Skönt väder!

0kommentarer

Gud vilket toppenväder vi har! Både igår och idag :) Riktigt skönt att snön försvinner och det går mot varmare tider. Älskar sommaren!! :D
   Idag har man jobbat, 8-13.30, bra tider när det är sånt här fint väder, men det ger inte så många timmar. Men har i alla fall fått ihop 120 timmar denna månad :) Och hoppas på lite mer, men det finns ju dem som är "sjuka" jämt, så det kommer antagligen bli mer timmar. Det som är plus att jobba nu i helgen och imorgon är ju att man får Stor OB, tror det är något på 90 kr extra i timmen, det är sketbra :D det behövs lite extra pengar i fickan!
   Tog mig en springtur nu direkt jag kom hem efter jobbet. Så himla skönt! Det var snuskigt varmt när solen sken på en under hela springturen men riktigt skönt!! Ska försöka springa lite fler gånger i veckan, är så skönt när man väl varit ute och sprungit.
   Igår hade vi årets första grillning, det var jag, Elias och Lindgren som grillade. Head hade varit på påskmiddag och förstår att han inte var speciellt hungrig efter det :) haha! Elina kom även förbi efter jobbet :) trevligt trevligt!
   Nu ska jag gå och laga spaghetti och köttfärssås, det är bara för gott ;)

Ha en bra dag i det fina vädret!

Kommentera

Publiceras ej