Jajemänsan, då har man varit hos frisören! Och inte hos vilken frisör som helst, Hannah, en kompis från gymnasiet. Hon går en utbildning i Borlänge. Var jätte kul att träffa dig igen :D får ses oftare. Och ett annat plus var att det inte kostade mig ett öre :) Blev jättenöjd med håret, tack!

Jag har även jobbat idag, 14-21.30. Lite tråkigt att jobba kväll tycker jag, men det gick bra :) Imorgon jobbar jag i Korsnäs, ska bli skoj att jobba med Elina, var ett tag sen. Blir inte alltför ofta.

Och imorgon kväll blir det spinning och abs :) Ska bli skönt att röra på sig!

Nu är det bokat!! :D Den 1:a april åker jag och Elina till Stockholm och shoppar :) Ska bli så kul! :D


Natti natti ! /Madeleine
Min dag har bestått av jobb, träning och bakning. Jag jobbade till 16.30, var riktigt tungt att jobba idag. Kände mig lite smått stressad hela dagen, hade mycket att göra. Men imorgon får jag i alla fall sova till 9.30 :) sen ska jag iväg och klippa mig hos Hannah :D ska bli kul att träffa dig igen! Får ta och ses oftare :)
   Har varit duktig och sprungit en tur idag också :) Direkt efter jobbet tog jag mig en tur runt kolgårn, var jobbigt att springa idag, lite kyligt också, men jag tog mig runt, hehe.
   Och just nu håller jag på att baka non stop kakor, blir nog riktigt smarriga :) Blir att bjuda på i helgen. Har blivit mycket för att baka den senaste tiden, vet inte varför. Fast det är roligt att baka ju :D
   Så har man ju tittat på Den rätte för Rosing också haha! Tycker det är lite roligt faktiskt! Nu är det bara 2 killar kvar. oj oj oj, vad spännande ;) haha!

Tillbaka till bakningen nu!

Natti natti ! Puss / Madeleine
Söndag igen och ja den har varit helt okej. Vaknade 07.15, då vi fick skjuts hem av Elina som skulle och jobba. Tack så mycket! :) Vi sov kvar i Borlänge igår, svårt att få någon att skjutsa sen kostar det ju multum att åka taxi, så vi fick en sovplats hos Stefan och Elina. Ni kanske undrar hur gårdagens kväll var, och den var riktigt bra! Vi sjöng karaoke, lips som det heter, MYCKET bättre än sing star. Och nu kanske ni undrar varför då. Jo det var bättre för att det var bättre ljud i mikrofonerna, man hörde sig mer när man sjöng, fast det kan ju vara både positivt och negativt, haha! Under tiden man sjöng var det även "uppdrag" man skulle utföra, som t.ex. ha micken på ett speciellt sätt och man fick utlåtanden hur man sjöng osv. Så det var mycket roligare tycker jag.

När vi kom hem imorse gick vi och sov några timmar till, somnade ju ganska sent och upp tidigt så man behövde sova lite mer :) Vaknade strax före 12, slappade lite, och lagade mat. Det blev klyftpotatis, lax och dillsås, MUMS! Efter maten och lite mer slapp, så kom jag på att jag skulle baka bullar :) Blev väldigt fina, tycker jag. Har inte smakat än, men ska göra det snart, till en film med älsklingen! Är verkligen lycklig att jag har dig! <3
Elias var också duktig och baka idag, han bakade kolakakor :D de blev jättegoda :) Ska bjuda på lite nybakat i helgen, då vi ska ha lite kalas för elias, då han fyller 22 ;) Har nu fått fira din födelsedag 3 gånger, och hoppas på fler.

Imorgon blir det jobb 8-16 och sen vid 19.30 den efterlängtade tennisträningen :D Så himla kul! Måste bara fortsätta spela efter den här kursen, sjukt skoj! :D

Ska gå och smaka en bulle nu tänkte jag!


Elias, Niclas & Stefan  Jag & Elina  Jag & Stefan 

Bilder från vårt lyckade partaj! :)


Puss /Madeleine

Då var det lördag och man är ledig, riktigt skönt! Igår var vi iväg till Borlänge, till Stefan och Elina, alltid lika trevligt! :) Åt god mat, potatisgratäng, kyckling och tzatziki, såg på tv och åt efterrätt och godis. Mätt var bara förnamnet på den kvällen, haha! Jag blev trött, så jag somnade i soffan, haha. Men jag var inte den enda som var trött, Elina satt och nickade lite då och då.

