Örebro

1kommentarer

I helgen har vi varit i Örebro. Vi åkte dit efter jobbet i fredags, och åkte hem idag, söndag. I fredags var vi på musikal, Berts Bravader, Elias syster Isabell var med och sjöng. Riktigt trevligt och roligt! :) Mamma, Richard och Tobias var också med ner till Örebro och tittade på musikalen, mycket trevligt! Efter musikalen åkte vi hem till Elias mamma och åt lite mat, sen snackade vi lite skit och sov. Som en stock! Har varit så himla trött i helgen.
Lördagen gjorde vi inte så mycket, Jasmine kom till Örebro vid 12 tiden och Susanne vid 16. Vi var upp i svampen en snabbis, sen åkte vi ner på stan och kikade lite i parken och myste runt. Fikade lite och hämtade sedan Susanne. Amadeus kom också till Örebro, det var riktigt roligt! :) Alltid lika roligt att träffa Elias släkt. Alla är så himla söta! :)

Söndag, en riktig slappdag! Har i stort sett inte gjort någonting idag. Fikade på stan med alla, packade, åt mat och åkte hemåt. Nu sitter jag här hemma med grabbarna, Elias och Stefan. Har kollat på film, Boy A, den var faktiskt riktigt bra. Men konstigt slut. Blir väl snart att sova.

Imorgon har man sovmorgon, jobbar 14-21.30. Hoppas det är roliga människor man jobbar med. På torsdag ska jag kanske till Ludvika, till Sandra. Sen på lördag blir det först västerås, då Elias ska hoppa fallskärm, och sen bär det av mot Sthlm och Gröna Lund efter det :) Ska bli roligt!

Bilder från helgen
   


Natti natti!

/ Madeleine




Jag finns här för dig gumman! <3
Du är värd så mycket bättre!
Ta hand om dig.
Ring mig om det är något.
Puss puss!!

1 kommentarer

Jasmine

27 Jul 2009 11:52

det är lätt att le fast man inte är lycklig, inte sant? Tack för helgen, du är en otrolig person.

Kommentera

Publiceras ej