Idag har jag hoppat bungyjump :D Har nog aldrig varit sa radd nagon gang, haha. Men vilken kansla. Har bilder pa det som ni ska fa se sen :) Man kunde gora bungyjump med water touch (du dyker ner med huvudet i vattnet), jag bestamde mig dock for att inte gora water touch, men fick det anda, haha. Ja det var iaf grymt, men sa sjukt skakis jag var bade fore och efter. Men nu har jag gjort det och funderar pa att gora det igen :D Varken jossan eller gustav var med,men fick med mig 2 andra istallet :) sa nu ar jag lite stolt! haha

Resten av dagen bestar av att plugga, har tagit en paus nu sen blir det tillbaka och fortsatta.

Jag hoppas allt ar bra dar hemma, och Grattis Sofia och Mats till er flicka! :)

Och hoppas att ni har det kul i Barcelona grabbar! :D


Ja ja nu blir det att ga hem och plugga igen.
Puss pa er.

/Madeleine
Idag har jag varit hemma fran skolan, har fatt urinvagsinfektion och s.k. turistmage sa jag gick till skolan for att gora provet och sen gick jag hem. Inte sa nice att sta i baren och helt plotsligt behover man ga pa toa och det har man knappt tid for. Sa jag gick hem och passade pa att plugga pa drinkar, bade nya och gamla. Lag i solen och pluggade. :) Det har blivit battre med "sjukdomarna" sa imorgon ska jag till skolan igen.

Men jag gillar verkligen inte en av lararna, han ar sa javla kanslokall och han ar sa spydig. Idag nar jag sa att jag hade urinvagsinfektion och ont i magen sa skrattade han bara. Och en annan av lararna blev helt chockad att han satt och skrattade at det. Ja helt javla sjukt! Ar fan inte kul nagonstans. Men han ar ju som han ar.

Har bytt rum med Tobbe sa nu bor jag och Amanda i samma rum, Jessica och Jossan, Fredrik och Tobbe. Slipper man smyga runt pa morgnarna nar Josefine inte behover ga upp. Det blir nice tror jag :) Bor ju anda rummen bredvid varandra.

Ikvall blir det mat och kanske shopping och sen plugga drinkar. Ska snart kila hem och lara mig dem 6 nya tills imorgon.

Teori lektion imorgon, ska ha prov pa ol produktion pa torsdag, och sen nasta vecka pa tisdag ar det slutprov. Gah! Hur ska detta ga. Har hort att provet ar pa 12 sidor. Sen ar det ett drinkprov utover det. Sa kommer sitta i ca 4 timmar och skriva prov pa tisdag. Kommer bli mycket plugg i helgen. Men aven lite sol och bad. Och sen ska jag lagga upp forslag for Gustav att hoppa bungyjump pa fredag, far se vad han sager om det :D

Puss pa er alla!



Jasmine hoppas allt ar bra med dig, och att det gar bra med magen :D Kommer snart hem till dig igen. Saknar dig. Ta hand om dig! Puss



/ Madeleine
Idag har det varit skola igen. Hade prov pa cognac och armagnac. Gick skit bra! :D Sa nu har jag iaf fatt godkant pa 3 av 5 prov. Dessa prov ar inte jatte viktiga da det kommer ett slutprov sen. Efter skolan gick jag och Amanda till stranden och som vanligt sa somnade jag, haha. Vaknade till vande pa mig och somnade om igen, vilket bra sallskap man ar. Men det blir val latt sa nar man inte sover ordentligt. Kommer vara helt slut nar jag kommer hem.

Har precis varit och atit pa Subway, riktigt gott faktiskt. Har aven varit ivag och gjort en ansiktsbehandling. De tog bort alla pormaskar och nu ar hyn verkligen len som en baby stjart! :D Det behovde verkligen jag. Ska nog ta en till innan jag aker hem. :)

Har handlat massor med grejer har nere. 2 adidas trojor, bikini, shorts och det blev inte mer an 200kr och sen har jag inhandlat lite annat. Blir nog lite julklappar fran thai ocksa haha.