Var trevligt och mysigt att ha någon att äta frukost med idag. Elias har ju varit borta på veckorna, så man har fått äta frukost själv, och det blir inte alltid så seriös frukost när man ska till jobbet, då är man så trött. Men idag var det ett bra tillfälle för en riktigt god och mysig frukost! :)

Städa lägenheten har vi också hunnit med, var behövligt. Rufus släpper så mycket hår just nu. Stora tussar som ligger på golvet, haha! Men det är ju ljusare tider nu och vår, så han ska ju bli av med lite päls, han har så det räcker och blir över :) hehe.

Har en ny favorit låt, Love story med Taylor Swift, hur bra som helst! Fler bra låtar på albumet Fearless. Och självklart är den med på cd skivan jag försöker göra just nu, har bara fått  ihop fem låtar än så länge, haha.

Ikväll blir det Borlänge, hem till Stefan och Elina, på lite party! Niclas fyllde 22 igår fredag. Grattis! :) Hoppas på en bra kväll, men det blir det säkerligen! Jag, Elina och grabbarna haha ;D Blir lite karaoke, jag och Elina kommer antagligen sjunga hela kvällen, brukar bli att man sjunger hela kvällen, sen är man lagom hes efteråt ;)

Nej nu ska jag göra något annat. Ha en bra lördag, det ska jag ha :)

Puss / Madeleine



Slänger in en gammal bild på mig och Elias <3

Hallå igen! Nu var det ett tag sen jag skrev här, har inte orkat och har inte haft så mycket att skriva om. Har helt enkelt haft lite bloggtorka. Ska försöka bli lite bättre :)

Idag har man jobbat, 7.15-13.00, en riktigt skön arbetstid. Helt sjukt vad pigg man var imorse, diskade och greja innan jag gick till jobbet, blev nästan lite rädd för mig själv ;) Brukar alltid vara döende på morgonen. Men det måste vara att det är så ljust på morgnarna nu, så skönt!

Vad som händer ikväll är lite osäkert, elias vill umgås med jon och jonte, och jag åker hellre till stefan och elina, så vi får se vem som får som den vill. haha!
Nu ska jag duscha och fixa mig lite, sen blir det hemköp och lite godis :) mums! så sugen på choklad idag, man blir ju det när det snart är roliga veckan :P

Skriver mer imorgon! Ha en bra helg allesammans.

/Madeleine

Klockan är 02.57 och jag har precis kommit hem från ett besök på krogen med alla mina grabbar, hmm. Ja närmare 8 stycken :)
   Skriver mer om några timmar, snarare 8 - 10 timmar :)


Puss på er!
/Madeleine

Var en riktigt bra dag igår, lördag. Jag och elias bestämde oss i torsdags för att åka till Romme och åka lite slalom, så igår vid 11 tiden, var vi där. Hämtade ut våran utrustning, vi förbokade den så det var bara att hämta ut, hur smidigt som helst! Åkte några timmar, sen grillade vi lite korv, och fikade lite :) mys! Sen for vi upp i backen igen. Var lite svårt till en början eftersom jag bara åkt 2 gånger innan denna och det var 3 år sen. Men fick tillslut in snitsen, hur kul som helst! Ramlade faktiskt bara 2 gånger ;) haha!
   När vi precis hade hoppat av stolsliften och kommit upp till toppen, så hör jag någon bakom mig: "Ah ah ah ah", sen känner jag någon som åker in i mig, haha! Han blev lite rädd att han gjort illa mig tror jag, haha :) Och en annan kille gjorde världens vurpa så både stavar och skidor flög åt olika håll :D
   Vi hade en riktigt rolig och mysig dag i skidbacken, vid 4 begav vi oss hemåt. Fixade iordning oss lite och sen drog vi till Ludvika, hälsade på mamma och Company :) Fick träffa Alva och Josef (min mammas killes barn), var kul, var så längesen nu. Josef har blivit så stor :)
   Kollade på melodifestivalen och pratade lite strunt, förstår inte hur Caroline af Ugglas kunde gå vidare till Globen, det var den SÄMSTA låten jag har hört! Kan nästan tro att det är ett skämt! Ja ja, skulle nästan vara kul om hon åkte till Ryssland och var Sveriges bidrag, skämma ut och göra narr av vårat land. Det skulle vara något :) HAHA!
   Hade i alla fall en underbar dag med mina nära och kära :) Hoppas att ni också hade en bra lördag!

