Ludvika fest och bröllop!

0kommentarer

I helgen har det varit fullt upp! :) Åkte till Ludvika i fredags, kom dit vid halv 7 tiden och då grillade vi med mamma, richard och grannarna. Mycket gott! :) Kine kom sedan och hämtade oss, då vi åkte till Rasfallet, där hon bor nuförtiden. Satt där och hade det lite trevligt innan vi drog ner på stan. Det var ju den så kallade Ludvika festen i helgen. Väl nere på stan träffade jag Fredrik :) riktigt kul att se dig! Vi gick runt och strosade bland alla folk. Tog oss en öl/cider och hade allmänt trevligt! Klockan tickade på och tillslut var det dags att ta sig hemåt. Vi fick lov att gå hem, till Jägarnäs. Men det gick ju bra :)

Lördag morgon, gick väl upp vid 10. Gick och satt mig i solen lite. Mamma, Tobias, Elias och jag spelade 2 omgångar kubb. Jag och Elias vann båda gångerna :)
Sen var det bara att gå in och göra sig iordning för bröllop. Elias kusin Therese skulle gifta sig. Väl framme efter mycket om och men, så var det ett jättefint bröllop. Det var verkligen trevligt och roligt! :)
Åkte hem mot Ludvika runt 12 tiden. Gick en sväng på Ludvika festen sen åkte vi hem till mamma och sov. Så himla skönt att sova ut lite.

Söndag och snart slut på juni månad. Idag har det inte varit en lugn stund. Åkte mot Falun vid 1 tiden. Stannade och handlade på City gross på hemvägen. Åkte och jagade jordgubbar, var slut på nästan varje affär. När vi kom hem var det bara att sätta igång och städa. Har verkligen städat hela lägenheten. Dammat, dammsugat, torka golven, städa på toaletten, bytt sängkläder och tvättat en massa tvätt! Var en stor hög över tvättkorgen som låg lutad mot väggen! haha. Men nu har vi gjort klart allt! Bara stoppa in kläderna som är kvar. Skönt! Men det måste ju vara fint när det kommer folk imorgon :)

Och lilla Rufus har varit så duktig när han varit själv i 2 dagar, inte rivit i några blommor eller någonting. :)

Nu ska jag fixa det sista med tvätten, sen blir det nog tv- mys och sen sova.



/ Madeleine


Lägger in bilder från bröllopet i nästa inlägg :)

Kommentera

Publiceras ej