Söndag och tacos!

0kommentarer

Igår jobbade man hela dagen, 8-21. Inte kul med sådana pass, man blir sjukt trött men det lönar sig sen :) Hade ju planer för kvällen så man hade något att se framemot. Det gamla vanliga gänget var hemma hos Head och partaja :) Det var riktigt kul. Var ut på S2 och det var också väldigt roligt faktiskt. Brukar inte gilla S2 så mycket, eller ja Borlänge överhuvudtaget, men igår var en lyckad kväll :) Tack för en rolig kväll allesammans! Kan tyvärr inte ge er några bilder från kvällen, för det togs inga. Konstigt egentligen, kameran brukar alltid vara med och alltid någon som går och fotograferar som störsa papparazzin.

Jahapp idag blev det tacos, mums! Ja jag behöver nog inte ens skriva med vilka vi åt tacos. Men gör det för er som inte förstår ;) Det var självklart Stefan och Elina som vi åt tacos med. Det är våran maträtt när vi träffas :) haha. Men det är ju så gott! Man kan verkligen inte föräta sig på det. Isådana fall hade vi gjort det för längesen.
Nu är man hemma igen, Rufus blev väldans glad att få sällskap efter en ensam natt. Satt och funderade idag på om man skulle skaffa Rufus en kompis, så han inte blir så ensam när man åker bort över en dag eller två, men samtidigt så vill jag inte ha en till katt. Jobbigt när man ska ta med sig två stycken.. Nje det blir nog ingenting av det.

Nu blir det inge mer skriva idag. Ha det bra.

/ Madeleine

Kommentera

Publiceras ej