I veckan blir det bungyjump, har fatt med mig en som heter Gustav, sa vi ska ivag och hoppa. Hoppas att Jossan inte ballar ur ;) haha. Ar sjukt taggad pa att hoppa! :D

Imorgon blir det endast praktiskt i skolan, skoj som fan! Tranar i baren, free pourar, flaring m.m. Man lar sig sa javla mycket alltsa! Ah det ar sa roligt, tror jag kommer trivas sjukt bra som bartender :D

Nu ar det bara 11 dagar kvar tills vi ska aka hem och jag vill fan inte .... sa roligt har. Kommer bli sjukt trakigt att alla aker at olika hall. Hoppas man haller kontakten med alla :D


Puss pa er! Ses snart!

Ah min lilla Rufus, jag saknar dig! :D <3

/Madeleine

Nu har vi precis varit och atit plankstek pa en svensk restaurang, skit gott! :)

Och igar gick det hur bra som helst att praktisera, det var sa sjukt roligt, och jag fick t.om. 100 bath i dricks av en kille ;) haha. det ni. (ca 200 kr). Ingen annan som fick det, just me :D
Sa nu ska jag kila ivag och kopa nagot for dem pengarna.

Kanns sjukt skont att jag klarade av praktiken, och att det var sa javla roligt var ett stort plus!

Ska kila och shoppa lite nu.

Kram pa er.

/ Madeleine

Just nu ar jag jatte pirrig, ska snart ga ivag till clublime och vara bartender for kvallen. Spannande! haha. Far se om man kommer ihag drinkarna.
Idag har vi som sagt varit pa utflykt. Har varit en bra dag.

Blir ett kort inlagg idag.

Och halla dar hemma, varfor ar ni aldrig inne pa msn nar jag ar det ? ;) Skarp till er, vill ju snacka lite med er ;D hehe


/ Madeleine

Idag ar det en bra dag. Det gick bra hela dagen pa skolan, jag kunde alla drinkar nar jag stod i baren och det har jag aldrig kunnat forut :D Jag blev aven utvald av lararna att gora praktik pa clublime imorgon. De valjer ut dem som de tror klarar av det ;) yeay!

Igar var det inte en lika bra dag, deppig och ledsen. Kandes som att jag skulle ge upp kursen helt. Ar pa tok for mycket att plugga och ibland kanns det som att man inte blir peppad alls att fortsatta. Manga som funderar pa att hoppa av och man blir da sjalv osaker. Men pratade med en underbar person som gav mig lite extra kampar glod! Tack for att du lyssnar! Sa nu javlar, bara att kora pa!

Imorgon ska vi pa utflykt med skolan. Till james bond oarna. Bat tur dit, sen far man paddla tva och tva. Ska bli kul! Kul att komma bort fran hotellet lite och gora nagot annat an att plugga. Aven fast jag maste plugga massa drinkar tills imorgon da jag och en som heter Therese som ska sta i baren. Ska bli kul, men ar sjukt nervos ;D haha. Onska mig lycka till!

Det ar roligt att ni laser min blogg, aven fast den inte innehaller na bilder. Kan inte fora over. Men det blir mycket bilder att se nar jag kommer hem. Skolan har tagit 1000 bilder, som man far kopa! Och sen tar man sjukt mycket bilder sjalv ocksa! Ser framemot att komma hem och visa er dem :)

Ska snart ga ut och ata lite mat. Sen blir det ut pa lite aventyr, haha. Nejda vi ska bara till Clublime och ta en god drink och roa oss lite. Gor det pa tok for lite. Spenderar mycket tid pa hotellet med en cola i handen och boken i andra handen.