Lite bilder från dagen i skidbacken :
Jag och elias i skidbacken     

Söta busungar, Alva och Josef :

  

/Madeleine

Du ska bara vara borta till torsdag kväll, men saknar och längtar jätte mycket efter dig! <3 Det är så tomt här hemma utan dig.

Vill bara att du ska veta att du betyder så mycket för mig! :D

Jag älskar dig Elias! <3

Pussar i massor :)

/Din Madeleine

Hittills har det varit en ganska tråkig dag. Vaknade vid 11, startade diskmaskinen, skalade potatis, dammsugade och plockade undan lite i lägenheten. Kanske inte är så konstigt att det har varit en tråkig dag ;) Nu sitter jag här vid datorn och latar mig. Det är skönt att vara ledig i alla fall :)
   Hur mycket ska man behöva stå ut med när man bor i lägenhet? Hur mycket får man störa sina grannar egentligen? Blir så fruktansvärt trött på allt härjandes i trapphuset och kastandes av grejer i lägenheten så det låter som de härjar i vår lya. Och inte nog med det, idag var det kl. 6 på morgonen! Vad i helvete håller dem på med! Står inte ut med dessa grannar längre. Det får vara nog snart.
   Tänkte åka ner på stan snart! Sen ska jag hämta Linda på jobbet vid 17, ska på boxercise idag :)
   Vet att jag lovade att lägga ut bilder sen i lördags, men efter att jag fick se dem så ångrade jag mig. Kan bjuda på någon, men det blir den enda normala bilden som togs, kanske kan bjuda på en pinsam och ful bild så kanske ni förstår hur resten av bilderna ser ut ;D haha!

     

Nej, ni får helt enkelt nöja er med dessa bilder. Vågar ej lägga upp några andra ;) haha!

/Madeleine
Jadu, dagen igår var bra, men kvällen vettafan. Klockan ett begav jag mig till Linda, där blev jag och hennes familj som bestod av; Mamma, Pappa, 2 bröder, farmor och "farfar", bjudna på smörgåstårta som hon gjort :) Riktigt mumsigt! Tack! Spelade lite kort, och självklart vann man några gånger ;) hehe.
   Kvällen började ju bra, men lite för mycket dricka för de flesta. Den ena efter den andra vek av och försvann in i en slumrande värld. Ja man kan säga att kvällen inte var alltför lyckad. Nåväl, efter jag lagt upp förslaget på att gå på krogen och ingen nappade bestämde jag mig för att gå själv till krogen, hade jag tur kanske jag finner Emelie där. Sen kommer Head som en räddande ängel och vill gå ut med mig, eftersom jag hade oturen att Emelie var i Göteborg just den dagen. (Håller tummarna för dig på tisdag och onsdag).
   Vi går mot S2, och kön var lagom lång, men tog en evighet innan vi kommer fram och vi får turen att gå in. Inte trodde man nu när man väl var framme vid krogen att kvällen kunde bli sämre, men då hade man fel. Head har inte plånboken med sig, eller ja var det någon som tagit den? Ja vad visste vi ;) Efter många försök att ringa någon i lägenheten på alfarvägen, svarar Linda, och vi fick beskedet att plånboken låg hemma på bordet, phu!
    Då var det bara att ta sig hem till Head igen då. Efter 10 min väntande på taxi, kom den. Jaha, ja det var den kvällen, lite sur och besviken satt man sig i nästa taxi hem. Bättre lycka nästa gång mina vänner ;)
   Fyllekäket var i alla fall på topp! Tack för den jättegoda smörgåstårtan :D Det hade du gjort riktigt bra!

Idag har man inte gjort så mycket. Vaknade 13.00, gick upp och sen gick jag och Linda till Hemköp, skönt med en promenad. Köpte lite godis och coca cola, var så sjukt sugen på cola, haha.
   Kollade på en film, ganska rolig, men lite konstig. 17.00 hämtade jag de 3 gubbarna som varit i Karlstad. Och nu sitter jag här. Förövrigt har jag 3 lediga dagar kvar :D yeay!!! :D så skönt det ska bli!

Mysigt att gubben är hemma igen, men det blir inte så länge, imorgon åker han till Sthlm och jobbar till torsdag. Nu ska jag hoppa in i duschen, behövligt, mitt hår känns som gummi efter massa hårprodukter sen igår, haha.

/Madeleine

(Tyvärr har jag inte fått några bilder sen gårdagens kväll än, kommer senare.)