kärlek var, men jag hade fel även där. Självförtroendet blev bättre under dessa 3 år, men det sjönk snabbt ner till botten igen. Otrohet verkar vara något som jag ska utsättas för. Livet var skit och arbetslös var man också! Det jag inte förstod just då var att grodan som skulle förvandlas till min prins hade stått rakt framför mig hela tiden.
Jag har aldrig känt såhär mycket kärlek i hela mitt liv! För en gångs skull är mitt självförtroende påväg upp igen, sakta men säkert. En mer älskande och omtänksam pojkvän får man leta efter. Jag är så säker på oss och ja, jag drömde mig bort några minuter, jag drömde mig bort till framtiden, där du & jag står sida vid sida med en fin familj. Jag kommer ALDRIG ge upp oss. Jag vet vad jag har, men man vet aldrig vad man får.
Jag älskar dig Stefan! ♥ Nu vet jag vad kärlek är, jag är helt säker på det!♥
/ Madeleine

Godmorgon!

Idag startade jag dagen (06.00) med en springtur på 2km. Var riktigt skönt! Hade det varit för en månad sen hade jag bara stängt av alarmet och snoozat vidare. Jag som är så morgon trött har blivit piggare på morgonen. Förut kunde jag ligga och sova till 11, men nu vaknar jag vid 8 och är pigg! Ibland tidigare :) trodde jag aldrig skulle hända mig ;)

Igår slog jag rekord på besökare här på bloggen ;) det var över 150 st som var in och läste! Det var roligt att se att det var så många som kikade in. :)

Snart bär det av till skolan för att träna på praktiska övningar, som t.ex. att sätta en PVK eller ta venprov :) för sen blir det prov på det, hujedamej!!

Jaja, nog snackat.

Hoppas ni får en solig och skön dag, det ser vi ut att få :)

/Madeleine

Jag lovade ju er bilder på mitt resultat och nu har jag klippt ihop så ni ser både före och efter bilder! Jag är nöjd med resultatet, men nu ska jag kämpa på mer för att nå den kropp jag vill ha! :) Och detta var en riktigt bra start. Jag kommer fortsätta med att äta som jag gjort denna månad, men ibland på lördagar unna mig något. Ska försöka unna mig andra saker istället för godis, t.ex. ett nytt träningslinne eller någon fin blus eller något :) Bara för att inte gå ner sig i godis träsket igen! haha.

Solen skiner och ska nog ut och få mig lite luft. Riktigt härligt väder!



Ikväll blir det ett svettig combat pass! Längtar! Var en hel månad sen jag var på det nu. Ska bli roligt :)

/ Madeleine