Jag har fatt sa mycket planer nu om jag inte kommer in pa skolan i var. Jag kanner att jag har vaxt sa mycket som person under dessa tva veckor. Jag ar inte lika blyg for nya manniskor, jag lever livet och har en underbar tid! Mina planer far ni reda pa lite senare :D haha. Ar ju ingenting som ar bestamt men far se vad livet har att erbjuda. Just nu nar man ar har och har annat att tanka pa an vad man har dar hemma sa ar allt underbart. Jag mar toppen och hoppas verkligen det kan halla i sig nar jag kommer hem ocksa. Detta blev ett langt inlagg, men nu vet ni att jag lever och mar bra. Och att det gick toppen i skolan idag :D

Blir bungyjump om nagon dag. Ska forsoka boka in det snart! For jag lovar er att det kommer ske. Jag kanner mig lite "rastlos". Jag maste gora nagot impulsivt och spannande, nagot som jag aldrig gjort forut, ar aventyrslysten. Men pa ett bra satt, sa ni behover inte oroa er dar hemma ;) Men bungyjump blir det!

Ha det toppen bra dar hemma!

Puss och kram

/ Madeleine
Nu sitter jag vid datorn igen. Jag har verkligen jatte roligt har nere. Men ar sa sjukt sliten just nu. Kursen ar verkligen hard och man maste kampa som fan for att klara allt. Ibland kanns det som att det ar for svart! Men ar val bara att bita ihop antar jag!

"Fy fan i helvete" (pa australiensk engelska, svensk och norsk accent) Vilka javla underbart roliga manniskor, har inte skrattat sa har mycket pa lange alltsa! :D

Just nu ar det daligt vader, det ar fint pa dagarna och daligt pa kvallarna, men det ar ganska skont anda. Idag har jag mina alskade mjukisbyxor pa mig, sa underbart skont! Har bara 5 drinkar jag ska lara mig tills imorgon sa det ska nog ga bra! :)

Har nu gatt 10 dagar och det gar sa sjukt fort! Snart bara 14 dagar kvar ju, lite stressad blir man for kursen men men. Saknar min lilla Rufus! :) Men jag vet att han har det bra och ska bli sa mysigt att fa traffa honom igen sen, min lilla kissekatt :D

Ja som sagt har jatte roligt! Traffat lite folk utanfor kursen och de ar verkligen hur trevliga som helst! Kul med nytt folk.

Idag blev det inge bad och sol. Var sa trott sa jag akte hem direkt fran skolan, i tuk tuk, kostar ca 20 kr. Skont att slippa ga ;) haha.

Ska val ta oss en utflykt nagon helg, far se vad det blir. Skolan bjuder pa en utflykt. Sen vill jag hoppa bungyjump, just nu ar jag sjukt taggad for det!

Hoppas ni mar bra dar hemma.


Sandra du far pussa och krama Lukas fran mig! :) Saknar er.

\ Madeleine
Jag är röd som en kräfta! :) legat på stranden idag. gud så skönt. blev kata noi beach idag. :) jättefint och sjukt stora vågor! :D haha.
sitter och pluggar med amanda nu. har prov på måndag, 6 drinkar och massa info om likörer. Har haft 2 stora prov redan och ett gick super bra och ett gick dåligt. men sen har vi haft 3 drinkprov och de fick jag 100% på :) Ska kämpa på nu! Har snart gått en vecka, tiden går sjukt fort!
Saknar vissa hemifrån väldigt mycket, men allt är så roligt här så det är super! Kommer bli ett oförglömligt minne!! :)

Ikväll blir det plugg och mat. Och imorgon sol och plugg :D

Tog en massage på stranden idag, sjukt skönt ! Kostade bara 60kr :D det gillar vi!


