En helt underbar helg!

1kommentarer

Ja det har varit en helt underbar helg!

I fredags kom Jessica hit (en kompis från bartenderkursen), så sjukt roligt att träffas igen, var nästan ett år sen vi träffades sist! Tiden går så sjukt fort.
På fredagskvällen kom älsklingen och hämtade oss, och brummade till Ludvika. Där Josefine hämtade upp Jessica och för min del blev det fredagsmys med min alldeles egna underbara pojkvän! :D

Lördag - Vakna och gå upp i tid! Hade lite ärenden att göra; köpa present till Richard, vilket blev massa fiskegrejer :), fika på stan med älskling, Ewa och Benny. Hjälpa mamma med att ordna för 40 års kalaset, hem och duscha och göra sig i ordning!

40 års kalaset var riktigt trevligt! Vi var 28 stycken, och det var mycket roligt att träffa alla :) Blir ju inte alltför ofta alla samlas tillsammans!

Kvällen bjöd på mat, fika, gott att dricka, sånger, tal, karaoke, dans .. ja allt det som ska vara på kalas! :)

     
     
               

Här var några av bilderna från 40års kalaset!


Söndagen bestod av att packa allt och göra ordning för att åka hemåt till Karlstad igen. Hämtade upp Jessica och vid 16 tiden åkte vi!
Väl hemma blev det tacos och film! Riktigt söndagsmys! :D


Älskling åkte hem vid 5 tiden imorse, jobbet kallade!
Jag och Jessica sov till 11, åt frukost och gjorde oss ordning, hennes tåg gick hemåt 13.48 :( Var så roligt att se dig igen! Måste ses snart igen :D ♥

Efter Jessica hade åkt gick jag på stan en sväng, hittade lite grejer inne på Hemtex; en matta till hallen, örngott, och ett "dra på lakan", är ju så jobbigt när lakanet åker runt i sängen.
Hittade även 3 par skor på skopunkten! (Ta 3 betala för 2) :D



Verkligen jättesköna!



Lite finare, snygga till jeans! :)



Ett par svarta och lite varmare stövlar då dem är fodrade! :D me like!


Hoppas att ni också haft en bra helg!


/ Madeleine

1 kommentarer

mamma

28 Sep 2010 17:09

Vilka fina kort det var från helgen. Ja en riktigt rolig fest ha ha hade lite ont i halsen dagen efter eftersom jag sjäng så mycket Tack madde för allt!!! kram mamma

Kommentera

Publiceras ej