Nu ska Amanda få sitta på internet lite, så det blir ett kort inlägg, men ni vet iaf nu att jag har det bra och att jag lever :D

Puss på er där hemma i kylan ;) HAHA



/ Madeleine
Nu har jag antligen tagit mig tid att sitta vid datorn, fast egentligen har jag inte tid. Sjukt mycket att plugga, har prov varje dag denna vecka. Det ar jatte roligt men valdigt kravande. Det ar jatte varmt pa lektionerna, och man dricker pa tok for lite vatten, sa igar madde man inte tipp topp! Men nu ar jag pa topp igen.
Har lart mig 11 drinkar pa dessa tva dagar och tills imorgon ar det 6 nya. Sa efter detta ska jag hem och plugga pa drinkar och alkohol tillverkning.

Har inte blivit sa brun pa dessa dagar, har inte riktigt tid med att sola, gar i skolan 9-15 varje dag, sen har det blivit molnigt nar vi slutat. Men det kommer val. I helgen ska vi sola och ta det lungt. Ska kanske pa nattmarknad i Phuket town ocksa.

Har hittat underbart roliga manniskor har. Har nagra speciella som vi umgas med varje dag. Gruppen pa skolan ar riktigt bra. Finns val alltid nagra notter men det finns det ju overallt haha.

Allt ar iaf bra har! Just nu sporegnar det! Och jag lovar, nar det regnar har sa regnar det.
Har inte tagit sa mycket bilder an men det kommer sa smaningom.

Hoppas allt ar bra med er dar hemma!

Kommer in pa datorn snart igen, nar allt pluggande har lagt sig lite. Blir mer praktiska grejer nasta vecka.

Puss pa er allihopa!!!


Madeleine
Har haft mycket att göra dem senaste dagarna! Igår var jag och fikade med Jasmin och Susann, så trevligt så! Skickade in ansökan om bostadsbidrag, handlade lite nödvändiga saker och sen träffade jag Kine på stan. For hem till henne en stund, Sotte kom också på besök. Satt och snackade lite strunt och fikade lite :) Tack för den trevliga stunden Kine, hoppas du får en bra helg i Schweiz.

Idag har jag och Josefine varit på Engel och ätit frukost! Och underbara Josefine bjöd mig :D tack!
Väl hemma har jag städat överallt, diskat och tvättat. Så nu har jag fint och rent när jag kommer hem om en månad, super skönt! :)

Just ja fick ett nytt kylskåp idag också, tog bara 2 månader för få hit det. Ja ja nu är det här. Men snubben som satt in det lyckades ha sönder mitt hallgolv, så bäst att ringa och säga det till bovärden annars får man väl betala sen när man flyttar.

Mamma och brorsan har varit här på besök också. Trevligt! De hade med sig kebab och efterrätt ! :) Delicatobollar, riktigt mumsigt! :D

På fredag ska jag lämna min älskling till Isabell, ska vara kattvakt åt Rufus! Han kommer få det så bra! Sen ska jag till mamma på middag. Ska nog sova där också. Har ju ingen katt hemma så kan ju vara trevligt att ha lite sällskap sista kvällen man är hemma.

Skriver här under tiden jag är i Thailand, vet dock inte hur ofta. Men ni får hålla utkik! :D Ska försöka vara duktig på att lägga upp bilder också, men ni får ha tålamod :)




Thailand here we come! :D


Puss på er!



Natti!

/Madeleine
... det har jag ! :) På lördag drar vi Jossan! Fattar inte riktigt det än, man förstår det som mest när man väl är påväg till Arlanda. Pirrigt!!

Så vi lämnar snart detta kalla Sverige till 35 gradiga Thailand! :D

Jag vet dock inte om jag kommer skaffa mig en resedagbok, vad tycker ni? Kan jag inte lika gärna uppdatera lite under resan här på bloggen istället ? :)

Ska borsta gaddarna nu, och sen sova! Ska upp i tid imorgon, har lite grejer att ta tag i innan jag ska fara iväg till andra sidan jordklotet :)


Natti natti på er!

Tack för stunden igår, det hjälpte mig på många sätt! :)



/Madeleine